Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!

jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn

Norske PADI Dykkerkurser og Dykkersertifikat i Krabi Ao Nang - Thailand

Dykkingen på våre norske PADI dykkerkurs i Krabi Ao Nang er svært attraktive, fordi du kommer til å dykke på noen av de mest spennende dykkesteder på vestkysten av Thailand. Vi samarbeider med Kon-Tiki Diving som blant de mest kompetente dykkesentre i Krabi Ao Nang. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en dykking opplevelse topp hakk! Dykking i Thailand på sitt beste!


PADI Discover Scuba Diving i Krabi Ao Nang

Opplev spenning og eventyr av Dykking i Thailand undersjøisk verden. Ingenting kan sammenlignes med det vektløse opplevelsen når du puster under vann, flyter jevnt over skjær og oppleve den vakre og fantastiske marine livet, en opplevelse vi bare kan drømme om - bare en Scuba Diver kjenner følelsen!
PADI Discover Scuba Diving programmet er ikke per definisjon et dykkekurs, men det introduserer deg til den vakre og fantastiske verden av Dykking. Du får prøve dykking med en erfaren PADI instruktør. Oppdag briljant farget korallrev og fascinerende marine livet i sikkerhet. Fra Krabi Ao Nang kan du velge flere forskjellige dykkesteder til din Discover Scuba Diving erfaring.
Pris: 4,900 THB


PADI Scuba Diver kursus i Krabi Ao Nang

Alt har en begynnelse. PADI Scuba Diver Course er en fullt godkjent og internasjonalt anerkjente dykkersertifikat, men bare gir deg tilgang til dykking til 12m. Kanskje du bare har begrenset tid eller bare ønsker å lære det grunnleggende om dykking og fortsatt være sertifisert. Da er dette dykking kurset for deg. Over to intensive dager, dekker vi grunnleggende emner i klasserommet og utdanning Dykking ferdigheter i et svømmebasseng. Vi vil ta deg ut og dykke på Thailands fantastiske korallrev. PADI Scuba Diver programmet er en pre-entry level sertifisering som er perfekt for ferierende eller folk som bare har tenkt å dykke et par ganger i året.
Pris: 10,900 THB
PADI Open Water Diver kursus i Krabi Ao Nang

PADI Open Water Diver sertifisering er verdens mest anerkjente Dykkerkurs. Dette er vanligvis det første skrittet i din karriere Dykking. Med denne sertifiseringen i hånden, begynner virkelig eventyr i undervannsverdenen. PADI Open Water Course tar vanligvis 4 dager. De to første dagene, vil du lære grunnleggende dykking teori og praksis dykking ferdigheter i bassenget. Etter å ha fullført dette segmentet, er du klar for din dykk fra Krabi Ao Nang.
Pris: 14,900 THB

PADI Advanced Open Water kursus i Krabi Ao Nang

PADI Advanced Open Water Diver kurset gir deg tilgang til riktig eventyr. Innen to dager vil du få 5 dykk og prøve noen av dykkingens mest givende og nyttig spesialitet aktiviteter. Kurset består av to obligatoriske dykk, undervanns navigasjon og dybde Dykking og 3 dykk av ditt valg fra listen over eventyr dykk. Blant dykk du kan velge, vil du finne digital undervannsfotografering, Nitrox, makt og dykking vrakdykking. Du kan enkelt kombinere avansert kurs med et besøk til våre dypere dykkesteder i Krabi Ao Nang, for eksempel Hin Daeng og King Cruiser Wreck.
Pris: 12,500 THB


PADI Rescue Diver kursus i Krabi Ao Nang - Emergency First Response

PADI Rescue Diver kurset er både alvorlig og utfordrende, men også mye moro. Våre ansatte i Krabi Ao Nang, alle PADI dykking instruktører, sørge for at du er trent og utdannet til å redde dykkere i nød, forutse problemer, støtte dykkere i nød og administrere redningsarbeidet ved ulykkesstedet. Du vil ha en grundig kjennskap til håndtering stress, ulykker og mer. Med ferdigheter og scenarier du lærer i åpent vann blir du en mer komplett dykker og en bedre partner for din partner.
Pris: 14,500 THB

