Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedInDansk PADI/SSI Spcialty NITROX Enriched Air Diver dykkerkursus i Khao Lak/Similan Liveaboard - Koh Tao Thailand | PADI/SSI NITROX Enriched Air Diver dykkerkursus med dansk instruktør Vores rejsemål i Thailand PADI Go Pro IDC Divemaster DAglige dykkerture i Thailand Khao Lak similan liveaboard safarisPADI Technical Diving kurser på Koh Lanta - Thailand

Hvis du er en erfaren dykker søger at fremme din uddannelse og færdigheder, du kan være interesseret i teknisk dykning. Teknisk dykning skubber fortid grænserne for rekreativ dykning (normalt anses for at være et maksimum på 30 meter uden dekompression). Der er mange ting at se i vores oceaner, der er dybere end du normalt ville dykke til - dybe rev og Tinder, historiske skibsvrag og meget mere.

Rækken af ​​PADI tekniske dykkerkurser vi tilbyder, kan træne dig til at udforske meget dybere end dette på en sikker og kontrolleret måde. Så hvis du er interesseret i at lære at dykke til dybder over 40 meter, så læs videre ...

Gennem en afbalanceret blanding af selvstudie og klasseundervisning diskussion du vil lære meget mere om menneskets fysiologi, dekompressions planlægning og procedurer, dyb dykning teknikker og udstyr. På den praktiske side vil du lære at dykke dybt i et nyt udstyr konfiguration med dobbelt tanke og dekompression cylindre. ved udgangen af ​​din uddannelse vil du være i stand til at gennemføre de planlagte fase dekompression dyk ved hjælp af flere gas blandinger på en enkelt dyk.

Rækken af ​​PADI tekniske dykkerkurser er omfattende og krævende, men den viden og færdigheder opnået, vil gøre dig til en ekstremt avanceret dykker, hvilket gør disse nogle af de mest givende kurser, du kan tage.

Den tekniske dykning Uddannelsen bygger på Koh Lanta gør det nemt at nå de større dybder over Andamanhavet, der omfatter de steder, Koh Haa, Hin Daeng & Hin Muang, men også en kort køretur fra søen Song Hong tæt på Krabi .

  • PADI Discover Tec
  • PADI Tec 40
  • PADI Tec 45
  • PADI Tec 50

PADI Discover Tec

Mange dykkere i dag dykke med dobbelt cylindre i en "teknisk rig" gøre kun rekreative dyk, og der er flere fordele. Læs mere om dette populære konfiguration ved at forbinde os på en dag ud i fuld teknisk gear. Dette er et must for de svenske dykkere, hvor skilte, seler og vinger er standard dykkerudstyr.

Dette program udsætter dig til det udstyr, færdigheder og teknikker til teknisk dykning. Under dette program vil du opleve dykning med dobbelte tankanlæg, teknisk dykning rig og teknisk plade og seletøj systemer, herunder en scene / dekompression cylinder.

Hvis du tænker på teknisk dykning, men er ikke sikker på, PADI Discover Tec erfaringer kan også kredit mod PADI Tec 40 Course. Væn dig til en verden af to tanke og slynger som du får klar til at gå dybere og længere! Oplevelsen sker på vores veludstyrede dykkerbåd på en dag udflugt til enten Koh Haa eller Bida-øerne afgår fra vores dykkercenter på Koh Lanta .


Kursus Priser


PADI Discover Tec: 5.400 THB
Ekstra Dyk: 900 THB
Tec 40 opgradering: 16.100 THB

Inkluderet: Transfer, marine park gebyr, fuldt udstyr, morgenmad, frokost, frugt & snacks, sodavand, vand, kaffe og te.


Krav


Varighed: 1 dag
Dives: 2-3
Maks. dybde: 10m
Minimum certificering: Open Water
Dives: 10 loggede dyk
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 40


PADI Tec 40 kursus introducerer dykkere begrænset dekompression, ved hjælp af software eller computere, til dykning inden rekreative dybde grænser. Dykkeren vil lære at foretage begrænsede dekompressions dyk til 40m/130ft hjælp af en enkelt scene cylinder af dekompression gas. Dekompression er begrænset til maksimalt ti minutter på dette kursus med en enkelt dekompression gas op til 50% oxygen, der anvendes til at tilføje konservatisme alene. Kurset består af en begrænset vand dykke, tre uddannelsesseminarer dives, tre videnudvikling sessioner og tre praktiske anvendelser . Færdigheder bliver introduceret og udviklet for at muliggøre håndtering af rimeligt forudsigelige nødsituationer, der kan opstå i denne type dykning.

