Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Snorkel ture i Thailand Danske padi dykkerkurser  i thailand Dykkerture i thailand Similan liveaboard safari fra Khao Lak thailand


Vores Dykker Destinationer i Thailand 2012-13

Vores dykker destinationer i Thailand hører samtidigt til de mest populære feriemål landet har at byde på. De har all et bredt udvalg af hoteller og resorts så i kan frit vælge hvor i vil bo når i dykker med os. Vi har valgt destinationerer som er populaære med skandinaviske rejsende og som smatidig kan byde på dykning i høj kvalitet. Her kommer i til at dykke på nogle af de mest spændende dykkerpladser i Thailand og med dansktalende instruktør og materialer. Vi samarbejder med de mest kompetente dykkercentre på Koh Tao og Thailands vestkyst i Khao Lak, Koh Lanta, Phuket samt Krabi Ao Nang samt på Liveaboard i Similan Islands fra Phuket og Khao Lak. For vores Similan liveaboard safaris har vi fri afhentning fra både Phuket og Khao Lak, så i kan frit vælge hvor i har lyst til at bo. Vores faciliteter og instruktører hører til de bedste her, og du kan altid være sikker på en oplevelse helt i top!


Padi dykekrkurser og dykkercertifikat i Thailand

Khao Lak - Thailand

Khao Lak ligger bare en time nord for Phuket International Airport på strand siden af Andaman Havet og er et af Thailands mest fredfyldte resort destinationer. Ikke færre end tre nationalparker omgiver byen med bakker som løber ned til kysten med 30 km strande. Khao Lak er en afslappende oase, med den perfekte kombination af kølig tropisk skov, indkvartering tæt på stranden og hvide sand strande. Med den bedste dykning i Thailand, fantastiske snorke udflugter og stort udvalg af indkvartering, kan du næsten ikke gå galt.
Fra Khao Lak findes mere dykning end bare Similan Islands. Mens Similans er listet som et af verdens top 10 dykkersteder, så har Khao Lak også fin dykning, som fx Seachart, Boon Song Wreck, Premchai Wreck, Khao Nayak og Thai Muang reef. 'det mest berømte og efter vores mening det bedste, er Bon Soong wreck. Dykkercentret ligger i Nang tong og vi har afhentning fra alle hoteller til vores daglige dykkerture samt liveaboards.

> Book dit Hotel i Khao Lak!

> PADI Dykkercertifikat i Khao Lak - Læs mere!
Koh Lanta - Thailand

Koh Lanta består af flere øer, de to største af disse er Koh Lanta Noi og Ko Lanta Yai, som er den alle kender some Koh Lanta. Øen er populær blandt rejsende, der søger en ferie væk fra fest og farver. Det er populært med en betydeligt ældre publikum end nærliggende Ko Phi Phi - flere nyder at gå på stranden og se solnedgangen end folk der fester. Der findes alligevel masser af barer og de mange langstids turister er venlige og ved hvordan man fester! Koh Lanta kan give en fest, hvis du ved hvor de skal lede. Her er også populært for familier med små børn, og selvfølgelig, for os dykkere som har nogle af Andaman Havets bedste dykkerpladser lige uden for døren..

> Book dit Hotel på Koh Lanta!

> PADI Dykkercertifikat på Koh Lanta - Læs mere!Vores destination for dykning i koh tao

Koh Tao - Thailand

Kridhvide strande, turkisblåt vand, grønne bjerge, facinerende klippeformationer. Koh Tao har alt hvad hjertet kan begære og alt hvad man forestiller sig når man drømmer om en solbeskinnet tropeø. Skildpaddeøen' er en direkte oversættelse af Koh Tao. Navnet hentyder til de residente havskildpadder, som ofte besøger øens mange koralrev og strande. Koh Tao er Thailands tyvende største ø og måler ialt 21 kvadratkilometer. Ved sidste folketælling fandtes der 650 fastboende personer på øen, hertil skal nok lægges en små 100 'udlændinge' og tilfyttere! Set fra siden, løber der en 'bjergkæde' langs Koh Tao fra nord til syd, dette betyder, at der altid er en læside på Koh Tao året rundt, næsten ligemeget hvorfra vinden blæser. Så der er aldrig nogen problember med at svømme eller snorkle i en af Koh Taos ialt 10 skønne bugter. Du tager dit danske PADI dykkerkursus på Sairee Beach, hvor Ban's Diving Resort er beliggende, lige på solnedgangs siden af øen.

> Indkvartering på Koh Tao!

> PADI Dykkercertifikat på Koh Tao - Læs mere!
Krabi Ao Nang dykker destination

Krabi Ao Nang - Thailand

Det fantastiske tropiske paradis Krabi Ao Nang ligger øst for øen Phuket på den thailandske vestkyst og på sydspidsen af ​​Phang Nga-bugten. Denne smukke bugt er berømt for sine spektakulære kalksten formationer sat i turkisblå vand. Krabi's maleriske bymidte strækker sig ud langs den vestlige bred af Krabi flodmundingen. Havnen er fuld af gamle, traditionelle fiskerbåde og mod øst mangrover langs kysten. Herfra kan du nemt få adgang til de smukke strande på Koh Lanta og Laem Phra Nang og du kan også tage en kort bådtur til Phi Phi øerne. For fantastisk sceneri og spændende dykning inden for rækkevidde, er Krabi stedet at være. Og hvis du er på udkig efter anden adventure sport som feks. klippeklatring, vil du ikke blive skuffet!

> Book dit Hotel i Krabi Ao Nang!
> PADI Dykkercertifikat i Krabi Ao Nang - Læs mere!


Phuket - Thailand

For mange har Phuket alle ingredienserne der er nødvendige for at lave en perfekt ferie. Vælger i at bo i Phuket kan i forvente bløde sandstrande - et antal der strækker sig bogstaveligt miles, og varme, krystalklart vand, fuld af marine liv og perfekt til både dykning og snorkling.
Phuket's kystlinje er en blanding af sandede bugter, klippeskær, og dramatiske kalkklipper, med mange af de største turist resorts, der klynger på øens vestlige kyst, såsom Kamala Beach, Karon Beach og også Patong Beach. Dem der søger efter noget lidt anderledes end strandene, vil opleve, at Phuket tilbyder også frodige områder regnskov, store kokos plantager, rismarker, elefanttrekking, sejlads, safari, bambus rafting og bungee jumping. Vi har afhentning fra alle områder i Phuket til voers dykkerture.

> Book dit Hotel i Phuket!

> PADI Dykkercertifikat i Phuket - Læs mere!