Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Norske PADI-SSI dykkekurs på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Dine norske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg og Signe sorberDine PADI/SSI Dykkeinstruktører: Søren Egeberg og Signe Sorber


Søren Egeberg
er PADI MSDT, SSI AOWI Instruktør, TDI Tech Diver og profesjonell undervannsfotograf. Han har mange års erfaring i guiding og undervisning og UW fotografering/filming fra både liveaboards og land basserte destinasjoner som Rødehavet, Thailand, Malaysia, Borneo, Indonesia og filipinene. Han har tusenvis av dykk og god erfaring i alle dykkedisipliner. Han vil guide deg trygt på ditt eventyr under vannet.

Signe Sorber er dansk PADI IDC og SSI AOWI instruktør med flere års erfaring i guiding og dykkeundervisning i Indonesia, Filippinene og både øst-og vestkysten av Thailand. Selv etter mange år i bransjen er Signes begeistring for dykking og undervisning forblitt den samme. Med erfaring i å undervise fra junior-nivå helt frem til og med instruktør, har Signe en bred erfaring med videreformidling av kunnskap. Signe er fast basert på Koh Tao, hvor hun tar vare på våre skandinaviske familier og andre gjester. Noen ganger kan du finne henne på vår Similan Islands liveaboard hvis behovet skulle oppstå.

Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg

Om Søren Egeberg

Flere sesonger i Borneo i det dype vannet rundt Sipidan og Mabul har gitt Søren mange erfaringer, som nærkontakt med stimer med hammerheads, manta rays, hvalhai og den sjeldne blue ring octopus, ornate ghost pipefish og ikke minst den hypnotiske flamboyant cuttlefish. Han trives godt med å filme ikke bare de godt synlige, men også lete etter godt kamuflerte arter for de spesielle bildene

Søren tilbringer like mye tid hjemme i Borneo med veggerdykk, drop-offs og sterk strøm og i Balis sorte sand på jakt etter små dyr, som han gjør i å undervise PADI Open Water studenter nye ferdigheter i bassenget eller i de vakre undervisnings-vennlige dykkestedene rundt Koh Tao og Similan Islands.

Opprinnelig er Søren er fra Danmark, men han har bodd i utlandet siden begynnelsen av hans dykkekarriere. Han er 100% dedikert til havet og alle de fantastiske opplevelsene som hans nære forbindelse til undervanns verden gir ham.
Kontakt din Instruktør Søren Egeberg!

Søren Egberg Blå Logbog

Navn: Søren Egeberg
Nasjonalitet: Dansk
Språk: Dansk, svensk, norsk, tysk, engelsk
PADI-rating: Master Scuba Diver Trainer
SSI-rating: Adv. Open Water Instructor Spesialiteter: Deep, Wreck, DPV, Nitrox,
UW Videography, Digital UW Photography, Navigation, Night, Driftdiver, Search & Recovery
TDI Deco Diver
Antall dykk: 3000+
Sertifisert Studenter: 800+ 
Danske PADI-SSI dykkerkurser på Similan Islands Liveaboard og Koh Tao Thailand | Din Danske PADI/SSI dykkerinstruktør Søren Egeberg
Bilde: UW Selv portrett på The Similan Islands

>> Soren har bakgrunn som profesjonell Adventure Fotograf og skribent for danske og internasjonale magasiner som I Form, Mens Health, Illustreret Videnskap, Euroman, M!, Vagabond og Sirene. Dette har sendt han rundt i hele verden på ulike oppdrag. Derfor var det lett for Søren å tilpasse seg livet rundt dykking. Det var bare en naturlig videreføring av hans interesser for naturen.

>> Det neste naturlige skrittet var digital undervanns video/foto. Hans erfaring i dette feltet er av stor nytte for foto/video studenter på alle nivåer. Han vil lære deg teknikker med kompakte kameraer og SLR, avansert fotoredigering i Photo Shop, samt foto-og videoredigering i Final Cut Pro.

>> Som en profesjonell undervannfotograf har han stor glede i å ta bilde av sjelden fisk og smådyr fra perfekt vinkel. Han deltar ofte i, og har vunnet internasjonale UW-foto konkurranser.

>>Før hans overgang til dykking på full tid, var Søren tungt engasjert i ekstreme fjell idretter som ski, snowboard, isklatring, fjellklatring og har gjennomført flere ski / snowboard ekspedisjoner i de høye fjellene i Alaska, Grønland, Himalaya, Andesfjellene og Alpene.

Om Signe Sorber

Etter mange år i bransjen er Signes begeistring for dykking og undervisning fortsatt med uforminsket styrke. Med erfaring i å undervise fra Junior nivå frem til og med instruktør, er det spesielt videresending sin lidenskap hun brenner for.

For å dele denne utrolige eventyr med sine studenter, og skape et trygt og lærerikt kurs miljø er hennes mål. Det er viktig at studentene har ferdigheter i orden og kjenner alle sikkerhetsregler, men også at de trives, har det gøy og slapper av. Det vil legges ytterligere vekt på oppdrift kontroll gjennom alle dykkerkurs, øke studentenes dykketid og øke selvtilliten i verden under havet.

Spesielt den blå delen av planeten vår, er det viktig vi ser etter og Signe er veldig opptatt av hva vi som enkeltpersoner kan gjøre i hverdagen for å stanse utryddelsen av truede dyrearter som hai (film: Shark water) og hun prøver alltid å finne krokodillenæbsfisk, sjøhester, blekksprut, skilpadde, okse haier og mange andre interessante skapninger i deres under vann eventyr.

Signe Sorber Blå Loggbok

Navn: Signe Rigmor Sorber
Nasjonalitet: Dansk
Språk: Dansk, svensk, norsk, thai, engelsk
PADI-nivå: IDC Staff Instructorr
SSI-nivå: Adv. Open Water Instructor Specialiteter: Deep, Wreck, DPV, Nitrox, Digital UW Photography, Navigation, Night, Driftdiver, Search & Recovery
Antall dykk: 2000+
Sertifisert Studenter: 400+
 

Foto: Signe i Barracuda Lake, Coron - Philippines

>> Signe har bakgrunn som maler, men før hun kom hit, hadde hun mange spennende utfordringer primært på dansk industri, hun jobbet også i Irland en tid. Signes energiske, entusiastiske og nysgjerrige syn på livet har ført henne hit til Koh Tao, hvor hun kan leve av sin interesse for dykking og det marine liv.

>> Signe har hatt et bredt spekter av titler som; resepsjonist, Salg og Distribusjon Manager, PA, butikksjef, rekrutteringsansvarlig og artist i tilfeldig rekkefølge. Hun tok et år på lærerhøgskole og arbeidet bla. i reklame, handel og IT.

>> Da Signe fortsatt bodde i Danmark, ble hun interessert i, og begynte å praktisere yoga. Yoga er forenlig med dykking, fordi en laidback og avslappet sinnsstemning er alfa omega for å få maksimalt ut av tiden under vann. Signe ser frem til april, hvor hun vil være elev på en av Indias beste Sivanda skole. Kurset er i Himalaya og er en måned, hvorpå hun er yoga lærer. Dette betyr at det er en god sjanse for at innen midten av 2011 kan det bestilles yoga i forbindelse med dykkingen.

>> Det er farlig å være veldig god på dykking, sier Signe. Før du vet ordet av det du er så opphisset at du begynner å leke med tanken om å selge alt du eier, flytte til Asia og nekte å gjøre noe annet.

>> Kontakt din Instruktør Signe Sorber!