Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Vores dykekr destinationer i thailand Tech diving kurser på koh lanta thailand dykkerture i thailand similan liveaboards fra khao lak thailand


Lær at Dykke i Thailand - Dansk PADI Dykkerkursus og Dykkercertifikat

Vores danske PADI dykkerkurser i Thailand er meget attraktive, da du her kommer til at dykke på nogle af de mest spændende dykkerpladser Thailand har at tilbyde og med dansktalende instruktør og materialer. Vi samarbejder med de mest kompetente dykkercentre på Koh Tao og Thailands vestkyst i Khao Lak, Koh Lanta, Phuket samt Krabi Ao Nang og på Liveaboard i Similan Islands. Vores faciliteter og instruktører hører til de bedste her, og du kan altid være sikker på en oplevelse helt i top!


Padi dykekrkurser og dykkercertifikat i Thailand

PADI Open Water Diver kursus i Thailand

PADI Open Water certifikat er verdens mest anerkendte dykkercertifikat. Dette er normalt det første skridt i din dykker karriere. Med denne certificering i hånden, virkelig eventyret ind i den undersøiske verden begynder. PADI Open Water kurset tager normalt 4 dage. De første to dage, vil du lære grundlæggende dykke teori og praksis dykke færdigheder i poolen eller fra stranden. Efter at have afsluttet dette segment, er du klar til dine 4 dyk i åbent vand fra vores dykkerbåd til Max. 18m.


PADI Advanced Open Water kursus i Thailand

PADI Advanced Open Water Diver kursu giver digi adgang til det rigtige eventyr. I løbet af to dage vil du lave 5 dyk og prøve nogle af dykningens mest givende og brugbare specielle aktiviteter. Kurset består af 2 obligatoriske dyk, undersøiske navigation og dybde dykning samt 3 dyk efter eget valg fra listen over adventure dives. Blandt de dyk du kan vælge, finder du digital undervands fotografering, nitrox, strøm dykning og vrag dykning. Du kan nemt kombinere avanceret kursus med et besøg på vores dybere dykkersteder som Similan Islands, Hin Daeng og King Cruiser Wreck.


PADI Rescue Diver kursus i Thailand

PADI Rescue Diver kurset er både alvorligt og udfordrende, men også en masse sjov. Vores personale som er PADI dykkerinstruktører vil sørge for at du bliver trænet og uddannet til at redde dykkere i nød, forudse problemer, støtte dykkere i nød og styre redningsoperationer på ulykkesstedet. Du får et indgående kendskab til håndtering af stress, uheld og meget mere. Med de færdigheder og scenarier, du lærer i åbent vand bliver du en mere komplet dykker og en bedre makker for din partner.


Emergency First Response i Thailand

EFR - Primary Care (CPR) lærer dig, hvordan du reagerer på livstruende nødsituationer. Kurset fokuserer på den primære sundhed gennem en kombination af viden udvikling, udvikling af færdigheder og realistiske scenarie, og sikrer at du i praksis har tillid til din evne til at yde omsorg, når nødsituationer opstår.
EFR - Sekundær Care (førstehjælp) dækker skader eller sygdomme, der ikke er umiddelbart livstruende. Du vil fokusere på den sekundære vurdering og førstehjælp gennem videnudvikling, udvikling af færdigheder og realistiske scenarie øvelser.


Quick Links:

> PADI Dykkercertifikat på Koh Tao - Læs mere!
> PADI Dykkercertifikat på Koh Lanta - Læs mere!
> PADI Dykkercertifikat i Khao Lak- Læs mere!
> PADI Dykkercertifikat i Krabi Ao Nang- Læs mere!
> PADI Dykkercertifikat i Phuket - Læs mere!
> PADI Dykkercertifikat Similan Liveaboard - Læs mere!  • Discover Scuba Diving
  • PADI Scuba Diver
  • PADI Open Water Diver
  • PADI Advanced Open Water
  • PADI Rescue Diver

PADI Discover Scuba Diving i Thailand:

Oplev spænding og eventyr i den undersøiske verden. Intet kan sammenlignes med den vægtløse oplevelse når du trækker vejret under vandet, flyder ubesværet over koralrev og oplever det smukke og fantastiske marine liv, en oplevelse vi kun kan drømme om - kun en Scuba Diver kender følelsen! 

