Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Dykking i Thailand - Scandinavian Dive Team tilbyr norske dykkekurser i Khao Lak, Koh tao og på liveaboard i Similan IslandsDykking i Thailand - Norske dykkesertifikat, Dykketure og Liveaboards

Dykking i Thailand med norsk PADI dykkekurs / dykkersertifikat og liveaboards er vår spesialitet.Søren Egeberg og Scandinavian Diveteam tilbyr norsk PADI dykking og PADI dykkersertifikat i Khao Lak, Koh Tao, Koh Lanta, Phuket, Krabi Ao Nang og liveaboards til Similan Islands, en av verdens 10 beste dykkesteder. Vi har 10 års erfaring i dykking og undervisning PADI dykkerkurs i Thailand. Lær å dykke med oss!

Vi tilbyr norske PADI dykkerkurs med norsk-talende instruktører og norske læremidler i samarbeid med våre skandinaviske partnere over hele Thailand. Allerede certtificerede dykkere kan videre utdanne deg med oss eller delta i en av våre dagsturer og erfaring dykking på de beste dykkestedene i Thailand. Ønsker å gå på et virkelig dykking eventyr, prøv en liveaboard dykk safari til Similan Islands eller Phi Phi og South Andamansea. Du har også muligheten til å ta alle PADI dykkerkurs ombord vår liveaboard safari. Dykking i Thailand vil du ikke få bedre!


Dykking i Thailand - Norsk PADI dykkekurs på Koh Tao

Det er ikke så underlig at mange reisende strømmer til Koh Tao for å ta sitt Norske PADI dykkekurs. Ikke bare er det billig når man tar sitt dykkekurs her, men både kvaliteten på undervisningen og selve dykkingen er i toppklassen, hvor ellers i verden kan man være så heldig å se både hvalhai og skilpadde på sitt første dykk?
Kurs tilmelding her!
Pris: 9,800 THB
> Dykking i Thailand på Norsk PADI dykke kurs/dykke sertifikat på Koh Tao - Les mer!Dykking i Thailand - Norsk PADI Dykkekurs i Khao Lak og Similan IslandsKhao Lak er vore base for landbaserede Norske PADI dykkekurser fra Open Water Diver til Rescue Diver for jer som foretrekker at overnatte på hotel i Khao Lak. Vi laver jeres dykketeori og pool øvelser i Khao Lak, og tar med speedbåd til Similan Islands på dagtur og fuldfører jeres dyk i åbent hav. Vi har selvfølgelig norske materialer og instruktør klar til jer. Kurs tilmelding her!
Pris fra 18,800 THB.

>Dykking i Thailand - Norsk PADI Dykkekurs i Khao Lak og Similan Islands - Les mer!
Dykking i Thailand - PADI Dykkercertifikat på Similan Liveaboard


Nye og gamle gæster kan tage PADI dykkercertifikat fra Open Water Diver til Advanced Diver ombord på vores liveaboards MV Manta Queen eller MV Vilai Samut fra Khao Lak. Vores Similan Islands Liveaboard ture er af 3-4 dages varighed og du får op til14 dyk på Similans, Koh Bon, Koh Tachai og Richelieu Rock - Thailands suverænt bedste dykkerplads. Bedre dykkerkursusi Thailand får du ikke!
Kurs tilmelding her!

Pris fra 27,700 THB
> Dykking i Thailand med Norsk PADI dykkekurs/dykkersertifikat på Similan Island Liveaboard!Dykking i Thailand - PADI Dykkersertifikat på Koh LantaVåre PADI dykkerkurs på Koh Lanta er veldig attraktiv når du kommer hit for å dykke på noen av de mest spennende dykkestedene i den sørlige Andamanhavet. Vi samarbeider med Kon-Tiki Diving som blant de mest kompetente dykk sentre på Koh Lanta. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en fin opplevelse !
Kurs tilmelding her!
PADI Open Water: 14,900 THB.

> Dykking i Thailand med Norsk PADI Dykkekurs på Koh Lanta!
Dykking i Thailand - PADI Dykkersertifikat i Krabi Ao Nang


Dykk på våre PADI dykkerkurs i Krabi Ao Nang er rett og slett fantastisk når du kommer hit for å dykke på noen av de mest spennende dykkesteder på vestkysten av Thailand. Vi samarbeider med Kon-Tiki Diving som blant de mest kompetente dykk sentre i Krabi Ao Nang. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en dykking opplevelse ! Dykking i Thailand på sitt beste!
Kurs tilmelding her!
PADI Open Water: 14,900 THB.

