Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn

Vores dykekr destinationer i thailand Tech diving kurser på koh lanta thailand dykkerture i thailand similan liveaboards fra khao lak thailand


Lær å Dykke i Thailand - Norsk PADI Dykkekurs og Dykkesertifikat

Våre norske PADI dykkekurs i Thailand er veldig attraktiv når du kommer hit for å dykke på noen av de mest spennende dykkesteder Thailand har å tilby, og med dansktalende instruktør og materialer. Vi samarbeider med de mest kompetente dykk sentre på Koh Tao og Thailands vestkyst i Khao Lak, Koh Lanta, Phuket og Krabi Ao Nang og Liveaboard i Similan Islands. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en fin opplevelse !


Padi dykekrkurser og dyksertifikat i Thailand

PADI Open Water Diver sertifikat i Thailand

PADI Open Water Diver sertifisering er verdens mest anerkjente dykkersertifikat. Dette er vanligvis det første skrittet i dykking karriere. Med denne sertifiseringen i hånden, begynner virkelig eventyr i undervannsverdenen. PADI Open Water kurset tar vanligvis 4 dager. De to første dagene, vil du lære grunnleggende dykking teori og praksis dykking ferdigheter i bassenget eller stranden. Etter å ha fullført dette segmentet, er du klar for 4 dykk i åpent vann fra vår båt til Max. 18m.

PADI Advanced Open Water sertifikat i Thailand

PADI Advanced Open Water Diver kurset gir deg tilgang til riktig eventyr. Innen to dager vil du få 5 dykk og prøve noen av dykking mest givende og nyttig spesialitet aktiviteter. Kurset består av to obligatoriske dykk, undervanns navigasjon og dyp dykking og 3 dykk av ditt valg fra listen over eventyr dykk. Blant dykk du kan velge, vil du finne digital undervannsfotografering, Nitrox, drive dykking og vrakdykking. Du kan enkelt kombinere avansert kurs med et besøk til våre dypere dykkesteder på Similan Islands, Hin Daeng og King Cruiser Wreck.

PADI Rescue Diver sertifikat i Thailand

PADI Rescue Diver kurset er både alvorlig og utfordrende, men også mye moro. Våre medarbeidere er PADI dykking instruktører vil sørge for at du er trent og utdannet til å redde dykkere i nød, forutse problemer, støtte dykkere i nød og administrere redningsarbeidet ved ulykkesstedet. Du vil ha en grundig kjennskap til håndtering stress, ulykker og mer. Med ferdigheter og scenarier du lærer i åpent vann blir du en mer komplett dykker og en bedre partner for din partner.

Emergency First Response i Thailand

EFR - Primary Care (CPR) lærer deg hvordan du reagerer på livstruende kriser. Kurset fokuserer på primærhelsetjenesten gjennom en kombinasjon av kunnskapsutvikling, kompetanseutvikling og realistisk scenario, og sikrer at det i praksis har du tillit til din evne til å gi omsorg når krisesituasjoner oppstår.
EFR - Sekundær Care (førstehjelp) dekker skader eller sykdommer som ikke er umiddelbart livstruende. Du vil fokusere på videregående vurdering og førstehjelp gjennom kunnskapsutvikling, kompetanseutvikling og realistisk scenario øvelser.


Quick Links:

> PADI Dykkesertifikat på Koh Tao - Les mere!
> PADI Dykkesertifikat på Koh Lanta - Les mere!
> PADI Dykkesertifikat i Khao Lak- Les mere!
> PADI Dykkesertifikat i Krabi Ao Nang- Les mere!
> PADI Dykkesertifikat i Phuket - Les mere!
> PADI Dykkesertifikat Similan Liveaboard - Les mere!  • Discover Scuba Diving
  • PADI Scuba Diver
  • PADI Open Water Diver
  • PADI Advanced Open Water
  • PADI Rescue Diver

PADI Discover Scuba Diving i Thailand:

Opplev spenning og eventyr i den undersjøiske verden. Ingenting kan sammenlignes med det vektløse opplevelsen når du puster under vann, flyter jevnt over skjær og oppleve den vakre og fantastiske marine livet, en opplevelse vi bare kan drømme om - bare en Scuba Diver kjenner følelsen!

PADI Discover Scuba Diving programmet er ikke per definisjon et dykkekurs, men det introduserer deg til den vakre og fantastiske verden av dykking. Du får prøve dykking med en erfaren PADI instruktør. Oppdag briljant farget korallrev og fascinerende marine livet i sikkerhet. Fra Koh Lanta, kan du velge flere forskjellige dykkesteder til Discover Scuba Diving erfaring.

Discover Scuba Diving gir deg litt nødvendig teori blah. trykkutligning av ørene, håndsignaler under vann og kunnskap om hvordan dine dykking utstyret fungerer. Vi tar bare en tur på grunt vann, slik at du kan øve de mest grunnleggende ferdigheter for eksempel for å tømme masken av vann og riktig pust. Nå tar vi ut og foreta en reell dykk med instruktør. Etter lunsj kan du bare slappe av på båten eller ta en annen dykk med instruktør.

Antall Dykk: Shallow Water session + 1 åbentvandsdyk
Varighet: 1 dagPADI Scuba Diver Kurs i Thailand:


Scuba Diver Diver kurset er en innføring i den fantastiske undersjøiske verden, og begge vil bringe deltakerne ansikt til ansikt med en stor feit groupere, havskilpadder, skoler av fargerike tropiske fisker, Barracuda og mer. Open Water Diver kurset gir deg tilgang til å dykke til 12 meter med en kompis. Kurset består av 3 deler:

• Teori - for å gjennomgå dansk manuell, video og spør under.

