Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedInDansk Similan Islands Liveaboard dykning med M/V Westcoast Explorer | Dykning i Thailand Dykning i similan islands khao lak similan islands liveaboard kaho lak - manta queen similan islands liveaboard kaho lak - vilai samut similan islands liveaboard kaho lak - pawaraSimilan Islands Liveaboard dykning fra Khao Lak i Thailand

Liveaboard dykning til Similan Islands fra Khao Lak i Thailand er den ultimative rejseform når man vil dykke og udforske et af Verden's 10 Bedste Dykkersteder - Similan og Surin Islands. Ønsker du en oplevelsesrig dykkerferie med smukt natursceneri på overfladen og absolut enestående undervands landskab, koraller og marineliv, så er den her lige til dig.Liveaboard Dykning - hvad er det?
Er du ikke bekendt med begrebet "Liveaboard", så er forklaringen ganske enkel: Du spiser på båden, du sover på båden, og bedst af alt, du dykker direkte fra båden ned på dykkerpladser i topklasse. Hvad kunne være bedre for en dykker entusiast? Du behøver ikke at være en erfaren dykker for at kunne nyde sådan en tur. Du kan kombinere dykningen med en tur til stranden, snorkle med skildpadder, tage en lille klatretur på på de enorme granit klipper som Similan Islands er så berømte for. Du kan også blive certificeret som Open Water Diver ombord med instruktør Søren Egeberg. Det er din chance for at lære at dykke på en af Verdens bedste dykkerpladser Uanset hvad så får du dit livs dykkerferie på M/V Manta Queen I & I!.


Dansk Similan Islands Liveaboard dykning med M/V Westcoast Explorer | Dykning i Thailand
Her starter dit Similan dykker e
ventyr:


Liveaboard gæster bliver afhentet fra lufthavenen eller deres hotel i Phuket eller Khao Lak og bliver kørt til vores dykker center i Khao Lak. Vi har afgang fra Khao Lak Scuba Adventures kontor i Khao Lak ca. kl 20.00 og kører herfra til Taplamu pier nær Khao Lak. Ved ankomsten til M/V Manta QueenI & II vil du blive introduceret til vores dykker guider og båd crew, derefter vil du blive vist din kahyt og senere vil du få en fuld båd briefing, så du kender båden og sikkerheds reglerne ombord på M/V Manta Queen I & II.

Før aftensmaden er der tid til at samle og checke dit udstyr så du er klar til første morgendyk. Efter aftensmaden sejler vi afsted mod Similan Islands kl. 20.00. Læn dig tilbage og nyd turen under den stjernefyldte himmel. Vi ankommer til Similan Islands omkring midnat, så du kan få en god nattesøvn og være klar til turens første dyk!

Vi har wake up call @ 06.30. Du får en let morgenmad, frisk kaffe og toast og frisk frugt. Til efter dykket kan du bestille kogte æg, spejlæg, omelet, pandekager, French toast, pølser, skinke. Vi serverer også Grovbrød, muesli, corn flakes, havregryn, og der er altid masser af frisk frugt på bordet: vandmelon, bananer, ananas, appelsiner. Electrolyte drinks er gratis under hele din safari og det forhindrer dehydrering. Vi giver dig en grundig dykker briefing før hvert dyk.

Alle dyk er Multilevel dyk. Alle dykkere må dykke med en makker. Alle vores dykker guider har computere og har erfaring på alle dykkerpladser, flere af dem med tusindvis af dyk på Similans og det betyder, at hvis du har specielle ønsker som fx Sea Horse, Ghost pipe fish, nudibranchs, så er det dem der kan finde dem til dig.
Scandinavian Dive Team er naturligvis med dig på båden så alle sprog vanskeligheder undgås.

