Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktørDanske PADI Dykkerkurser og Dykkercertifikat hos Ban's Diving - Koh Tao

Det er ikke så underligt, at rygsækrejsende flokker til Koh Tao for at tage deres PADI dykkerkursus/dykkercertifikat. Det er ikke bare til en billig pris når man tager sit dykkerkursus her, men både kvaliteten på undervisningen og selve dykningen er helt i top. Vi underviser udelukkende vores egne gæster i små personlig grupper. Hvor ellers i verden kan man være så heldig, at se f.eks. hvalhajer og skildpadder på sine allerførste dyk?


Hvordan får jeg et Dansk PADI Dykkercertifikat i Thailand?


Scandinavian Diveteam tilbyder PADI dykkerkursus/ dykkercertifikat fra begynder til Divemaster på dansk hos Ban's Diving Resort. PADI er verdens mest anerkendte sportsdykker organisation og udsteder årligt mere end 75 procent af verdens dykcertifikater. Så hvis i vil lære at dykke, så er det første trin på PADI's stige Open Water dykkercertifikatet. Ved at deltage i dette kursus opnår i en elementær viden og sikkerhed til at kunne dykke selvstændigt med en anden certificeret dykker under lignende forhold, som dem i lærer under. Du skal bare være 10 år gammel før du kan tage dit første PADI dykkercertifikat, dykning er nemlig for hele familien hos Søren og Signe på Koh Tao. Husk at alle kurser skal forud bestilles hos os.
>> Læs mere om dine danske PADI instruktører Søren Egeberg og Signe Rigmor Sorber


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Advanced Open Water DiverPADI Begynderkurser - Open Water Diver
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Open Water Diver

At kunne bevæge sig vægtløst rundt under vandet i 3 dimensioner, er nok det tætteste de fleste af os kommer på at blive astronauter. Jack Coustau definerede dykkere som Aquanauter og hvis du endnu ikke har prøvet det, så er der kun en vej frem: spring ud i det!

> PADI Open Water Diver dykkerkursus - Læs mere!

PADI Open Water Diver kursus på Koh Tao - Thailand:


Søren og Signe har kuren mod 'tyngdekraften': Bliv OPEN WATER DIVER. Vores mest populære dykkerkursus er en introduktion til den forunderlige undervandsverden og begge vil bringe deltagerne ansigt til ansigt med store tykke groupere, havskildpadder, stimer af farvestrålende tropiske fisk, barracudaer og meget mere. OPEN WATER DIVER kurset giver dig adgang, til at dykke uafhængigt helt ned til 18 meter med en makker. Kurset består af 3 dele:

• Teori - gennemgåes ved hjælp af dansk manual,, video og spørgerunder.

Teorien afsluttes med en eksamen.

• Lavtvandsdykning - Vi er i havet fra start til slut, så du hurtigt vender dig til det nye element. Her laver vi de grundlæggende øvelser som f.eks. masketømning over en eftermiddag ved stranden.

• Åbenvandsdyk - Her mestres de sekundære færdigheder, såsom at holde kontakt med sin makker, tjekke luft og dybde. Desuden gentager vi en lang række af de øvelser som vi lærte den første dag, så alle færdigheder mestres.

OPEN WATER KURSUSPLAN

Dag 1: Kl. 17 starter vi med en orientering, laver det nødvendige papirarbejde, udlevering af bøger, ser de 3 første videoer. Slut ca. kl. 19

Dag 2: Kl. 8.30 starter vi med at se de 2 sidste videoer, gennegår udstyret og pakker taskerne, gennemgår hjemmearbejdet samt spørgerunder. Kl 12.30 tager vi på båden til stranden og lavtvandsøvelser. Færdig ca. kl 17.

Dag 3: Kl. 9.00 starter vi med at gennemgå hjemmearbejdet, dykkertabeller samt spørgerunder. Herefter afsluttende eksamen. Kl. 13.00 tager vi ud for at lave vores to første dyk til max 12m, med en times pause imellem. Færdig ca. kl 17.

Dag 4: Kl 7.00 tager vi ud for at lave vores to sidste dyk til max 18m, med en times pause imellem. Herefter logbøger og certificering. Færdig ca. kl 12.

Dag 5: Tid til Advanced Open Water?