EFR- Primary Care (CPR) lærer deg hvordan du reagerer på livstruende kriser. Kurset fokuserer på primærhelsetjenesten gjennom en kombinasjon av kunnskapsutvikling, kompetanseutvikling og realistisk scenario, og sikrer at det i praksis har du tillit til din evne til å gi omsorg når krisesituasjoner oppstår.
ERA - Sekundær Care (førstehjelp) dekker skader eller sykdommer som ikke er umiddelbart livstruende. Du vil fokusere på videregående vurdering og førstehjelp gjennom kunnskapsutvikling, kompetanseutvikling og realistisk scenario øvelser.
Pris: 4,900 THB  • Discover Scuba Diving
  • PADI Scuba Diver
  • PADI Open Water Diver
  • PADI Advanced Open Water
  • PADI Rescue Diver


PADI Discover Scuba Diving i Krabi Ao Nang - Thailand:

Opplev spenning og eventyr i den undersjøiske verden. Ingenting kan sammenlignes med det vektløse opplevelsen når du puster under vann, flyter jevnt over skjær og oppleve den vakre og fantastiske marine livet, en opplevelse vi bare kan drømme om - bare en Scuba Diver kjenner følelsen!

PADI Discover Scuba Diving programmet er ikke per definisjon et dykkekurs, men det introduserer deg til den vakre og fantastiske verden av Dykking. Du får prøve dykking med en erfaren PADI instruktør. Oppdag briljant farget korallrev og fascinerende marine livet i sikkerhet. Fra Phuket kan du velge flere forskjellige dykkesteder til din Discover Scuba Diving erfaring.

Discover Scuba Diving gir deg litt nødvendig teori blah. trykkutligning av ørene, håndsignaler under vann og kunnskap om hvordan dine dykking utstyret fungerer. Vi tar bare en tur på grunt vann, slik at du kan øve de mest grunnleggende ferdigheter for eksempel for å tømme masken av vann og riktig pust. Nå tar vi ut og foreta en reell dykk med instruktør. Etter lunsj kan du bare slappe av på båten eller noen. ta en annen dykk med instruktør.


Pris: 4,900 THB

Kursus tilmelding her!


PADI Scuba Diver kursus i Krabi Ao Nang - Thailand:


Scuba Diver Diver kurset er en innføring i den fantastiske undersjøiske verden, og begge vil bringe deltakerne ansikt til ansikt med en stor feit groupere, havskilpadder, skoler av fargerike tropiske fisker, Barracuda og mer. Scuba Diver kurset gir deg tilgang til å dykke til 12 meter med en kompis. Kurset består av 3 deler:

• Teori - for å gjennomgå norsk manuell, video og spør under.

• Lavtvandsdykking - Vi er i havet fra start til slutt, slik at du blir vant til det nye elementet. Her lager vi de grunnleggende øvelsene slik. maske tømming av en ettermiddag på stranden.

• Åbenvandsdyk - Her mestret de sekundære ferdigheter, som å holde kontakt med sin partner, sjekk luft og dybde. I tillegg gjentar vi mange av øvelsene vi lærte på den første dagen, så alle ferdigheter mestret.

Scuba Diver Course Plan

Dag 1: Vi starter vi med en briefing, gjør de nødvendige papirene, levering av bøker, se de 3 videoer, samt gjennomgå mini tester og kunnskap tester.

Dag 2: Vi tilbringer hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann en 2 til maks. 12m dybde. Hjem ca. kl 17Antal Dyk: Lavtvands session + 2 åbentvandsdyk
Varighed: 3-4 dage

Pris: 10,900 THB

Kursus tilmelding her!


PADI Open Water Diver kursus i Krabi Ao Nang - Thailand:


Scandinavian diveteam og Kontiki har en kur for 'gravitasjon': Vær Open Water Diver. Vår mest populære dykkerkurs er en introduksjon til den fantastiske undersjøiske verden, og begge vil bringe deltakerne ansikt til ansikt med en stor feit groupere, havskilpadder, skoler av fargerike tropiske fisker, Barracuda og mer. Open Water Diver kurset gir deg tilgang til å dykke selvstendig ned til 18 mete med en makkerr. Kurset består av 3 deler:

• Teori - for å gjennomgå norsk manuell, video og spør under.

Teorien avsluttes med en eksamen. • Lavtvandsdykking - Vi starter i trygge forhold i svømmebassenget. Her lager vi de grunnleggende øvelsene slik. maske tømming av en ettermiddag i bassenget.