PADI Discover Scuba Diving program er ikke per definition et dykker kursus, men det introducerer dig til den smukke og fantastiske verden af ​​dykning. Du kommer til at prøve dykning med en erfaren PADI instruktør. Opdag glimrende farvede koralrev og fascinerende marine liv under sikre forhold. Fra Koh Lanta kan du vælge flere forskellige dykkersteder til din Discover Scuba Diving oplevelse.

Discover Scuba Diving giver dig en smule nødvendig teori om bla. trykudligning af ørerne, håndsignaler under vandet samt viden om hvordan dit dykker udstyr fungerer. Vi tager først en tur på lavt vand så du kan øve de mest grundlæggende færdigheder som feks at tømme din maske for vand og korrekt vejrtrækning. Herfter tager vi ud og laver et rigtigt dyk med instruktøren. Efter frokost kan du bare slappe af på båden eller evt. tage endnu et dyk med din instruktør.


PADI Scuba Diver kursus i Thailand:


Scuba Diver dykkerkurset er en introduktion til den forunderlige undervandsverden og begge vil bringe deltagerne ansigt til ansigt med store tykke groupere, havskildpadder, stimer af farvestrålende tropiske fisk, barracudaer og meget mere. OPEN WATER DIVER kurset giver dig adgang, til at dykke ned til 12 meter med en makker. Kurset består af 3 dele:

• Teori - gennemgåes ved hjælp af dansk manual,, video og spørgerunder.

• Lavtvandsdykning - Vi er i havet fra start til slut, så du hurtigt vender dig til det nye element. Her laver vi de grundlæggende øvelser som f.eks. masketømning over en eftermiddag ved stranden.

• Åbenvandsdyk - Her mestres de sekundære færdigheder, såsom at holde kontakt med sin makker, tjekke luft og dybde. Desuden gentager vi en lang række af de øvelser som vi lærte den første dag, så alle færdigheder mestres.

Scuba Diver Kursusplan

Dag 1: Vi starter vi med en orientering, laver det nødvendige papirarbejde, udlevering af bøger, ser de 3 videoer, samt gennemgår mini tests og kundskabs test.

Dag 2: Vi tilbringer hele dagen på båden og lave vores open water dyk 1+2 til max. 12m dybde. Hjemme igen ca. kl 17.


Antal Dyk: Lavtvands session + 2 åbentvandsdyk
Varighed: 2 dage


PADI Open Water Diver kursus i Thailand:


Scandinavian Diveteam og Kontiki har kuren mod 'tyngdekraften': Bliv OPEN WATER DIVER. Vores mest populære dykkerkursus er en introduktion til den forunderlige undervandsverden og begge vil bringe deltagerne ansigt til ansigt med store tykke groupere, havskildpadder, stimer af farvestrålende tropiske fisk, barracudaer og meget mere. OPEN WATER DIVER kurset giver dig adgang, til at dykke uafhængigt helt ned til 18 mete med en makkerr. Kurset består af 3 dele:

• Teori - gennemgåes ved hjælp af dansk manual,, video og spørgerunder.

Teorien afsluttes med en eksamen.

• Lavtvandsdykning - Vi starter under trygge forhold i swimmingpoolen. Her laver vi de grundlæggende øvelser som f.eks. masketømning over en eftermiddag i poolen.

• Åbenvandsdyk - Her mestres de sekundære færdigheder, såsom at holde kontakt med sin makker, tjekke luft og dybde. Desuden gentager vi en lang række af de øvelser som vi lærte den første dag, så alle færdigheder mestres.