Antal Dyk: Lavtvands session + 4 åbentvandsdyk
Varighed: 3-4 dage
Pris: 9.800 THB

Kursus tilmelding her!PADI Advanced Open Water Diver

Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Open Water Diver

Når dit grundkursus er overstået, er det tid til at øge din erfaring og sikkerhed under vandet. Dette gøres aller bedst i forlængelse af dit Open WaterDiver kursus, hvor al din nyerhvervede viden står klart i hukommelsen og let kan omsættes til mere avancerede dykker teknikker. Den naturlige fortsættelse hedder Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver:

> PADI Advanced Open Water Diver dykkecertifikat - Læs mere!

PADI Advanced Open Water på Koh Tao - Thailand:

Lær at dykke dybere og forøg din dykker erfaring med Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver Kurset

PADI ADVANCED OPEN WATER DIVER

Formålet med Advanced Open Water kurset, er at finpudse og udbygge de færdigheder du opnåede på Open Water kurset, samt give dig mulighed for, at prøve 5 nye former for dykning. Et af PADIs populæreste kurser med god grund!

Kurset består af:

• Teori - gennemgåes ved hjælp af bog og spørgerunder. Der er ingen eksamen i dette kursus - alt er praktisk erfaring.

• 5 dyk - 2 kernedyk og 3 valgfrie dyk.

De 2 kernedyk er dybde og navigering, da disse 2 færdigheder ganske åbenlyst er vigtige hvis man ønsker, at dykke mere selvstændigt. Derudover skal man vælge 3 ekstra dyk udfra følgende liste af adventure dyk: Dpv (Diver Propulsion Vehicle), Natdyk, video, UW-Foto, UW-Naturalist, Computerdyk ellerPeak Performance Buoyancy. Og skulle nogen af disse vække speciel begejstring, kan man gå i dybden med diverse specialiteter.

Vores filosofi med hensyn til Advanced kurset er, at du efter endt kursus bør være istand til at kunne dykke selvstændigt. Det vil sige, hoppe på en dykbåd hvorsomhelst i verden (dog under forhold de har dykket i før), lytte til en divemasters dykbriefing, kigge på et kort og så ellers selv tilrettelægge dykket med hensyn til rute og dykprofil. Dette vil du få lejlighed til at prøve på vores Advanced kurser under kyndig vejledning af vores instruktører.

Antal Dyk: 5
Varighed: 2 Dage
Pris: 8.600 THB


PADI ADVENTURE DIVER

Har du travlt og kun en enkelt dag tilrådighed, så kan du deltage i vores Adventure Diver kursus, hvilket kort fortalt er et mini Advanced kursus med bare 3 dyk - alle valgfrie. Når du så har tid kan du opgradere til Advanced certifikatet.

Antal Dyk: 3
Varighed: 1 Dag
Pris: 6.000 THB

Kursus tilmelding her!PADI Rescue Diver / EFR

Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

PADI Rescue Diver kurset er nok det sjoveste og mest udfordrende kursus af alle. Ikke alene forbereder det dig på at kunne hjælpe andre dykkere i nød, som din dykker partner, men det forbedrer også dine selvhjælps færdigheder. Du vil føle dig bedre forberedt og sikker, fordi du ved at du er i stand til at hjælpe både dig selv og dem du dykker med.

> PADI Rescue Diver // Emergency First Response - Læs mere!

PADI Rescue Diver dykkerkursus på Koh Tao - Thailand:

Er du nået til et stadie, hvor du leder efter nye udfordringer med din dykning, så er der gode chancer for at RESCUE kurset er noget for dig. Man lærer bedst hvis man har det sjovt, så al information leveres med et glimt i øjet, men når det kommer til stykket, sættes der fra instruktørens side en ære i, at uddanne dygtige rescue dykkere, da dette kursus er fundamentet for en god divemaster.

I RESCUE kurset indgår:

• Teori >> Blandt andet om hvordan man som rescue dykker kontrollerer en redningsaktion.

• Øvelser >> Størstedelen af kurset foregår i vandet. Der er 10 øvelser som skal mestres.

• Rollespil >> Alt kan ske, her sættes din kunnen på en prøve. Ikke en test, snarere en evaluering.

For at kunne få sit Rescue Diver bevis, må man været trænet i førstejælp. Har du ikke dette allerede kan du i løbet af en eftermiddag have sjov med at lære mund til mund, hjertemassage m.m. på Emergency First Response kurset.


Antal Dyk: 4 // 0
Varighed: 3 Dage //1 Dag
Pris: 9.600 THB // 3.500THB


Kursus tilmelding her!


