Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Similan Islands Liveaboard dykking i Thailand med M/V MANTA QUEENSimilan Islands Liveaboard dykking i Thailand med M/V MANTA QUEEN
Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

Liveaboard dykking til Similan Islands i Thailand er den ultimate formen når du vil dykke og utforske et av verdens 10 beste dykkesteder - Similan og Surin Islands. Ønsker du en begivenhetsrik dykkeferie med vakker natur på overflaten og helt unik natur under vann, koraller og marint liv, så det er her plassen for deg.


Liveaboard Dykking - Hva er det?
Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

Er du ikke kjent med begrepet "Liveaboard" så er forklaringen ganske enkelt: Du spiser på båten, sover du på båten, og best av alt, du kan dykke rett fra båten på dykkesteder i den beste klassen. Hva kan være bedre for en dykkeentusiast? Du trenger ikke å være en erfaren dykker for å nyte en slik tur. Du kan kombinere dykking med en tur til stranden, snorkle med skilpadder, ta en liten tur på det enorme granittsteinene som Similan Islands er så kjent for. Du kan også bli sertifisert som Open Water Diver ombord sammen med instruktør Søren Egeberg. Dette er din sjanse til å dykke på et av verdens beste dykkesteder. Du får uansett en fantastisk dykkeferie på M/V Manta Queen! Se Turplan for 2012-13.


Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand
Her begynner ditt Similan dykke eventyr
:Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

Liveaboard gjestene ankommer for å sjekke utstyret i vårt dykkersenter ikke senere enn kl. 18:00. Vi har avgang fra vores kontor i Khao Lakpå 20 og kjører derfra til Taplamu brygge i nærheten av Khao Lak. Ved ankomst til M/V Manta Queen vil du bli introdusert til våre dykke guider og båt mannskap, så vil du bli vist lugaren og du vil senere få en full båt briefing, så du kjenner båten og sikkerhetsregler ombord Manta Queen.

Før middagen er det tid for å samle og kontrollere utstyret slik at du er klar for første morgendykk. Etter middag seiler vi ut til Similan-øyene kl. 20:00. Len deg tilbake og nyt turen under den stjerne-fylte himmelen. Vi kommer til Similan Islands rundt midnatt, slik at du kan få en god natts søvn og være klar til første dykk!

Vi vekkes 06.30. Du får en lett frokost, fersk kaffe og toast og frisk frukt. For etter dykket, kan du bestille kokte egg, speilegg, omelett, pannekaker, fransk toast, pølse og skinke. Vi serverer tysk grovt brød, müsli, corn flakes, havregryn, og det er alltid massevis av frisk frukt på bordet: vannmelon, bananer, ananas, epler, appelsiner. Elektrolytt drikker er gratis hele safarien, og det forhindrer dehydrering. Vi gir deg en grundig dykke briefing før hvert dykk.

Alle dykkene er multilevel dykk. Alle dykkere må dykke med en buddy. Alle våre dykkeguider har computere og har erfaring fra alle dykkestedene, flere av dem med tusenvis av dykk i Similans, og det betyr at hvis du har spesielle ønsker hva du vil se, som for eksempel Sea Horse, Ghost pipe fisk, nakensnegler, det er dem som kan finne det til deg. Scandinavian Dive Team er selvsagt med deg på båten slik at alle språkproblemer unngås.

Vi dykker i Similan Islands de to første dagene og seiling etter det til Koh Bon, en øy berømt for sin enorme Manta rays. Deretter seiler vi lenger nord til en av Thailands beste dykkesteder Koh Tachai. Etter et fantastisk dykk på Tachai bærer det videre til Surin øyene med den berømte Richelieu Rock.

Les mer på >> Similan Islands dykke steder!


Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i ThailandHer er en typisk dag med liveaboard dykking ombord på MV Manta Queen:

Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

Dykk 1 er kl 07.30. Det første dykket er hva vi kaller en sjekk-dykk, der vi sjekker dykkerenes luftforbruk og sette samme gruppene ut fra det, hvis er ønsket. Dykketid er 55 minutter, så gjør vi en 5 min sikkerhets stopp. Etter dykkene vil du bli plukket opp av vår Liveaboard eller gummibåt, så det blir ikke lange svømmeturer på overflaten. Etter frokost, har du 2-3 timer med hvile. Du kan ta en tur på stranden med småbåten vår, ta en spasertur på en øde strand, ta en liten jungel trek, snorkling på revene, slappe av i din A / C hytte eller bare slappe av på båten med alle de nye vennene du har fått under denne fantastiske dykkesafarien. Her er det også fiskebøker som du kan begrave deg i.

