Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!

jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktørNorsk PADI dykkesertifikat på Koh Tao - Thailand Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Open Water Diver

Det er ikke så underlig at mange reisende strømmer til Koh Tao for å ta sitt Norske PADI dykkerkurs. Ikke bare er det billig når man tar sitt dykkekurs her, men både kvaliteten på undervisningen og selve dykkingen er i toppklassen, hvor ellers i verden kan man være så heldig å se både hvalhai og skilpadde på sitt første dykk?


Hvordan får jeg et Norsk PADI dykkesertifikat i Thailand?Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Open Water Diver

Søren Egeberg, Signe Sorber and Scandinavian Diveteam tilbyr alle PADI kurs på 5 forskjellige språk. PADI er verdens mest anerkjente sportsdykker organisasjon, og utsteder årlig 75 % av verdens dykkesertifikat. Så hvis du vil lære å dykke, er første trinn på PADI stigen Scuba Diver eller Open Water Diver. Ved å ta disse et av disse kurs oppnår man elementær erfaring rundt sikkerhet og viten om de forhold som råder under vann. Du kan etter kurset dykke selvstendig med andre sertifiserte dykkere. Dykking er for hele familien, og du trenger ikke være mer enn ti år før man kan ta kursene. >> Les mer om PADI instruktører Søren Egeberg og Signe Sorber


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Advanced Open Water DiverPADI Begynnerkurs - Open Water Diver
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Open Water Diver

Å kunne  bevege seg vektløst rundt under vann i tre dimensjoner, er nok  det nærmeste de fleste av oss kommer til å bli astronauter. Jack Coustau definerte dykkere som aquanauter og hvis du ennå ikke har prøvd det, så er det kun en ting å gjøre, hopp i det. 

> PADI Open Water Diver dykkekurs - Les mer her!

PADI Open Water Diver kurs på Koh Tao - Thailand:


Soren og Signe har en kur mot "gravitasjon": Bli Open Water Diver. Vår mest populære dykkerkurs er en innføring i den fantastiske undersjøiske verden, og begge vil bringe deltakerne ansikt til ansikt med store tykke groupere, skilpadder, stimer av fargerike tropiske fisker, barracuda og mye mer. Open Water Diver kurs gir deg tilgang til å dykke uavhengig helt ned til 18 meter med en kompis. Kurset består av tre deler:

• Teori – gå gjennom manualen, se video og spørrerunder.

Teorien avsluttes med en eksamen.
• Grunt Vann Dykking - Vi er i sjøen fra start til slutt, slik at du raskt kan gjøre deg tilpass i det nye element. Her gjøres de grunnleggende øvelser som f.eks. maske tømming i løpet av en ettermiddag på stranden.

• Åpent vann dykk - Her mestres de sekundære ferdigheter, som å holde kontakt med sin kompis, sjekk luften og dybde. Videre gjentar vi en lang rekke øvelser som vi lærte første dagen, så alle ferdigheter mestres.

OPEN WATER kursplan

Dag 1: Kl. 17.00 starter vi med en orientering, gjør de nødvendige papirarbeider, tilførsel av bøker, se de første 3 videoer. Slutt ca. kl. 19

Dag 2: Kl.. 08:30 vi begynner å se de to siste videoene gjennomgår utstyrs poser og bagger, går gjennom lekser og spørrerunde. Kl. 1230, tar vi båten til en strand og har våre grunt vann øvelser. Ferdig ca. kl. 17

Dag 3: kl. 09:00 begynner å gå igjennom lekser, dykke tabell, og spørrerunder. Etter dette en eksamen. Kl.. 13.00 går vi for å gjøre våre første to dykk til maks 12m, med en times pause i mellom. Ferdig ca. kl. 17

Dag 4: Kl. 07:00 seiler vi ut for å gjøre våre siste to dykk til maks 18m, med en times pause i mellom. Deretter fører vi logg bøker og sertifisering. Ferdig ca. kl 12.

Dag 5: Tid for Advanced Open Water?

Antall Dykk: Grunt vann øvelser+4 åpent vann dykk
Varighet: 3-4 dager
Pris: 9.800 THB

Kurs tilmelding her!
PADI Videregående Kurser - Advanced Open Water Diver

Når grunnkurset er over, er det tid for og få mer erfaring og forbedre komforten under vann.  Dette gjøres best i en forlengelse av ditt Open Water kurs, hvor all din nyervervede viten står klart i hukommelsen og lett kan omsettes til mer avansert dykking.  Den naturlige fortsettelse heter Adventure diver eller Advanced Open Water Diver:

> PADI Advanced Open Water Diver - Les mer!

