Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn

Tag dit Danske Advanced Open Water dykkercertifikat i Khao Lak - Thailand

Er du allerede er certificeret dykker og har de grundlæggende færdigheder, har muligheden for at videreuddanne dig med et PADI Advanced Open Water dykkerkursus.

Kurset består af 5 dyk hvoraf et dyk er et dybdedyk til max. 30 meter, hvor du lærer hvad der sker med kroppen på større dybder. Et af dykkene er et navigationsdyk, hvor du lærer grundreglerne i undervands navigation. Med hensyn til de øvrige 3 dyk i kurset, kan du vælge mellem en række forskellige muligheder. Vragdyk, fisk- indetificering, computerdyk og undervands-foto er de mest populære. På computerdyk lærer du hvordan en dykkercomputer fungerer og giver dig længere dykkertid. Du kan også vælge andre dyk som Strømdyk, Peak Performance Buoyancy, nattdyk etc.

Eftersom vi altid laver 2 dyk på vores dagture, får du udover de 5 kursusdyk, også et bonus dyk. To af dykkerdagene dykker vi på Similans eller Richelieu Rock og 1 dag dykker vi vores vrag Boonsung.

Det er også muligt at tage Advanced dykkerkurset kombineret med en liveaboard safari. Kursusprisen afhænger af hvor du vælger at tage kurset.

Du har mulighed for at vælge at tage kurset med PADI eller SSI.

Et PADI Advanced Open Water kursus i kombination med en 4-dages dykkersafari ombord på vores liveaboard MV Vilai Samut koster 25.900 THB

Et PADI Advanced-kursus kombineret med to dagture til Similan Islands koster 16.900 THB

Det er også muligt at kombinere et Advanced-kursus med et EAN/Nitrox-kursus ombord på vores liveaboard MV Vilai Samut

Mail os for yderligere information om dykkerkurser.

Kursus tilmelding her!