Dykk 2 er Kl 10.30. Etter det andre fantastiske dykket har vi lunsj kl 12:00. Etter lunsj kan du ta en tur til øyene eller bare slappe av om bord på MV Manta Queen. Du kan også snorkle rundt båten som vi alltid ligger i nærheten av øyene.

Dykk 3 er Kl 14.30. Etter dykket er det snacks, frukt og drikker hele tiden inntil nattdykket. Snorkling, svømming, eller strand besøk. Vi har også en kajakk som du kan bruke mellom dykkene.

Dykk 4 er KL 18-19.00. Nattdykk eller solnedgang dykk for de som ønsker. 20:00 serveres middag. Ren avslapping og prat om dagens opplevelser venter sammen med alle dine nye venner om bord på West Coast Explorer. Vi har masser av fiskebøker ombord slik at du kan lære mer om alt du har sett under vann i løpet av dagen. Vi har også TV og DVD-spiller om bord slik at du kan nyte en film.

Vi dykker tre hele dager og på den fjerde dagen gjør vi to dykk om morgenen før vi seiler tilbake til Taplamu kaien rundt Kl.. 14:00. Det gir deg god tid til å fortsette reisen i Thailand.


Hva bør du ta med til din Similan Liveaboard?
Norsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

For din egen skyld bør du bare ha med en liten bag, du trenger du ikke mye klær om bord på MV Manta Queen. Du kan legge igjen ekstra bagasje og verdisaker i hotellet eller på vår dykkesenteret.

Her er en liste over hva du trenger om bord:
- Håndkle
- Litt klær som t-skjorter og shorts
- Solbriller, kanskje. en hatt og solkrem, kan temperaturen stige til 30-35 grader i løpet av dagen.
- Toalettartikler.
- Sertifisering kort
- Litt penger for øl og drinker, som serveres kun etter siste dykket hver dag.

Hvis du er en PADI/SSI dykker og ikke har kortet med, så vi kan sjekke deg online ved ankomst. Vi har loggbøker for salg og dykke computere og digitale undervannskamera til leie ombord på M/V Westcoast Explorer. Det er også en komplett Medic First Aid Kit og 100% oksygen om bord så du trenger ikke bekymre deg om sjøsyke, dårlig mage, lapp og andre små ubehagligheter.
> Les mere om Dykking på Similan Islands!

Priser for 4 dage/4 netter liveaboard safari på M/V Manta QueenNorsk Similan Islands Liveaboard dykking med M/V Harmony | Dykning i Thailand

Liveaboard Safari - 2 dage Similan Islands, 1 dag Koh Bon/Koh Tachai, 1 Dag Richelieu Rock - 14 dykk total!*

A/C 4 personers cabin: 19.300 Baht (2 pers. kahyt tillæg 2,500 THB per person)

PADI dykkekurs ombord på Liveboard (min. 2 detagere)
Open Water Diver, 3 dager: 6.500 THB inkl. Bok, sertifisering og fullt utstyr.
Advanced Open Water Dive, 2 dager:6.500 THB inkl. bok og sertifisering.
Nitrox Diver, 1 dag:6.500 THB inkl. bok, sertifisering og to Nitrox dykk.
Digital Undervanns Fotograf, 1 dag: 6.500 THB inkl. bok og sertifisering. (Ekskl. kamera leie, 1000 baht)
Deep Diver - 40 meter, 2 dager:6.500 THB inkl. bok og sertifisering.


Inkludert i prisen:

- Profesjonell Skandinavisk PADI Instruktør
- 11 dag dykk og 3 natt/solnedgang dykk; Til sammen 14 dykk.
- Alle måltider, snacks, frukt, vann, te, kaffe.
- Små grupper: Maks fire dykkere per en guide.
- Transport fra hotell i Phuket eller Khao Lak
- Similan og Surin Marine National Park avgifter
(Richelieu Rock er en del av Surin)
- Marin nasjonalpark betales i DYKKECENTERET før avgang.


IKKE inkludert i prisen:

- Nitrox: 2000 THB for hele turen
- Utleie av dykkecomputer for hele turen (anbefales): 1000 THB.
- Utleie av digitale undervannskamera: 2.000 THB for hele turen.

- - - - - - - - - -
Snorkling, ikke-dykkeren: 25% rabatt!
Avreise fra Dykkesenter i Khao Lak,, Nangtong kl 20:00.