Praktiske færdigheder du vil lære omfatter:

Technical equipment set up
Buoyancy check
Neutral buoyancy control
Remove and replace stage at surface/underwater
Gas shut down drills
Free flow shut down drill
Out of Air
Bubble check
S-drill
NOTOX gas switch
Lift bag deployment
Calculating sac rate
Maintain simulated deco stop
Failed lift bag deployment drill
Decompression dive planning with desk top software

Kursus Priser

PADI Tec 40: 18.800 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet:
Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at medbringe personlig SMB, Spool / Reel, Wrist slate, 2 bottom timere og / eller dykke computere.


Krav


Student til Instructor Ratio: 2 til 1
Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 40m
Dekompression: Med EANx50 op til 10 min.

Minimum Certificeringer:
- Advanced Open Water Diver
- Enriched Air Nitrox Diver
- Deep Diver (eller bevis for 10 dyk til 30m)

Dyk: 30 loggede dyk
(10 med Nitrox dybere end 18m)
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 45

Dykkeren vil lære at lave dekompressions dyk til 45m/150ft hjælp af en enkelt scene cylinder af dekompression gas. Ingen grænser for mængden af dekompression er indstillet på kurset end dem, der dikteres af gas ledelse og studerende komfort, miljøfaktorer. Færdigheder er videreudviklet til at tillade håndtering af rimeligt forudsigelige nødsituationer, der kan opstå i denne type dykning. PADI Tec 45 kursus består af en begrænset vand dykke, tre uddannelsesseminarer dives, tre videnudvikling sessioner og tre praktiske anvendelser. Kurset dyk udføres fra vores veludstyrede dykkerbåd. Kon-Tiki Lanta dykkerbåd har store arealer til opsætning af vores udstyr og et tørt område for at planlægge et dyk med 220V elektricitet til bærbare computere. Da båden gør 3 dives om dagen, vi har masser af tid mellem dykkene til nyttiggørelse, ekstra dykkerplanlægning og forberedelse. Som dykkersteder vil vi anvende Koh Haa og Hin Daeng afgår fra Koh Lanta, hvor vi nemt kan finde vores mål dybder, men hvor vi også har en uberørt undersøiske miljø bare for os selv.

Kursus Priser

Tec 45: 18.800 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet: Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at foretage personlig SMB, Spool / Reel, Wrist skifer, 2 nederste timere og / eller dykke computere.


Krav


Student til Instructor Ratio: 2 til 1
Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 45m
Dekompression: Op til 100% O2 ubegrænset tid.

Minimum Certificeringer:
- PADI Tec 40 eller tilsvarende
- PADI Rescue Diver eller tilsvarende

Dives:
- 50 loggede dyk
- med 12 dyk på Nitrox dybere end 18m
- med 6 dyk dybere end 30m
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 50


Fuld standardiseret teknisk dykning udstyr er påkrævet, og procedurer og færdigheder er poleret til det høje niveau, der kræves til at forvalte forudsigelige problemer og nødsituationer, som kunne opstå på dette niveau af dykning.
Dette kursus giver grundlaget for efteruddannelse i specialiseret teknisk dykning som dyb trimix , teknisk hule og vragdykning. PADI Tec 50 kursus består af en begrænset vand dykke, tre uddannelsesseminarer dives (en simuleret, to aktuelle dekompressions dyk), to videnudvikling sessioner og tre praktiske anvendelser. Kurset dyk udføres fra vores vel- udstyret dykkerbåd. Kon-Tiki Lanta dykkerbåd har store arealer til opsætning af vores udstyr og et tørt område for at planlægge et dyk med 220V elektricitet til bærbare computere. Da båden gør 3 dives om dagen, vi har masser af tid mellem dykkene til nyttiggørelse, ekstra dykkerplanlægning og forberedelse. Som dykkersteder vil vi anvende Koh Haa og Hin Daeng ved afgang fra Koh Lanta, hvor vi nemt kan finde vores mål dybder, men hvor vi også har en uberørt undersøiske miljø bare for os selv.

Kursus Priser

PADI Tec 50: 18.800 THB
PADI Tec 40, 45 & 50 combo: 45.000 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet: Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at foretage personlig SMB, Spool / Reel & Wrist slate. Student til Instructor Ratio: 2 til 1


Krav

Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 50m
Dekompression: Op til 100% O2 ubegrænset tid, op til 2 deco gasser.

Minimum Certificeringer:
- PADI Tec 45 eller tilsvarende
- PADI Rescue Diver eller tilsvarende

Dives:
- 100 loggede dyk
- med 20 dyk på Nitrox dybere end 18m
- med 15 dyk dybere end 30m
Minimum Alder: 18 år