Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Vores Dykke Destinasjoner i Thailand Snorkel ture i Thailand Danske padi dykkerkurser  i thailand Dykkerture i thailand Similan liveaboard safari fra Khao Lak thailand


Vores Dykke Destinasjoner i Thailand 2012-13

Våre dykk destinasjoner i Thailand tilhører samtidig til de mest populære feriemål i landet har å tilby. De har alle et bredt utvalg av hoteller og feriesteder, slik at du kan velge hvor du vil bo når i dykke med oss. Vi har valgt destinationerer som er populaære med skandinaviske reisende og samtidig å tilby dykking i høy kvalitet. Her kommer inn for å dykke på noen av de mest spennende dykkestedene i Thailand og norsk instruktør og materialer. Vi samarbeider med de mest kompetente dykk sentre på Koh Tao og Thailands vestkyst i Khao Lak, Koh Lanta, Phuket og Krabi Ao Nang og på Liveaboard i Similan Islands fra Phuket og Khao Lak. For våre Similan liveaboard safari har vi gratis henting fra både Phuket og Khao Lak, slik at du fritt kan velge hvor du vil ønske å bo. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en fin opplevelse !


Padi dykkekurser og dykkesertifikat i Thailand

Khao Lak - Thailand

Khao Lak ligger bare en time nord for Phuket International Airport på stranden side av Andamanhavet og er en av Thailands mest rolig ferie destinasjoner. Ikke mindre enn tre nasjonalparker rundt byen åsene kjører ned til kysten med 30 km med strender. Khao Lak er en avslappende oase, med den perfekte kombinasjonen av kule tropiske skogen, innkvartering nær stranden og hvite sandstrender. Med de beste dykking i Thailand, fantastisk snorkling utflukter og bredt spekter av overnatting, kan du knapt gå galt.
Fra Khao Lak er mer enn bare dykking Similan Islands. Mens Similans er oppført som en av verdens 10 beste dykkesteder, så Khao Lak også fine dykking, for eksempel Seachart, Boon Song Wreck, Premchai Wreck, Khao Nayak og Thai Muang rev. Den mest kjente og etter vår mening det beste er Bon Soong vraket. Diving Centre ligger i Nang Tong og vi plukke opp fra alle hoteller til våre daglige turer og Liveaboards.

> Book dit Hotel i Khao Lak!

> PADI Dykkesertifikat i Khao Lak - Les mere!
Koh Lanta - Thailand

Koh Lanta består af flere øer, de to største af disse er Koh Lanta Noi og Ko Lanta Yai, som er den alle kender some Koh Lanta. Øen er populær blandt rejsende, der søger en ferie væk fra fest og farver. Det er populært med en betydeligt ældre publikum end nærliggende Ko Phi Phi - flere nyder at gå på stranden og se solnedgangen end folk der fester. Der findes alligevel masser af barer og de mange langstids turister er venlige og ved hvordan man fester! Koh Lanta kan give en fest, hvis du ved hvor de skal lede. Her er også populært for familier med små børn, og selvfølgelig, for os dykkere som har nogle af Andaman Havets bedste dykkerpladser lige uden for døren..

> Book dit Hotel på Koh Lanta!

> PADI Dykkesertifikat på Koh Lanta - Les mere!Vores destination for dykking i koh tao

Koh Tao - Thailand

Kritthvite strender, turkisblått hav, grønne fjell, fascinerende fjellformasjoner. Koh Tao har alt ditt hjerte ønsker og alt du forestille deg når du drømmer om en solfylt tropisk øy. Turtle Island 'er en direkte oversettelse av Koh Tao. Navnet refererer til de fastboende skilpadder, som ofte besøker øyas mange korallrev og strender. Koh Tao er Thailands tyvende største øy, måle totalt 21 kvadratkilometer. Sett fra siden, kjører en "fjellkjede" langs Koh Tao fra nord til sør, betyr dette at det er alltid en lesiden av Koh Tao året, nesten uansett hvor vinden blåser. Så det er aldri noen problember å svømme eller snorkle i en av Koh Taos totalt 10 vakre bukter. Du tar din norske PADI dykkekurs på Sairee Beach, hvor Bans Diving Resort ligger rett på solnedgang side av øya.

> Overnattning på Koh Tao!

> PADI Dykkesertifikat på Koh Tao - Les mere!
Krabi Ao Nang dykker destination

Krabi Ao Nang - Thailand

Den fantastiske tropisk paradis Krabi Ao Nang ligger øst på øya Phuket på Thai kysten og på den sørlige spissen av Phang Nga Bay. Denne vakre bukten er kjent for sine spektakulære kalkstein formasjoner satt i turkis vann. Krabi pittoreske sentrum strekker seg langs vestsiden av Krabi elvemunning. Havnen er full av gamle, tradisjonelle fiskebåter og til øst mangroves langs kysten. Herfra kan du enkelt få tilgang til de vakre strendene i Koh Lanta og Laem Phra Nang, og du kan også ta en kort båttur til Phi Phi øyene. For fantastisk natur og spennende dykking innen rekkevidde, er Krabi er stedet å være. Og hvis du er ute etter andre ekstremsport som f.eks. fjellklatring, vil du ikke bli skuffet!

> Book dit Hotel i Krabi Ao Nang!
> PADI Dykkesertifikat i Krabi Ao Nang - Les mere!


Phuket - Thailand

Phuket har alle ingrediensene som trengs for å lage en perfekt ferie. Hvis du velger å bo i Phuket kan forvente myke sandstrender - et tall som strekker bokstavelig talt miles, og varmt, krystallklart vann, full av marint liv og perfekt for både dykking og snorkling.
Phuket kystlinje er en blanding av sand viker, steinete knauser og dramatiske kalksteinsklipper, med mange av de store turiststedene som klynger på øyas vestkyst, som Kamala Beach, Karon Beach, og også Patong Beach. De som er ute etter noe litt annerledes enn strendene, vil finne at Phuket tilbyr også frodige regnskog områder, store kokosnøttplantasjer, rismarker, elefant trekking, seiling, safari, bambus rafting og strikkhopping. Vi plukke opp fra alle områder i Phuket til voers dykketurer.

> Book dit Hotel i Phuket!

> PADI Dykkesertifikat i Phuket - Les mere!