Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn

PADI TECHNICAL DIVING KURSER PÅ KOH LANTA I THAILAND |EN NY UDFORDRING FOR ERFARNE DYKEKRE! Vores rejsemål i Thailand PADI Go Pro IDC Divemaster DAglige dykkerture i Thailand Khao Lak similan liveaboard safarisPADI Technical Diving kurs på Koh Lanta - Thailand

Hvis du er en erfaren dykker som søker å fremme din utdanning og ferdigheter, kan du være interessert i teknisk dykking. Teknisk dykking presser grensene for rekreasjons dykking (vanligvis ansett for å være maksimalt 30 meter uten dekompresjon). Det er mange ting å se i våre havområder, som er dypere enn du normalt ville dykke til - dype rev og tinder, historiske skipsvrak og mer.

Utvalget av PADI tekniske dykkerkurs vi tilbyr kan trene deg til å utforske mye dypere enn dette på en sikker og kontrollert måte. Så hvis du er interessert i å lære å dykke til dybder større enn 40 meter, så les videre ...

Gjennom en balansert blanding av selvstudium og klasserom diskusjonen vil du lære mye mer om menneskelig fysiologi, dekompresjon planlegging og prosedyrer, dypdykking teknikker og utstyr. På den praktiske siden, vil du lære å dykke dypt inn i en nytt utstyr konfigurasjon med to stridsvogner og dekompresjon sylindere. På slutten av treningen din vil du være i stand til å gjennomføre de planlagte fase dekompresjon dykk ved hjelp av flere gassblandinger på en enkelt dykk.

Utvalget av PADI tekniske dykkerkurs er omfattende og krevende, men kunnskap og ferdigheter oppnådd vil gjøre deg en ekstremt avansert dykker, noe som gjør disse noen av de mest givende kurs du kan ta.

Den teknisk dykking trening er basert på Koh Lanta gjør det enkelt å komme seg til dypet av Andaman Sea, som inkluderer de stedene Koh Haa, Hin Daeng og Hin Muang, men også en kort kjøretur fra Lake Song Hong, i nærheten av Krabi.

  • PADI Discover Tec
  • PADI Tec 40
  • PADI Tec 45
  • PADI Tec 50

PADI Discover Tec

Mange dykkere i dag dykke med dobbelt cylindre i en "teknisk rig" gøre kun rekreative dyk, og der er flere fordele. Læs mere om dette populære konfiguration ved at forbinde os på en dag ud i fuld teknisk gear. Dette er et must for de svenske dykkere, hvor skilte, seler og vinger er standard dykkerudstyr.

Dette program udsætter dig til det udstyr, færdigheder og teknikker til teknisk dykning. Under dette program vil du opleve dykning med dobbelte tankanlæg, teknisk dykning rig og teknisk plade og seletøj systemer, herunder en scene / dekompression cylinder.

Hvis du tænker på teknisk dykning, men er ikke sikker på, PADI Discover Tec erfaringer kan også kredit mod PADI Tec 40 Course. Væn dig til en verden af to tanke og slynger som du får klar til at gå dybere og længere! Oplevelsen sker på vores veludstyrede dykkerbåd på en dag udflugt til enten Koh Haa eller Bida-øerne afgår fra vores dykkercenter på Koh Lanta .


Kursus Priser


PADI Discover Tec: 5.400 THB
Ekstra Dyk: 900 THB
Tec 40 opgradering: 16.100 THB

Inkluderet: Transfer, marine park gebyr, fuldt udstyr, morgenmad, frokost, frugt & snacks, sodavand, vand, kaffe og te.


Krav


Varighed: 1 dag
Dives: 2-3
Maks. dybde: 10m
Minimum certificering: Open Water
Dives: 10 loggede dyk
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 40


PADI Tec 40 kurset introduserer dykkere begrenset dekompresjon ved hjelp av software eller computer for dykking innenfor recreationel dybde grenser. Dykkeren skal lære å lage begrensede dekompresjon dykk til 40m/130ft bruke en enkelt stage sylinder av dekompresjon gass. Dekompresjon er begrenset til et maksimum av ti minutter i løpet av en enkelt dekompresjon gass opptil 50% oksygen, som er brukt for å legge konservatisme alene. Kurset består av en confined vann dykk, tre opplæring seminarer dykk, tre kunnskapsutvikling økter og tre praktiske anvendelser. Ferdigheter er innført og utviklet for å tillate håndtering av rimelig forutsigbare kriser som kan oppstå i denne typen dykking.