• Åbenvandsdyk - Her mestret de sekundære ferdigheter, som å holde kontakt med sin partner, sjekk luft og dybde. I tillegg gjentar vi mange av øvelsene vi lærte på den første dagen, så alle ferdigheter mestret.

Open Water kurs PLAN

Dag 1: Vi starter vi med en briefing, gjør de nødvendige papirene, levering av bøker, se de første tre videoer, så vel som gjennom

Dag 2: pm. 9,00 begynner vi å se de siste to videoer, gennegår utstyr og pakker poser, gjennomgå lekser og be. Etter lunsj tar vi i bassenget og bredt spekter våre grunt vann øvelser. Fullfør ca.kl 17.

Dag 3: Vi tilbringer hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann en 2 til maks. 12m dybde. Hjem om .ca.kl 17.

Dag 4: Vi bruker hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann 3 +4 til maks. 18m dybde. Hjem om .ca.kl 17.

Dag 5: Tid for Advanced Open Water?

Antal Dyk: Lavtvands session + 4 åbentvandsdyk
Varighed: 3-4 dage

Pris: 14,900 THB

Kurs tilmelding her!PADI Advanced Open Water i Krabi Ao Nang - Thailand:


Lær å dykke dypere og øke dykking erfaring med Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver kurset.
Formålet med Advanced Open Water kurset er å avgrense og utvikle de ferdighetene du ervervet i Open Water kurs og tillater deg å prøve 5 nye former for dykking. En av PADI mest populære kurs med god grunn!

Kurset består av:

• Teori - for å gjennomgå bok og spør. Det er ingen eksamen i dette kurset - alt er praktisk erfaring.

• 5 dykk - 2 kernedyk og 3 valgfrie dykk.

Den 2 kernedyk er dyp og navigasjon, som disse to ferdighetene ganske åpenbart er viktig hvis du ønsker å dykke mer selvstendig. I tillegg kan du velge tre ekstra dykk i henhold til følgende liste over eventyr dykk: DPV (Diver Propulsion Vehicle), nattdykk, video, UW-foto, UW-Naturalist, Computerdyk eller topp ytelse oppdrift. Og hvis noen av disse vekke spesiell entusiasme, kan du gå i dybden med ulike spesialiteter.

Vår filosofi med hensyn til Advanced kurset er at etter endt kurs skal kunne dykke selvstendig. Det vil si, hoppe på en dykbåd hvor som helst i verden (unntatt under forhold de har dived før), lytte til en divemasters dykbriefing, ser på et kart og så bare selv organisere dykke i rute og dykke profil. Dette vil få muligheten til å prøve våre Advanced kurs under veiledning av våre instruktører.

Antal Dyk: 5
Varighed: 2 Dage

Pris: 12,500 THB


PADI Adventure Diver i Krabi Ao Nang - Thailand:

Har du travlt og kun en enkelt dag tilrådighed, så kan du deltage i vores Adventure Diver kursus, hvilket kort fortalt er et mini Advanced kursus med bare 3 dyk - alle valgfrie. Når du så har tid kan du opgradere til Advanced certifikatet.

Antal Dyk: 3
Varighed: 1 Dag
Pris: 8,900 THB


Kursus tilmelding her!PADI Rescue Diver dykkerkursus i Krabi Ao Nang - Thailand:


Er du nådd et stadium hvor du leter etter nye utfordringer med dykning din, så er det en god sjanse for at RESCUE kurset er for deg. Du lærer best når du har det gøy, så all informasjon er levert med et glimt i øyet, men når det kommer til stykket, oversatt fra regissørens side stolthet i å utdanne dyktige redning dykkere, da dette kurset er grunnlaget for en god divemaster .

I RESCUE kurset omfatter:

• Teori >> Blant annet på hvordan en redning dykker sjekker en redning.

• Øvelser >> Flertallet av kurset foregår i vannet. Det er 10 øvelser for å mestre.

• Rollespill >> Alt kan skje her sette dine ferdigheter på prøve. Ikke en test, snarere en evaluering.

For å få henne Rescue Diver sertifikat må ha fått opplæring i førstejælp. Har ikke dette allerede kan du i løpet av en ettermiddag å ha det gøy med å lære munn til munn, HLR etc. Emergency First Response kurset.


Antal Dyk: 4 // 0
Varighed: 3 Dage //1 Dag

Pris: 14,500 THB //4,900THB


Kursus tilmelding her!