Vi dykker på Similan Islands de første to dage og sejler derfter mod Koh Bon, øen der er så berømt for sine enorme Manta Rays. Derefter er det videre nordvest mod en af Thailand's bedste dykkerpladser, Koh Tachai, efter et fantastisk dyk på Tachai er det videre til Surin islands med den berømte Richelieu Rock.
Læs mere på ->> Similan Islands dykker pladser


Her er en typisk dag med liveaboard dykning ombord på M/V Manta Queen I & II:Dyk 1 er kl 07.30. Det første dyk er hvad vi kalder et Check Dive, vi kan checke dykkernes luftforbrug og sammesætte grupperne derefter, hvis det ønskes. Dykkertiden er 55 min, derefter laver vi et 5 min sikkerheds stop. Efter de fleste dyk bliver du samlet op af vores liveaboard eller gummibåden, så der er ingen lange overflade svømninger hos os. Efter morgenmaden har du 2-3 timers pause. Du kan tage en tur på stranden i vores gummibåd, gå en tur på de øde strande, tage et lille jungle trek, snorkle på revene, slappe af i din A/C cabin eller bare slappe af på båden med alle de nye venner du har fået på denne fantastiske dykekr safari. Her findes fiskebøger som du kan begrave dig i hvis du lyster.

Dyk 2 er Kl 10.30. Efter dit andet fantastiske dyk er der frokost kl 12.00. Efter lunch kan du tage en tur på øerne eller bare slappe af ombord på M/V Manta Queen 1 og 2, Du kan også snorkle rundt om båden da vi altid ligger nær øerne

Dyk 3 er Kl 14.30. Efter dykket er der snacks, frugt & drinks hele tiden frem til dit natdyk. Snorkling, badning, eller strand besøg. Vi har også en kajak som du kan benytte mellem dykkene.

Dyk 4 er KL 18-19.00. Natdyk eller sunset dyk for dem der har lyst, Kl 20.00 serveres aftensmaden. Ren afslapning og snak om dagens oplevelser venter sammen med alle dine nye venner ombord på Westcoast Explorer. Vi har masser af fiskebøger ombord så du kan lære mere om alt det du har set under vandet i dagens løb. Vi har også tv og DVD afspiller ombord, så du kan nyde en film på vores DVD afspiler.

Vi dykker 3 hele dage og på den fjerde dag laver vi 2 dyk om formiddagen inden vi sejler tilbage til Taplamu pier omkring Kl. 14.00. Det giver dig masser af tid til at fortsætte din rejse i Thailand.
> Se Indkvarterings muligheder i Khao Lak!
Hvad skal du medbringe på din Similan liveaboard?For din egen skyld bør du kun medbringe en mindre taske, du har ikke brug for meget tøj ombord på M/V Manta QueenI & II. Du kan efterlade ekstra bagage og værdisager på dit hotel eller i vores dykker center.

Her er en liste over hvad du behøver ombord:
- Håndklæde
- Lidt tøj som t-shirts og shorts
- Solbriller, evt. en hat og solcreme, temeperaturen kan stige til 30-35 grader om dagen.
- Toilet sager
- Certifikations kort
- Lidt kontanter til øl og drinks, serveres dog kun efter dit sidste dyk hver dag.

Hvis du er PADI/SSI dykker og ikke har dit kort med, så kan vi tjekke dig online ved ankomsten. Vi har logbøger til salg og dykker computere og digital undervands kamera til udlejning ombord på M/V Manta Queen I & II. Der findes også et komplet Medic First Aid kit og 100% Oxygen ombord så du behøver ikke bekymre dig om søsyge, dårlig mave, plaster og andre mindre fornødenheder.
>> Læs mere om Dykning på Similan Islands!
Priser for 4 dage/4 nætter liveaboard safari på M/V Manta Queen I & II


Liveaboard Safari - 2 dage Similan Islands, 1 dag Koh Bon/Koh Tachai, 1 Dag Richelieu Rock - 14 dyk ialt!*

A/C 4 personers cabin: 19.300 THB
A/C Twin/Dbb. cabin: 21,800 THB

Inkluderet i prisen:

- Professionalle dykkerguider
- 11 dag dyk samt 3 nat/sunset dyk; I alt 14 dyk.
- Alle måltider, snacks, frugt, vand, the, kaffe.
- Små grupper: Max 4 dykkere per 1 guide.
- Afhentning fra dit hotel i Phuket eller Khao Lak
- Al dykker udstyr
- Similan Park Fees


IKKE inkluderet i prisen:

- Nitrox: 200 THB pr tank.
- Leje af dykker computer for hele turen (anbefales): 1.000 THB.
- Leje af digital undervands camera: 1.200 THB pr dag eller 3.000 THB for hele turen.

Tur tilmelding her!