• Grun Vann Dykking - Vi er i havet fra start til slutt, slik at du blir vant til det nye elementet. Her lager vi de grunnleggende øvelsene slik. maske tømming av en ettermiddag på stranden.

• Åbenvandsdyk - Her mestret de sekundære ferdigheter, som å holde kontakt med sin partner, sjekk luft og dybde. I tillegg gjentar vi mange av øvelsene vi lærte på den første dagen, så alle ferdigheter mestret.

Scuba Diver Course Plan

Dag 1: Vi starter vi med en briefing, gjør de nødvendige papirene, levering av bøker, se de 3 videoer, samt gjennomgå mini tester og kunnskapstester.

Dag 2: Vi tilbringer hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann en 2 til maks. 12m dybde. Hjem om. at 17th

Antall Dykk: Shallow Water session + 2 åbentvandsdyk
Varighet: 2 dagerPADI Open Water Diver kursus i Thailand:


Scandinavian diveteam og Kontiki har en kur for 'gravitasjon': Vær Open Water Diver. Vår mest populære dykkerkurs er en introduksjon til den fantastiske undersjøiske verden, og begge vil bringe deltakerne ansikt til ansikt med en stor feit groupere, havskilpadder, skoler av fargerike tropiske fisker, Barracuda og mer. Open Water Diver kurset gir deg tilgang til å dykke selvstendig ned til 18 mete med en makkerr. Kurset består av 3 deler:

• Teori - for å gjennomgå dansk manuell, video og spør under.

Teorien avsluttes med en eksamen. • Grundt vann Diving - Vi starter i trygge forhold i svømmebassenget. Her lager vi de grunnleggende øvelsene slik. maske tømming av en ettermiddag i bassenget.

• Åbenvandsdyk - Her mestret de sekundære ferdigheter, som å holde kontakt med sin partner, sjekk luft og dybde. I tillegg gjentar vi mange av øvelsene vi lærte på den første dagen, så alle ferdigheter mestret.

Open Water kurs PLAN

Dag 1: Vi starter vi med en briefing, gjør de nødvendige papirene, levering av bøker, se de første tre videoer, så vel som gjennom

Dag 2: pm. 9,00 begynner vi å se de siste to videoer, gennegår utstyr og pakker poser, gjennomgå lekser og be. Etter lunsj tar vi i bassenget og bredt spekter våre grunt vann øvelser. Fullfør ca. at 17th

Dag 3: Vi tilbringer hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann en 2 til maks. 12m dybde. Hjem om. at 17th

Dag 4: Vi bruker hele dagen på båten og gjøre våre dykk i åpent vann 3 +4 til maks. 18m dybde. Hjem om. at 17th

Dag 5: Tid for Advanced Open Water?

Antall Dive: Shallow Water Session + 4 åbentvandsdyk
Varighet: 3-4 dagerPADI Advanced Open Water i Thailand:


Lær å dykke dypere og øke dykking erfaring med Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver kurset.
Formålet med Advanced Open Water kurset er å avgrense og utvikle de ferdighetene du ervervet i Open Water kurs og tillater deg å prøve 5 nye former for dykking. En av PADI mest populære kurs med god grunn!

Kurset består av:

• Teori - for å gjennomgå bok og spør. Det er ingen eksamen i dette kurset - alt er praktisk erfaring.

• 5 dykk - 2 kernedyk og 3 valgfrie dykk.

Den 2 kernedyk er dyp og navigasjon, som disse to ferdighetene ganske åpenbart er viktig hvis du ønsker å dykke mer selvstendig. I tillegg kan du velge tre ekstra dykk i henhold til følgende liste over eventyr dykk: DPV (Diver Propulsion Vehicle), nattdykk, video, UW-foto, UW-Naturalist, Computerdyk eller topp ytelse oppdrift. Og hvis noen av disse vekke spesiell entusiasme, kan du gå i dybden med ulike spesialiteter.

Vår filosofi med hensyn til Advanced kurset er at etter endt kurs skal kunne dykke selvstendig. Det vil si, hoppe på en dykbåd hvor som helst i verden (unntatt under forhold de har dived før), lytte til en divemasters dykbriefing, ser på et kart og så bare selv organisere dykke i rute og dykke profil. Dette vil få muligheten til å prøve våre Advanced kurs under veiledning av våre instruktører.

Antall dykk: 5
Varighet: 2 dagerPADI Adventure Diver i Thailand:

Har du travlt og kun en enkelt dag tilrådighed, så kan du deltage i vores Adventure Diver kursus, hvilket kort fortalt er et mini Advanced kursus med bare 3 dyk - alle valgfrie. Når du så har tid kan du opgradere til Advanced certifikatet.

Antal Dyk: 3
Varighed: 1 DagPADI Rescue Diver dykkerkursus i Thailand:


Er du nådd et stadium hvor du leter etter nye utfordringer med dykking din, så er det en god sjanse for at RESCUE kurset er for deg. Du lærer best når du har det gøy, så all informasjon er levert med et glimt i øyet, men når det kommer til stykket, oversatt fra regissørens side stolthet i å utdanne dyktige redning dykkere, da dette kurset er grunnlaget for en god divemaster .

I RESCUE kurset omfatter:

• Teori >> Blant annet på hvordan en redning dykker sjekker en redning.

• Øvelser >> Flertallet av kurset foregår i vannet. Det er 10 øvelser for å mestre.

• Rollespill >> Alt kan skje her sette dine ferdigheter på prøve. Ikke en test, snarere en evaluering.

For å få henne Rescue Diver sertifikat må ha fått opplæring i førstejælp. Har ikke dette allerede kan du i løpet av en ettermiddag å ha det gøy med å lære munn til munn, HLR etc. Emergency First Response kurset.

Antall dykk: 4 / 0
Varighet: 3 dager / 1 dag