Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!

jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Snorkel ture til Similan Islands fra Khao LakSnorkel Ture til Similan Islands fra Khao Lak - Thailand

Scandinavian diveteam tilbyr nå spesialdesignet snorkling turer til Similan Islands med dedikert snorkel og guider som sørger for at viljen til ett eller flere uforglemmelige dager i Similan Islands National Park, enten det er i som ønsker å snorkle eller bare nyte det fantastiske landskapet eller sole seg i kritthvite paradis strender.

Våre to speedbådeer utstyrt med tre lave støy og lukt fri Honda 225 HP 4-takts utenbordsmotorer og toalett om bord. Begge båtene gjør turen til Similan Islands National Park på bare 1,5 timer fra Khao Lak, så unngår lang lang transporttid og har mer tid til å nyte dagen på Similan Islands.

Da vi kom til Similan Islands vil motta en dedikert miljøvennlig snorkel briefing, kan forklare sikkerhetsregler i det siste delvis med snorkling samme som livet under vann forvente å se. Da vil vi seljle rundt og utforske de grunne revene.

Etter den første snorkel tur, vil våre guider tar deg med på en tur til en av de kritthvite paradis strendene i Similan Islands. Jeg har tid til å sole seg, bade i det krystallklare vannet eller besøke en av de mange utsiktspunkt poeng på øyene. Lunsj vil bli servert ombord.

Etter lunsj seiler vi videre til en ny eksotisk øy hvor vi vil igjen utforske Similan Islands fantastiske undersjøiske liv.

Etter dagens opplevelser seiling speedbåten tilbake til Khao Lak, der vi ankommer om. kl 16.30. Våre overføring mini-busser er klar til å ta deg tilbake til hotellet, eller resort.
Priser

1 Dag Tour to Similan Islands 2500 THB

2 dager / 1 natt i Similan Islands 6900 THB
(Overnatter på vår liveaboard Manta Queen III i Standard Cabin, inkludert full pensjon)

3 dager / 2 netter til Similan Islands 9400 THB
(Overnatter på vår liveaboard Manta Queen III i Standard Cabin, inkludert full pensjon)

 

Prisen inkluderer:

Snorkeling guide, full sett snorkling utstyr, Similan og Koh Bon nasjonalpark avgifter. Overføringer fra hotellet / resort i Khao Lak til porten, mat, frukt / snacks, vann, brus vann, te, kaffe og ulykkesforsikring.

Prisen Ekskl:

Alkoholholdige drikkevarer