Website på Dansk! Website in English Website på Norsk! Email
jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Svenska PADI Open Water dykkurs Koh Tao - Thailand

Open Water kursen är kursen för dig som vill ta ditt första dykcertifikat. Kursen är inte svår. Det tar cirka fyra dagar att genomföra kursen.

Första och andra dagen får du lära dig den teoretiska delen av kursen. Dessutom kommer vi att genomföra övningar i en swimmingpool. Övningarna är teknikövningar och avhandlar de praktiska delar som du senare kommer att visa att du behärskar under de sista två dagarna av kursen.

De sista två dagarna tillbringar vi på dykplatserne rundt Koh Tao. Vi åker ut med vår rbåt på mornarna och genomför två riktiga dyk båda dagarna.

Avslutningsvis genomför vi ett teoriprov där du visar att du har förstått den teoretiska delen av dykning såväl som vissa praktiska delar. När du är klar med provet blir du certifierad som PADI Open Water-dykare.

Det är möjligt att genomföra teori- och bassängdelen innan du kommer till Thailand, och sedan göra de avslutande dyken hos oss.

Pris: 9,800 THB - 4 dagar