PADI Advanced Open Water dykkekurs på Koh Tao - Thailand:

Lær å dykke dypere og øk din dykkeerfaring med Advanced Open Water Diver Course

Formålet med Advanced Open Water kurset er å foredle og utvikle de ferdighetene du får på Open Water kurset, og lar deg prøve fem nye typer dykking. En av PADIs populære kurs med god grunn!

Kurset består av:
• Teori - gå gjennom boken og spørsmål rundt emnene. Det er ingen eksamen i kurset - alt er praktisk erfaring.
• 5 dykk - 2 kjernedykk og tre valgfrie dykk.
De to kjernedykk er dyp og navigasjon, da disse ferdighetene ganske åpenbart er viktig hvis du vil dykke mer selvstendig. I tillegg må du velge ytterligere tre dykk, basert på følgende liste av adventure dykk: DPV (Diver Propulsion Vehicle), natt dykkkkk, video, UW-foto, UW-naturalist, Peak Performance Computerdykk eller oppdrift. Og om noen av disse spesialitetene vekker entusiasme, kan du gå i dybden med ulike spesialiteter.
Vår filosofi med hensyn til Advanced kurset er at du etter endt kurs skal kunne være i stand til å dykke uavhengig. Det vil si, hoppe på en dykke båt hvor som helst i verden (under forhold du har dykket i før), høre på en Divemasters dykke briefing, se på et kart, og ellers selv-organiserer dykk i form av rute og dykkeprofil. Dere vil få mulighet til å prøve vårt avanserte kurs under kyndig veiledning av våre instruktører.

Antall dykk: 5
Varighet: 2 Dager
Pris: 8.600 THB

PADI ADVENTURE Diver

Har du lite med tid og bare en dag tilgjengelig, kan du delta i våre Adventure Diver-kurs, som kort fortalt er et mini Advance kurs med bare tre dykk - alle valgfritte. Når du har tid kan du oppgradere til Advanced sertifikat.

Antall dykk: 3
Varighet: 1 dag
Pris: 6.000 Bath

Kurs tilmelding her!

Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - Deep Diver


PADI Rescue Diver / EFR
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

Padi Rescue Diver kurs er nok det mest morsomme og mest utfordrende kurs av alle.  Dette kurset forbereder deg på å kunne hjelpe andre dykkere i nød, som Feks din buddy. Det forbedrer også dine selvhjelp ferdigheter, du vil føle deg bedre forberedt og tryggere når du er i vannet, fordi du vet at du er i stand til å hjelpe både deg selv og dem du dykker med.

> PADI Rescue Diver // Emergency First Response - Les mer her!

PADI Rescue Diver kurs på Koh Tao - Thailand:

Har du nådd et stadium hvor du er på jakt etter nye utfordringer med dykkingen din, så er det gode sjanser for at RESCUE kurset er noe for deg. Du lærer best hvis du har det gøy, så all informasjon kommer med et glimt i øyet, men når det kommer til stykket gjør instruktøren en æressak ut av å trene opp dyktige rednings dykkere, da dette kurset legger grunnlaget for en god Divemaster .

I RESCUE kurset omfattes:
• Teori - Blant annet om hvordan rednings-dykkeren styrer en redningsaksjon.
• Øvelser - De meste av kurset foregår i vann. Det er 10 oppgaver å mestre.
• Rollespill - Alt kan skje her for å sette ferdighetene dine på prøve. Ikke en test, snarere en evaluering.

For å ta din Rescue Diver må du ha fått opplæring i førstehjelp. Om du ikke har denne allerede, kan du under en ettermiddag å ha det gøy med å lære munn til munn, HLR, etc. på Emergency First Response kurset.

Antall dykk: 4 / 0
Varighet: 3 dager / 1 dag
Pris: 9500 THB / / 3500 THB

Kurs tilmelding her!


GO PRO! PADI Divemaster
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

PADI Divemaster kurset er ditt første skritt inn i de profesjonelles rekker og er nok det kurset hvor du utvikler deg aller mest som dykker. Etter kurset har du mulighet til at arbeide over hele verden med å guide sertifiserte dykkere og assistere PADI instruktører under deres kurs:

> PADI Divemaster - Les mer her!

PADI Divemaster kurs i Koh Tao - Thailand:

PADI Divemaster Programmet er det første steget til ledernivå i PADI Systemets dykkerutdanning. Dette nivået betegner deg som en person som:

1.Har en høyt personlig dykkingnivå .
2.Har kunnskap på instruktør nivå om teori rundt dykking.
3.Har betydelig trening i å hjelpe en instruktør under trenings-aktiviteter.
4.Er i stand til å påta seg riktige oppgaver som er til fordel og velferd for andre dykkere. PADI Divemaster Course
Som du kanskje vet, mange PADI Divemasters gå videre til å bli PADI instruktører. Så, den opplæring og erfaring du får gjennom PADI Divemaster programmet hjelper deg å forme dine evner og holdninger mot å bli en profesjonell dykker.

