Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Dykker destinationer i  Thailand dagturee similan  dykkerkurser  i thailand Dykkerture i thailand Similan liveaboard safari fra Khao Lak thailand


Snorkeling tours på vores Destinationer i Thailand 2012-13

Vores dykker destinationer i Thailand hører samtidigt til de mest populære steder for snorkeling og det er normalt at tage ud på tur med dykkerbådene. På flere rejsemål ahr vi også dedikerede snorkel både hvor i kan nyde dagen uden hensyn til dykkernes aktiviteter. Der er flere steder mulighed for at hyre en babysitteer ombord så i kan have lidt tid til jer selv, også hvis i har børn med på turen. God fornøjelse!


similan  dykekrkurser og snorkelture i Thailand

Snorkeling Tours Khao Lak - Thailand

Fra Khao lak har vi daglige snorkelture til Similan Islands go deres fantastiske marineliv under overfladen, kridhvide strande og fantastiske sceneri. Alle ture sker med speedbåd til Similans og turen derud tager cirka 70 minutter. På Similans bliver vi overført til vores storebåd så vi kan nyde dagen under rolige forhold. På vores liveaboard ture er der også mulighed for at deltage som snorkeler i selskab med en dykker.

> Book dit Hotel i Khao Lak!

> Snorkeling Tours i Khao Lak - Læs mere!
Snorkel Ture Koh Lanta - Thailand

Vores Koh Lanta Snorkeling Ture til Koh Haa, Phi Phi, 4 Islands og Koh Roksker i samarbejde med Kon-Tiki og har afgang hver dag undtagen Søndag. Vores specielt designede Snorkeling turefra Koh Lanta sker med dedikerede guider ombord på vores store rummelige snorkelbåd som sørger for at i får en eller flere uforglemmelige dage omkring øerne,  hvad enten i ønsker at snorkle eller bare nyde den fantastiske natur eller sole på de kridhvide paradis strande.

> Book dit Hotel på Koh Lanta!

>Snorkel Ture på Koh Lanta - Læs mere!
Krabi Ao Nang dykker destination

Snorkel Ture Krabi Ao Nang - Thailand

Vores Krabi Ao Nang Snorkeling Ture til Koh Haa, Phi Phi 5 Pearls og Koh Bida. Vi har afgang hver dag undtagen Søndag. Vores specielt designede Snorkeling ture fra Krabi Ao Nang sker med dedikerede guider ombord på vores store rummelige snorkelbåd som sørger for at i får en eller flere uforglemmelige dage omkring øerne,  hvad enten i ønsker at snorkle eller bare nyde den fantastiske natur eller sole på de kridhvide paradis strande.

> Book dit Hotel i Krabi Ao Nang!
> Snorkel Ture i Krabi Ao Nang - Læs mere!


Snorkel Ture Phuket - Thailand

Vores Phuket Snorkeling Ture til similan, Koh Tachai og Coral Islands sker i samarbejde med Kon-Tiki og har afgang hver dag undtagen Søndag. Vores specielt designede Snorkeling turefra Phuket sker med dedikerede guider ombord på vores store rummelige snorkelbåd som sørger for at i får en eller flere uforglemmelige dage omkring øerne,  hvad enten i ønsker at snorkle eller bare nyde den fantastiske natur eller sole på de kridhvide paradis strande.

> Book dit Hotel i Phuket!

> Snorkel Ture i Phuket - Læs mere!