Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!

jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Daglig dykking med speedbåt til Similans Islands fra Khao Lak!Daglig dykking med speedbåt til Similans Islands fra Khao Lak!

Daglig gjør vi dykking speedboat til Similan Islands fra Khao Lak fra november til april. Vi er basert i Similans på vår romslige liveaboard Manta Queen III, som er festet i Similans. Hvis du er i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
> Se overnattning i Khao Lak!


Similan Islands Daglig Dykking Tidsplan

Plukk opp for dykking med speedboat fra Khao Lak skjer mellom 07:00-07:45, går speedbåt ca. på 8,00 og krysset tar ca. 70 minutter til Similan Islands, der vi hopper ombord på vor liveaboard Manta Queen III som er festet i Similans. Vi gjør et dykk i morgen og et dykk i ettermiddag. Tiden mellom dykk vi tilbringer om bord eller på en av øyene sammen med våre snorklere. Tidsplanen for snorklere er litt annerledes fordi i kan snorkle fra stranden i morgen og på ettermiddagen der du kan velge om du vil fortsette å snorkle fra stranden eller følg dykkere til et nytt dykking sted. Dagsturer kan bli endret eller avlyst på kort varsel på grunn av vær eller for få påmeldte.

Sikkerhet ombord

Våre ansatte er alle opplært i førstehjelp slik at du er i gode hender hvis en ulykke skulle oppstå. Vi har mange års erfaring med dykke og snorkleturer, så alle våre rutiner og planlegging er utmerket. Om bord er selvfølgelig alt nødvendig sikkerhetsutstyr og førstehjelpsutstyr. Og med Scandinavian Dive Team, trenger du ikke å lure på guide din kan svømme!


Våre ansatte

Det er vårt mål at alle våre gjester til å komme tilbake fra Similan Islands med et stort smil, så vi bruker profesjonelle guider med lang erfaring med dykking i tropiske farvann, og kjenner Similan Islands og rutiner ombord. Våre ansatte snakker selvfølgelig engelsk,, men også norsk, svensk og norsk.

Miljø hensyn

Koraller er skjøre og det er viktig at vi og våre gjester gjør alt vi kan for å unngå å skade dem. Derfor følger vi en regel om å ikke røre noe under vann. Hensynet til miljø er svært viktig for oss. Vi har den eneste speedbåt som kjører på etanol, gir vi alle våre avfall tilbake til fastlandet, og vi aldri kaste noe over bord.

 

Dagtur priser for sesonen 2012 - 2013

1 Dags Tur Dykning Similan Islands - 2 dyk: 5,300 THB

2 Dage / 1 Nat dykning(6 dyk) til Similan Islands - 6 dyk: 12,300 THB
(Overnatning på vores liveaboard Manta Queen lll i Standard Cabin, inkl fuld forplejning)

3 Dage / 2 Nætter dykning til Similan Islands - 9 dyk: 16,700 THB
(Overnatning på vores liveaboard Manta Queen lll i Standard Cabin, inkl fuld forplejning)

Prisen inkluderer:

Dykker guide, fuld dykker udstyr, Similan National Park fees. Transfers fra dit hotel/resort i Khao Lak til havnen, fuld forplejning, frugt/snacks, drikkevand, sodanvand, the, kaffe og ulykkesforsikring.

Prisen Ekskluderer:

 Alkoholiske drikke

Tur tilmelding her!