OPEN WATER KURSUSPLAN

Dag 1: Vi starter vi med en orientering, laver det nødvendige papirarbejde, udlevering af bøger, ser de 3 første videoer, samt gennemgår

Dag 2: Kl. 9.00 starter vi med at se de 2 sidste videoer, gennegår udstyret og pakker taskerne, gennemgår hjemmearbejdet samt spørgerunder. Efter frokost tager vi i poolen og alver vores lavtvandsøvelser. Færdig ca. kl 17.

Dag 3: Vi tilbringer hele dagen på båden og lave vores open water dyk 1+2 til max. 12m dybde. Hjemme igen ca. kl 17.

Dag 4: Vi tilbringer hele dagen på båden og lave vores open water dyk 3+4 til max. 18m dybde. Hjemme igen ca. kl 17.

Dag 5: Tid til Advanced Open Water?

Antal Dyk: Lavtvands session + 4 åbentvandsdyk
Varighed: 3-4 dage


PADI Advanced Open Water i Thailand:


Lær at dykke dybere og forøg din dykker erfaring med Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver Kurset.
Formålet med Advanced Open Water kurset, er at finpudse og udbygge de færdigheder du opnåede på Open Water kurset, samt give dig mulighed for, at prøve 5 nye former for dykning. Et af PADIs populæreste kurser med god grund!

Kurset består af:

• Teori - gennemgåes ved hjælp af bog og spørgerunder. Der er ingen eksamen i dette kursus - alt er praktisk erfaring.

• 5 dyk - 2 kernedyk og 3 valgfrie dyk.

De 2 kernedyk er dybde og navigering, da disse 2 færdigheder ganske åbenlyst er vigtige hvis man ønsker, at dykke mere selvstændigt. Derudover skal man vælge 3 ekstra dyk udfra følgende liste af adventure dyk: Dpv (Diver Propulsion Vehicle), Natdyk, video, UW-Foto, UW-Naturalist, Computerdyk ellerPeak Performance Buoyancy. Og skulle nogen af disse vække speciel begejstring, kan man gå i dybden med diverse specialiteter.

Vores filosofi med hensyn til Advanced kurset er, at du efter endt kursus bør være istand til at kunne dykke selvstændigt. Det vil sige, hoppe på en dykbåd hvorsomhelst i verden (dog under forhold de har dykket i før), lytte til en divemasters dykbriefing, kigge på et kort og så ellers selv tilrettelægge dykket med hensyn til rute og dykprofil. Dette vil du få lejlighed til at prøve på vores Advanced kurser under kyndig vejledning af vores instruktører.

Antal Dyk: 5
Varighed: 2 Dage


PADI Adventure Diver i Thailand:

Har du travlt og kun en enkelt dag tilrådighed, så kan du deltage i vores Adventure Diver kursus, hvilket kort fortalt er et mini Advanced kursus med bare 3 dyk - alle valgfrie. Når du så har tid kan du opgradere til Advanced certifikatet.

Antal Dyk: 3
Varighed: 1 DagPADI Rescue Diver dykkerkursus i Thailand:


Er du nået til et stadie, hvor du leder efter nye udfordringer med din dykning, så er der gode chancer for at RESCUE kurset er noget for dig. Man lærer bedst hvis man har det sjovt, så al information leveres med et glimt i øjet, men når det kommer til stykket, sættes der fra instruktørens side en ære i, at uddanne dygtige rescue dykkere, da dette kursus er fundamentet for en god divemaster.

I RESCUE kurset indgår:

• Teori >> Blandt andet om hvordan man som rescue dykker kontrollerer en redningsaktion.

• Øvelser >> Størstedelen af kurset foregår i vandet. Der er 10 øvelser som skal mestres.

• Rollespil >> Alt kan ske, her sættes din kunnen på en prøve. Ikke en test, snarere en evaluering.

For at kunne få sit Rescue Diver bevis, må man været trænet i førstejælp. Har du ikke dette allerede kan du i løbet af en eftermiddag have sjov med at lære mund til mund, hjertemassage m.m. på Emergency First Response kurset.


Antal Dyk: 4 // 0
Varighed: 3 Dage //1 Dag