Website på Dansk! Website in English Website på Norsk! Email
jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Ta ditt svenska Advanced Open Water dykcertifikat i Khao Lak - Thailand

För dig som redan är en certifierad dykare och känner att du kan grunderna är det ett utmärkt alternativ att göra en Advanced Open Water-kurs.

Kursen består av fem dyk varav ett dyk är ett djupdyk till 30 meter, där du får lära dig vad som händer med din kropp vid större djup. Ett av dyken under kursen är ett navigationsdyk, där du får lära dig grunderna i undervattensnavigering. Vid de övriga tre dyken i kursen kan du välja mellan en rad olika inriktningar. Vrakdyk, fiskidentifiering och multileveldyk är de mest populära. På ett multileveldyk får du lära dig hur dykdatorer 'tänker', vilket ger dig möjlighet till längre dyk. Du får gärna välja andra dyk som tex undervattensfotografering, Peak Performance Buoyancy, nattdyk etc.

I och med att vi alltid gör två dyk på våra dagsutfärder får du förutom de fem kursdyken också ett bonusdyk. Två av dykdagarna dyker vi på Similan eller Richelieu Rock och en dag dyker vi på vårt vrak, Bonsung.

Det är också möjligt att göra advancedkursen kombinerat med en liveaboardtur. Kurspriset beror på hur du väljer att göra kursen.

Du har möjlighet att välja om du vill göra kursen genom Padi eller SSI.

Et PADI Advanced-kurs i kombination med ett tredagars dyksafari ombord på vår liveaboard Mv Vilai Samut kostar 25.800 (Padi).

Et PADI Advanced-kurs kombinerad med en dagstur till Bonsung Wreck och två dagsturer till Similanöarna / Richelieu Rock / Koh Bon kostar 17.900 (PADI).

Det är fullt möjligt att kombinera en advanced-kurs med en EAN/Nitrox-kurs ombord på vår liveaboard MV Vilai Samut.

Maila oss för mer information om dykkurser.