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Deep Diver
GO PRO! PADI Divemaster

Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

PADI Divemaster kurset er dit første skridt ind i de professionelles rækker og nok det kursus, hvor du udvikler dig alle mest som dykker. Efter kurset har du mulighed for at arbejde over hele verden med at guide certificerede dykkere og assistere PADI instruktører under deres kurser:

> PADI Divemaster -Læs mere!

PADI Divemaster kursus på Koh Tao - Thailand:

The PADI Divemaster program is your first step leadership level in the PADI System of diver education. This rating denotes you as a person who:

1.Has a high level of personal diving skill.
2.Has instructor level knowledge of diving theory.
3.Has had significant training in how to assist an instructor during training activities.
4.Is able to assume appropriate responsibilities that benefit the welfare of
other divers.PADI Divemaster Course

As you may know, many PADI Divemasters go on to become PADI Instructors. So, the training and experience you gain through the PADI Divemaster program helps shape your abilities and attitude toward becoming a professional level diving educator.

As a PADI Divemaster, you'll be qualified to:

1. Organize, conduct recreational diving activities, both land and boat based.
2. Assist PADI Instructors in conducting PADI Diver programs

To qualify for PADI Divemaster training, you'll need to:

1. Be certified as a PADI Advanced Open Water Diver (or equivalent).
2. Be certified as a PADI Rescue Diver (or equivalent).
3. Have logged a minimum of 20 open water dives prior to entry into PADI Divemaster training, and completed and logged a minimum of 60 open water dives with experience in night, deep and navigation prior to certification as a PADI Divemaster.
4. Be at least 18 years old.
5. Be in good physical condition for diving and submit a medical exam form signed by a physician.

You’ll complete three phases in the PADI Divemaster program.

1. Watermanship and skills assessment Watermanship and stamina General diving skills
2. Knowledge Development.

• Diving physics
• Dive planning
• Diving physiology
• Emergency assistance plan for diving emergencies in the local area
• Diving skills and environment
• Supervising students in training
• Mapping a local open water site
• Dive management and control

3. Practical Application This involves training activities using various structured training sessions, simulated scenarios and internship sessions with actual PADI programs. These training sessions enable you to gain practical experience as an instructional assistant and a supervisor of open water diving activities, both as a coordinator and as an underwater guide.

As a PADI Divemaster you'll be able to
1. Act as certified instructional assistant to PADI Instructors.
2. Supervise participants in PADI experience programs for uncertified divers.
3. Generally supervise both training and no training related diving activities by planning, organizing and directing dives.
4. Teach and certify PADI Skin Divers.
5. Conduct the PADI Scuba Review program for certified divers.
6. Enroll in PADI Instructor level training

Upon successfully completing the PADI Divemaster program, you’ll receive a certification card and wall certificate denoting this rating. You’ll also become a member of PADI and receive benefits, including the ability to purchase professional liability insurance (which may be required to conduct some activities)....

Antal dyk: Ubegrænset
Varighed: 4 - 6 uger (med ubegrænset dykning)
Pris: 25.000 THBHar du specielle interesser indenfor dykning, så har du mulighed for at gå i dybden med en eller flere Specialitets kurser:
> PADI Specialiteter - Emne kurser - Læs mere!

PADI Speciality kurser på Koh Tao - Thailand:

Her på Koh Tao kan i vælge imellem en bred vifte af specialiteter. Formålet med disse er, at udbygge kendskabet til et specielt emne. Her findes noget for enhver smag. Går du med en lille videomand i maven, så prøv min personlige favorit: UNDERVANDS VIDEOGRAFI eller er du mere til NATDYKNING?

Andre muligheder er: Deep Diver, Enriched Air (NITROX), Digital Undervandsfoto, Multilevel Diver, Underwater Naturalist, Search + Recovery, Peak Performance Buyoancy, Fish Identification, Boat Diver, Computer Diver.

Varighed: 1 -2 Dage
Antal Dyk: 2 - 4
Pris: Varierer efter specialitet
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographerLang tid siden du dykkede sidst?

Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

Har du allerede taget dit dykkercertifikat, men har ikke været i vandet i en længere periode (over 6 mdr.), anbefaler vi at du deltager i et hurtigt genopfrisknings kursus inden du fortsætter din uddannelse eller bare vil ud og dykke. Det tager blot en eftermiddag på båden og her vil vi genopfriske sikkerhedreglerne, dykkerudstyret og selvfølgelig dine grundlæggende dykkerfærdigheder. Så er der også tid til at tage på et ekstra dyk.

Varighed: 1/2 Dag - 1 Dyk
Pris: 1.700 Bath