Website på Dansk! Website in English Website på Norsk! Email
jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedInDanske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg


Din Svenska PADI/SSI Dykinstruktör: Sören Egeberg

Søren Egeberg är Svensk PADI MSDT och SSI AOWI Instrukör och professionel undervandsfotograf med årelang erfaring med guiding, dykkerundervisning samt undervandsvideo/foto fra både liveaboards og landbaserede destinationer i Røde Havet, Thailand, Malaysia, Borneo, Indonesien og Filippinerne. Han har tusindvis af dyk bag sig og bred erfaring med alle aspekter af dykning. Han viser dig den sikre vej til eventyret under havet.

Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg

Adskillige dykkersæsoner på Borneo i det dybe blå vand omkring øerne Sipadan og Mabul har givet mange store oplevelser med livet under vandet, lige fra næroplevelser med stimer af Hammerhajer, Manta Rays og Hvalhajer til Bluering Octopus, Ornate Ghost Pipefish og Flamboyant Cuttlefish. Han er en stor fan af at fotografere de pelagiske arter, men også de små godt kamouflerede arter som gemmer sig på revet og havbunden giver ham stor tilfredshed at spotte og fotografere.

Søren trives lige godt på Borneo's stejle vægge med drop-offs og stærk strøm, eller med næsen begravet i Bali's sorte sand på jagt efter små critters, som når han underviser sine PADI Open Water elever i nye færdigheder i poolen og på de smukke begyndervenlige dykkersteder omkring Koh Tao og Similan Islands.

Oprindeligt kommer Søren fra Danmark, men han har boet i udlandet siden starten på dykkerkarrieren og er 100% dedikeret til havet og de oplevelser som det giver ham hver eneste dag.

Søren Egberg Blå Logbog

Navn: Søren Egeberg
Nationalitet: Dansk
Sprog: Dansk, svensk, norsk, tysk, engelsk
PADI-rating: Master Scuba Diver Trainer
SSI-rating: Adv. Open Water Instructor Specialiteter: Deep, Wreck, DPV, Nitrox,
UW Videography, Digital UW Photography, Navigation, Night, Driftdiver, Search & Recovery
Antal dyk: 3000+
Certificerede Elever: 600+
 
Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg
Foto: UW Selvportræt på safetystop i Similan Islands

>> Søren's baggrund som professionel adventure fotograf og skribent for Danske og Internationale magasiner som I Form, Mens Health, Illustreret Videnskab, Euroman, M!, Vagabond, Sirene og Vagabond bragte ham adskillige gange kloden rundt på jobs. Derfor var tilpasningen til dykker livsstilen ikke svær og blot en fortsættelse af naturlivet.

>> Næste skridt var naturligvis digitalt undervands video/foto, et område hvor hans ekpertise især kommer de foto interesserede elever på alle niveauer til gode, alt fra optagelses teknikker med kompakt kameraer og SLR, til advanceret Photoshop billedbehandling og videoredigering i Final Cut Pro.

>> Som professionel undervandsfotograf sætter han en ære i at finde de skarpeste vinkler og skyde de sjældne fiskearter fra deres bedste side og deltager løbende i Internationale UW-photo konkurrencer.

>> Før overgangen til fultids dykning, var han stærk involveret i bjergsport som skiløb, snowboarding, isklatring, bjergbestigning og har gennemført adskillige ski/snowboard ekspeditioner til de høje bjerge i Alaska, Grønland, Himalaya, Andesbjergene og Alperne.