Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Dagture med speedbåd til Similans, koh bon go richelieu rock!Khao Lak Dykning på Dagtur med speedboat til Similans Islands

I Khao Lak laver vi dagture med dykning med speedbåd til Similan Islands hver dag fra November til April. Vi har base i Similans på vores rummelig liveaboard Manta Queen III, som ligger fast i Similans. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os. > Se Indkvarterings muligheder i Khao Lak!


Similan Islands Dagturs Dykning Tidsplan

Pick up i Khao Lak sker mellem 7.00-7.45, speedbåden har afgang ca. kl 8.00 og sejlturen tager ca. 70 minutter til Similan Islands, hvor vi hoppe ombord på vores dagurs liveboard Manta Queen III der ligger fast i Similans. Vi laver et dyk om formiddagen og et dyk om eftermiddagen. Tiden mellem dykkene tilbringer vi ombord eller på en af øerne sammen med vores snorklere. Tidsplanen for snorklere er lidt anderledes, da i kan snorkle fra stranden om morgenen samt om eftermiddagen hvor i kan vælge om i fortsat vil snorkle fra stranden eller følge med dykkerne til en ny dykkerplads. Dagture kan blive ændret eller aflyst med kort varsel pga vejrforhold eller for få deltagere.

Sikkerhed ombord

Vores personale er alle trænet i førstehjælp så du er i gode hænder hvis et uheld skulle ske. Vi har mange års erfaring med dykker og snorkel ture, så alle vores rutiner og planlægning er i top. Ombord findes naturligvis al nødvendig sikkerhedsudstyr og førstehjælpskasse. Og med Scandinavian Dive Team behøver du aldrig tænke på om din guide kan svømme!


Vores personale

Det er vores mål at alle vores gæster skal komme tilbage fra Similan Islands med et stort smil på læben og derfor benytter vi professionelle guider med stor erfaring i dykning i tropiske farvande, og som kender Similan Islands og rutinerne ombord. Vores personal taler naturligvis engelsk, men også dansk, svensk og norsk.

Miljø hensyn

Koraller er skrøbelige og det er vigtigt at vi og vores gæster gør alt hvad vi kan for ikke at beskadige dem. Derfor følger vi en regel om ikke at berøre noget somehelst under vandet. Hensynet til miljøet er meget vigtigt for os. Vi har den eneste speedbåd som kører på ethanol, vi bringer alt vores affald tilbage til hovedlandet og vi smider aldrig noget over bord.

Dagturs priser for sæsonen 2013 - 20141 Dags Tur Dykning Similan Islands - 2 dyk: 5,400 THB

Prisen inkluderer:

Dykker guide, fuld dykker udstyr, Similan National Park fees. Transfers fra dit hotel/resort i Khao Lak til havnen, fuld forplejning, frugt/snacks, drikkevand, sodanvand, the, kaffe og ulykkesforsikring.

Prisen Ekskluderer:

 Alkoholiske drikke

Tur tilmelding her!