Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Dansk PADI Open Water dykkercertifikat i Khao Lak - Thailand

PADI Open Water kurset er for dig som vil tage dit første dykkercertifikat. Kurset er ikke svært at gennemføre og det tager cirka 4 dage at gennemføre her i Khao Lak og Similan Islands.

På første og anden dagen lærer du den teoretiske del af kurset og vi skal en tur i poolen for at lave øvelser. Øvelserne er teknik øvelser og omhandler de praktiske færdigheder som du senere skal vise at du behersker på de sidste 2 dage af kurset, hvor vi gennemfører 4 rigtige dyk. De sidste to dage tilbringer vi på Similan Islands. vi sejler ud med speedbåd og gennemfører 2 rigtige dyk begge dage.

Afslutningsvis skal du gennemføre en teoriprøve hvor du viser at du har forstået den teoretiske del af dykningen samt visse praktiske dele. Når du har bestået prøven bliver du certificeret som Open Water dykker. Hos os i Khao Lak kan du vælge at blive certificeret gennem enten PADI eller SSI.

Det er også muligt at genneføre teori og pool øvelser hjemmefra inden du kommer til Thailand, og siden lave de afsluttende dyk med os her. > Se Indkvarterings muligheder i Khao Lak!Priser PADI Open Water Diver:


PADI - Professional Association of Diving Instructors

Open Water Course (4 dyk Lokalt - 2 Dagture): 11,900 THB
Open Water Course Liveaboard: 8,200 tillæg til Liveaboard prisen

Kursus tilmelding her!

> Dansk PADI Advanced Open Water i Khao Lak - Læs mere!