Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Informasjon om Khao Lak ThailandInformasjon om Khao Lak: Sol, strand, palmer, PARADIS!

Khao Lak ligger bare en time nord for Phuket International Airport, på stranden ved Andaman Sea og er en av Thailands mest fredelige destinasjoner. Ikke mindre enn tre nasjonalparker omkranser byen med bakker som heller ned til kysten med 30 km strand.
Khao Lak er en avslappende oase, med den perfekte kombinasjonen av kjølig tropisk skog, innkvartering i nærheten av strendene og hvite sandstrender. Med de beste dykkestedene i Thailand, fantastiske snorkle utflukter og stort utvalg av overnatting, kan du neppe gå galt.Divesites


Fra Khao Lak er det mer enn bare dykking på Similan Islands. Mens Similans er oppført som en av verdens topp 10 dykkesteder, så har Khao Lak også fin dykking, for eksempel Seachart, Boon Song Wreck, Premchai Wreck, Khao Nayak og Thai Muang rev. Den mest berømte, og etter vår mening det beste er Bon Soong vraket.

Resorts

Khao Lak har noen av de beste resort og spas i verden. med hvite sandstrender, golf, fjellklatring og jungel trekking. Alt sammen bare noen minutter unna. Her finner du et stort utvalg, og vi er glade for å hjelpe med det råd.

Aktiviteter

I og rundt Khao Lak er et stort utvalg av aktiviteter, du kan spille golf rett ut i havet, snorkle på de frodige korallrevene, sykling og mountain biking i den omkringliggende jungel, rafting, jungel-treks gjennom Kao Sok nasjonalpark og selvfølgelig de beste dykkestedene i Thailand.

>> Reise til Khao Lak

Khao Lak ligger kun en time fra Phuket internasjonale lufthavn. Med mange lavprisselskaper i regionen er fly vanligvis den beste løsningen. Spesielt med den gode bussforbindelsen fra Phuket til Khao Lak.
Hvis du ønsker å ta toget, er den nærmeste togstasjon ca tre timer unna i Surat Thani. Vi kan hjelpe deg å arrangere transport dersom ønsker det.

Drosje
Vi vil sterkt anbefale deg å bestille en tur til Khao Lak Taxi. Hvis du velger å gjøre det på egenhånd, så forvent å betale mellom 1700 og 3000 Baht for turen som bare tar en time.

Flybilletter
Phuket er en stor internasjonal flyplass, og har mange direkte forbindelser fra hele verden og mange lokale forbindelser i hele regionen fra Bangkok, Hong Kong, Australia, Kuala Lumpur og Singapore. Med fortsatt utvidelse av rutenettet med de billige flyselskapene, bør det være mulig å fly billigere enn det er å ta toget, og bare litt dyrere enn bussen! Spesielt hvis du bestiller et par uker før.

Tog
Det er dessverre ikke noen togruter til Khao Lak, nærmeste stopp er Surat Thani, 180 km øst for Khao Lak. Herfra kan du ta bussen (rundt 200 baht) eller taxi (3000 Baht).

Buss Service
Hvis du kommer fra Phuket eller Bangkok går det busser direkte hit.