Som PADI Divemaster, vil du være kvalifisert til å:

1. Organisere og drive dykke aktiviteter, både land og båt basert.
2. Assistere PADI Instruktører i å gjennomføre PADI Diver program

For å kvalifisere for PADI Divemaster trening, må du:
1. Være sertifisert som PADI Advanced Open Water Diver (eller tilsvarende).
2. Være sertifisert som PADI Rescue Diver (eller tilsvarende).
3. Har logget en minimum 20 åpent vann dykk før start av PADI Divemaster opplæring og fullført og logget minimum 60 åpent vann dykk med erfaring i natt, dybde og navigering før sertifisering som PADI Divemaster.
4. Være minst 18 år gammel.
5. Være i god fysisk form for dykking og sende et medisinsk skjema signert av lege.

Du vil gjennomføre tre faser i PADI Divemaster programmet.

1. Watermanship og ferdighets vurdering. Watermanship og generelle dykkeferdigheter
2. Kunnskapsutvikling.
• Dykkefysikk
• Dykke planlegging
• Dykke fysiologi
• Krisehjelp plan for kriser i det lokale området
• Ferdigheter og miljø
• Tilsyn med elevene i trening
• Kartlegging av et lokalt dykkested.
• Styring og kontroll av dykk.
3. Praktisk jobbing. Dette innebærer treningsaktiviteter ved hjelp av ulike strukturerte treningsøkter, simulerte scenarier og internship økter med PADI programmer. Disse treningene gjør at du får praktisk erfaring som en instruktør assistent og en veileder i åpent vann dykking, både som koordinator og som en undervanns guide.

Som PADI Divemaster du vil kunne:

1. Fungere som sertifisert assistent til PADI instruktører.
2. Ledsage deltakere i PADI opplevelse program for usertifiserte dykkere.
3. Generelt tilsyn av både trening og opplæring relatert til dykkeaktiviteter ved å planlegge, organisere og lede dykk.
4. Undervise og sertifisere PADI Skin Divers.
5. Gjennomføre PADI Scuba Review program for sertifiserte dykkere.
6. Meld deg på PADI Instruktør nivå opplæring
Når du har fullført PADI Divemaster programmet, vil du motta en sertifiseringsbevis og diplom som viser dette utdanningsnivået. Du vil også bli medlem i PADI og motta fordeler, inkludert muligheten til å kjøpe profesjonell ansvarsforsikring (som kan være nødvendige for utførelse av enkelte jobber)....

Antall dykk: Ubegrenset
Varighet: 4-6 uker (med ubegrenset dykking)
Pris: 25.000 THBHar du spesielle interesser innenfor dykking, så har du mulighet til å gå i dybden med en eller flere spesialitetskurs:

> PADI Specialiteter - spesialitetskurs - Les mer her!

PADI Spesialitetskurs på Koh Tao - Thailand:

Her på Koh Tao kan velge fra et bredt utvalg av spesialiteter. Formålet med disse er å utvide kunnskapen om et bestemt emne. Her er noe for enhver smak. Går du med en liten videofotograf i magen, så prøv min personlige favoritt: UNDERVANNS FOTOKURS eller er du mer på NATTDYKK?

Andre muligheter er: Deep Diver, Enriched Air (Nitrox), digital undervannsfotografering, Multilevel Diver, Underwater naturalist, Search + Recovery, Peak Performance Buyoancy, Fish Identification, Boat Diver Computer Diver.

Varighet: 1 -2 dager
Antall Dykk: 2-4
Pris: Varierer med spesialitet


Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer
Lang tid siden du dykkede sidst?
Dansk PADI/SSI dykkerkursus/dykkercertifikat på Koh Tao - Dykning i Thailand | PADI/SSI dykkerkursus med dansk instruktør - digital underwater photographer

Er du allerede en sertifisert dykker, men har ikke vært i vannet på en stund (over 6 mnd), da anbefaler vi at du deltar i et hurtig gjenoppfriskningskurs før du fortsetter din utdannelse eller fortsette din dykking igjen.Det tar knapt en time i bassenget, og her vil vi gjenoppfriske sikkerhetsregler, dykkeutstyret og selvfølgelig dine grunnleggende dykkeferdigheter. Når vi har gått frisket opp disse tingene vil vi selvfølgelig gå for et dykk.

Tid: 1/2 Dag - 1 Dykk
Pris: 1.700 THB