Praktiske færdigheder du vil lære omfatter:

Technical equipment set up
Buoyancy check
Neutral buoyancy control
Remove and replace stage at surface/underwater
Gas shut down drills
Free flow shut down drill
Out of Air
Bubble check
S-drill
NOTOX gas switch
Lift bag deployment
Calculating sac rate
Maintain simulated deco stop
Failed lift bag deployment drill
Decompression dive planning with desk top software

Kursus Priser

PADI Tec 40: 18.800 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet:
Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at medbringe personlig SMB, Spool / Reel, Wrist slate, 2 bottom timere og / eller dykke computere.


Krav


Student til Instructor Ratio: 2 til 1
Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 40m
Dekompression: Med EANx50 op til 10 min.

Minimum Certificeringer:
- Advanced Open Water Diver
- Enriched Air Nitrox Diver
- Deep Diver (eller bevis for 10 dyk til 30m)

Dyk: 30 loggede dyk
(10 med Nitrox dybere end 18m)
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 45

Dykkeren skal lære å lage dekompresjon dykk til 45m/150ft bruke en enkelt stage sylinder av dekompresjon gass. Ingen grenser for hvor mye dekompresjon er satt på banen enn de diktert av gassen ledelsen og student komfort, miljøfaktorer. Ferdigheter er utviklet for å tillate håndtering av rimelig forutsigbare kriser som kan oppstå i denne typen dykking. PADI Tec 45 Kurset består av en lavt vann dykk, tre opplæring seminarer dykk, tre kunnskapsutvikling økter og tre praktiske anvendelser. Kurset dykk utført av vår velutstyrte dykk båt. Kon-Tiki Lanta dykk båt har store områder for å sette opp vårt utstyr og et tørt område å planlegge et dykk med 220V strøm for bærbare computere. Som båten gjør tre dykk om dagen, har vi god tid mellom dykk for utvinning, ekstra dykk planlegging og forberedelse. Som dykkesteder vil vi bruke Koh Haa og Hin Daeng vike fra Koh Lanta, hvor vi enkelt kan finne våre mål dybder, men vi har også en perfekt undervanns miljø bare for oss selv.

Kursus Priser

Tec 45: 18.800 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet: Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at foretage personlig SMB, Spool / Reel, Wrist skifer, 2 nederste timere og / eller dykke computere.


Krav


Student til Instructor Ratio: 2 til 1
Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 45m
Dekompression: Op til 100% O2 ubegrænset tid.

Minimum Certificeringer:
- PADI Tec 40 eller tilsvarende
- PADI Rescue Diver eller tilsvarende

Dives:
- 50 loggede dyk
- med 12 dyk på Nitrox dybere end 18m
- med 6 dyk dybere end 30m
Minimum Alder: 18 år


PADI Tec 50


Full standardisert teknisk dykking utstyr er nødvendig, og prosedyrer og ferdigheter er polert til det høye nivået som kreves for å administrere forutsigbare problemer og kriser som kan oppstå på dette nivået av dykking.
       Dette kurset gir grunnlag for opplæring i spesialisert teknisk dykking så dyp trimix, teknisk hule og vrakdykking. PADI Tec 50 Kurset består av en begrenset lavt dykk, tre opplæring seminarer dykk (simulerte to aktuelle dekompresjon dykk), to kunnskapsutvikling økter og tre praktiske anvendelser. Kurset dykk utført av vår velutstyrte dykk båt. Kon-Tiki Lanta dykk båt har store områder for å sette opp vårt utstyr og et tørt område å planlegge et dykk med 220V strøm for bærbare datamaskiner. Som båten gjør tre dykk om dagen, har vi god tid mellom dykk for utvinning, ekstra dykk planlegging og forberedelse. Som dykkesteder vil vi bruke Koh Haa og Hin Daeng ved avreise fra Koh Lanta, hvor vi enkelt kan finne våre mål dybder, men vi har også en perfekt undervanns miljø bare for oss selv.

Kursus Priser

PADI Tec 50: 18.800 THB
PADI Tec 40, 45 & 50 combo: 45.000 THB
SMB (OMS semi-lukkede): 2.200 THB
30m Spool: 620 THB
Wrist Slate: 540 THB

Inkluderet: Student materiale, teknisk dykkerudstyr, gas, certificering gebyr.

Ikke inkluderet: Finner, maske, eksponering beskyttelse. Studerende er forpligtet til at foretage personlig SMB, Spool / Reel & Wrist slate. Student til Instructor Ratio: 2 til 1


Krav

Varighed: 3 dage
Dives: 4
Maks. dybde: 50m
Dekompression: Op til 100% O2 ubegrænset tid, op til 2 deco gasser.

Minimum Certificeringer:
- PADI Tec 45 eller tilsvarende
- PADI Rescue Diver eller tilsvarende

Dives:
- 100 loggede dyk
- med 20 dyk på Nitrox dybere end 18m
- med 15 dyk dybere end 30m
Minimum Alder: 18 år