Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Norsk PADI Open Water dykkesertifikat i Khao Lak - Thailand

PADI Open Water kurset er for de som ønsker å ta ditt første dykk sertifikat. Kurset er ikke vanskelig å gjennomføre og det tar ca 4 dager å fullføre her i Khao Lak og Similan Islands.

På den første og andre dagen vil du lære den teoretiske delen av kurset, og vi trenger en tur til bassenget å gjøre øvelser. De øvelser er øvelser teknikk og avtaler med de praktiske ferdigheter som du senere må vise at du er flytende i de siste 2 dagene av kurset, der vi gjennomføre fire ekte dykk. De to siste dagene vi tilbringe i Similan Islands. Vi seiler ut med speedbåt og implementerer 2 virkelige dykk begge dager.

Til slutt, må du fullføre en teoretisk prøve når du viser at du har forstått den teoretiske delen av dykket samt noen praktiske deler. Når du har bestått testen vil du bli sertifisert som Open Water dykker. Med oss i Khao Lak kan du velge å bli sertifisert gjennom enten PADI eller SSI.

Det er også mulig å pakke bly teori og basseng øvelser hjemme før du kommer til Thailand, og deretter gjøre den endelige dykk med oss her.

. > Se Indkvarterings muligheder i Khao Lak!Priser PADI Open Water Diver:


PADI - Professional Association of Diving Instructors

Open Water Course (4 dyk Similan - 2 Dagture): 18,800 THB


Kurs tilmelding her!

> Norsk PADI Advanced Open Water i Khao Lak - Les mere!