Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren EgebergDine Danske PADI Dykkerinstruktører: Søren Egeberg og Signe Sorber


Søren Egeberg
er Dansk PADI MSDT og SSI AOWI Instruktør og professionel undervandsfotograf med årelang erfaring med guiding, dykkerundervisning samt undervandsvideo/foto fra både liveaboards og landbaserede destinationer i Røde Havet, Thailand, Malaysia, Borneo, Indonesien og Filippinerne. Han har tusindvis af dyk bag sig og bred erfaring med alle aspekter af dykning. Søren viser dig den sikre vej til eventyret i Khao Lak, Phuket og på Similan Islands liveaboard fra November til Maj. Ellers er han baseret på Koh Tao.

Signe Sorber er Dansk PADI IDCS og SSI AOWI Instruktør med adskillige års erfaring i guiding og dykkerundervisning i Indonesien, Philippinerne, og både øst- og vestkysten af Thailand. Selv efter mange år i branchen er Signes entusiasme for dykning og undervisning stadig den samme. Med erfaring i at undervise fra Junior niveau helt op til og med Instruktør er det især denne videreformidling hun brænder for. Signe er fast baseret på Koh Tao, hvor hun tager sig af vores danske familier og øvrige gæster. Lejlighedsvis kan du finde hende på vores Similan Islands liveaboard hvis behovet skulle opstå.

Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg

Om Søren Egeberg

Adskillige dykkersæsoner på Borneo i det dybe blå vand omkring øerne Sipadan og Mabul har givet mange store oplevelser med livet under vandet, lige fra næroplevelser med stimer af Hammerhajer, Manta Rays og Hvalhajer til Bluering Octopus, Ornate Ghost Pipefish og Flamboyant Cuttlefish. Han er en stor fan af at fotografere de pelagiske arter, men også de små godt kamouflerede arter som gemmer sig på revet og havbunden giver ham stor tilfredshed at spotte og fotografere.

Søren trives lige godt på Borneo's stejle vægge med drop-offs og stærk strøm, eller med næsen begravet i Bali's sorte sand på jagt efter små critters, som når han underviser sine PADI Open Water elever i nye færdigheder i poolen og på de smukke begyndervenlige dykkersteder omkring Koh Tao og Similan Islands.

Oprindeligt kommer Søren fra Danmark, men han har boet i udlandet siden starten på dykkerkarrieren og er 100% dedikeret til havet og de oplevelser som det giver ham hver eneste dag.
Kontakt din Instruktør Søren Egeberg!

Søren Egberg Blå Logbog
Navn: Søren Egeberg
Nationalitet: Dansk
Sprog: Dansk, svensk, norsk, tysk, engelsk
PADI-rating: Master Scuba Diver Trainer
SSI-rating: Adv. Open Water Instructor Specialiteter: Deep, Wreck, DPV, Nitrox,
UW Videography, Digital UW Photography, Navigation, Night, Driftdiver, Search & Recovery
TDI Tech: DECO Procedures
Antal dyk: 3000+
Certificerede Elever: 800+ 
Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg
Foto: UW Selvportræt på safetystop i Similan Islands

>> Søren's baggrund som professionel adventure fotograf og skribent for Danske og Internationale magasiner som I Form, Mens Health, Illustreret Videnskab, Euroman, M!, Vagabond, Sirene og Vagabond bragte ham adskillige gange kloden rundt på jobs. Derfor var tilpasningen til dykker livsstilen ikke svær og blot en fortsættelse af naturlivet.

>> Næste skridt var naturligvis digitalt undervands video/foto, et område hvor hans ekpertise især kommer de foto interesserede elever på alle niveauer til gode, alt fra optagelses teknikker med kompakt kameraer og SLR, til advanceret Photoshop billedbehandling og videoredigering i Final Cut Pro.

>> Som professionel undervandsfotograf sætter han en ære i at finde de skarpeste vinkler og skyde de sjældne fiskearter fra deres bedste side og deltager løbende i Internationale UW-photo konkurrencer.

>> Før overgangen til fultids dykning, var han stærk involveret i bjergsport som skiløb, snowboarding, isklatring, bjergbestigning og har gennemført adskillige ski/snowboard ekspeditioner til de høje bjerge i Alaska, Grønland, Himalaya, Andesbjergene og Alperne.

Om Signe Sorber

Efter mange år i branchen er Signes entusiasme for dykning og undervisning stadig uformindsket. Med erfaring i at undervise fra Junior nivaeu helt op til og med Instruktør er det især videreformidling hun brænder for.

At dele dette fantastiske eventyr med sine elever og skabe et trygt og lærerigt kursusmiljø er hendes mål. Det er vigtigt at eleverne har kundskaberne i orden og kender alle sikkerhedsregler, men også at de hygger sig, har det sjovt og slapper af. Der bliver lagt ekstra stor vægt på opdriftskontrol gennem alle dykkerkurser, hvilket forøger elevernes dykketid, selvtillid, selvstændighed og ikke mindst skåner verden under havet.

Særligt den blaa del af vores planet er det vigtigt vi passer på og Signe er meget optaget af hvad vi som enkeltpersoner kan gøre, i vores hverdag, for at bremse udryddelsen af truede dyrearter som f.eks. hajer (se evt. Shark Water) og hun prøver altid at finde krokodillenæbsfisk, søheste, blæksprutter, skilpadder, tyrehajer og masser af andre spændende væsener på sine undervandseventyr.

Signe Sorber Blå Logbog

Navn: Signe Sorber
Nationalitet: Dansk
Sprog: Dansk, svensk, norsk, thai, engelsk
PADI-rating: IDC Staff Instructorr
SSI-rating: Adv. Open Water Instructor Specialiteter: Deep, Wreck, DPV, Nitrox, Digital UW Photography, Navigation, Night, Driftdiver, Search & Recovery
Antal dyk: 2000+
Certificerede Elever: 500+
 

Foto: Signe i Barracuda Lake, Coron - Philippines

>> Med en baggrund som kunstmaler, havde Signe mange spændende udfordringer primært I dansk erhvervsliv, men hun nød også at arbejde I Irland for en tid. Signes energiske, entusiastiske og nysgerrige indgang til live tog hendes arbejde, har betydet at hun altid har været heldig at få fantastiske muligheder for bade professionel og personlig udvikling I sine jobs.

>> Signe har haft en bred vifte af titler som receptionist, Salgs og Distributions chef, PA, butikschef, rekrutterings manager og billedkunstner i tilfældig rækkefølge. Hun tog et år på lærer seminariet og arbejdede bla. i Reklame, detail, IT og forlags branchen.

>> Dengang Signe stadig boede I Danmark blev hun interesseret I og begyndte at praktisere yoga. Yoga er helt i tråd med scuba dykning, fordi denne tilbagelænede og afslappede sindstilstand er alfa omega for at få det maximale ud af sit undervands eventyr. Signe glæder sig helt vildt til april hvor hun skal på kursus på Indiens bedste Sivanda Yoga skole. Kurset er i Himalayas og tager en måneds, hvorefter hun bliver certificeret yoga lærer. Det betyder at der er en god chance for at man medio 2011 kan booke yoga I forbindelse med sin dykning.

>> Det er farligt at blive rigtig god til at dykke, siger Signe, før du ved af det er du så begejstret at du begynder at lege med ideen om at sælge alt hvad du ejer, flytte til Asien og nægte at lave andet.

>> Kontakt din Instruktør Signe Sorber!