> Dykking i Thailand med Norsk PADI Dykkekurs i Krabi Ao Nang!
Dykking i Thailand - PADI Dykkersertifikat i Phuket


Dykk på våre PADI dykkerkurs i Phuket kan du dykke på noen av de mest spennende dykkesteder nord for Phuket. Vi samarbeider med Kon-Tiki Diving som blant de mest kompetente dykkesentre i Phuket. Våre anlegg og instruktører er blant de beste her, og du kan alltid være sikker på en dykking opplevelse ! Dykking i Thailand på sitt beste!
Kurs tilmelding her!

PADI Open Water: 14,500 THB.

> Dykking i Thailand med Norsk PADI Dykkekursi Phuket!
Dagtur dykking til Similan Islands

Dykketure til Similan Islands fra Khao Lak - Thailand

Våre daglige turer til Similan Islands er veldig populært fra Khao Lak i Thailand. Scandinavian diveteam tilbyr dagturs dykking passbåt til Similan Islands, hvor vi bygger på vår Similan liveaboard, Manta Queen III. Vi har inkludert to dykk, full dykkerutstyr, park avgifter og transport i prisen. Flere dager med overnatting om bord er også en mulighet. Hvis i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
Tur tilmelding her!

Pris 5,300 THB

> Dagtur Dykking til Similan Islands fra Khao Lak i Thailand!


Dykketure fra Koh Lanta - Thailand

Fra Koh Lanta gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Sør Andamanhavet fra november til april. Vi er lokalisert på Koh Lanta og strategisk plassert for turer til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng / Muang og King Cruiser Wreck. Hvis i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
Tur tilmelding her!

Pris fra 4,400 THB

> Dagtur Dykking fra Koh Lanta i Thailand!


Dykketure fra Krabi Ao Nang - Thailand

Fra Krabi Ao Nang gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Sør Andamanhavet fra november til april. Vi er basert i Krabi Ao Nang og strategisk plassert for turer til Koh Haa, Phi Phi, Shark Point, Hin Daeng / Muang og King Cruiser Wreck. Vi gjør også spesielle turer til sjøen i Khao Sok National Park. Hvis i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
Tur tilmelding her!

Pris fra 3,900 THB

> Dagtur Dykking fra Krabi Ao Nang i Thailand!


Dykketure fra Phuket - Thailand

Fra Phuket gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Andamanhavet fra november til april. Vi er basert i Phuket og strategisk plassert for turer til Koh Racha Noi Yai, Phi Phi, Koh Doc Mai og King Cruiser Wreck. Hvis i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
Tur tilmelding her!

Pris 4,000 THB

> Dagtur Dykking fra Phuket i Thailand!Similan Islands liveaboard med Manta Queen

Similan Islands liveaboard med Manta Queen 3-5 dage/netter - 11-19 dykk ialt!

Med Manta Queen I og II, kan vi tilby Similan liveaboard turer til en god pris som inkluderer Similan Park avgifter og full dykkerutstyr for turen. Underveis besøker vi de beste dykkestedene i Similans, Koh Bon, Koh Tachai og Richelieu Rock - Thailands beste dykkesteder.
Kurs tilmelding her!

Pris fra 17,900 THB

> Similan Islands liveaboard med Manta Queen 2014-15!


NYHED: Luxury Liveaboard Dykking til Similan Islands med MV Pawara!

Luksus liveaboard dykking i Similan Islands med MV Pawara er vår nyeste tillegg i år. Vi tilbyr 4 dager / netter liveaboard dykking høyeste kvalitet i samarbeid med West Coast Divers i Phuket .. Båten er øverste klasse med høy standard på komfort og sikkerhet om bord. MV Pawara blant de aller beste og mest moderne i både Similans denne sesongen. Vi kaller det Business Class for dykkere!
Tur tilmelding her!

Pris fra 25,700 THB

> Les mere om MV Pawara - Info/turplan


Liveaboard Dykking til Phi Phi Islands og South Andaman Sea fra Phuket

Liveaboard dykking i Phi Phi-øyene og den sørlige Andamanhavet med MV Manta Queen IV fra Phuket er vårt andre nyheter i år. Vi tilbyr 2-4 dag / natt liveaboard dykking høyeste kvalitet. Manta Queen IV er vårt nyeste liveaboard som vi bruker for våre South Andaman turer rundt Koh Phi Phi, de omliggende øyene og dykkesteder. Manta Queen IV er 25 meter lang og med twin, dobbeltseng og 2 private hytter med eget toalett og dusj.
Tur tilmelding her!
Pris fra 12,800 THB
> Liveaboard dykking til Phi Phi Islands og det sydlige Andaman Sea fra Phuket - Info/turplan


Liveaboard Informasjon Dykking med Nitrox UW Foto - Workshops
Hvis du ikke har dykket med Liveaboard i Similan Islands, så denne linken til alle informasjonen du trenger. Vi samarbeider også med andre Liveaboards, kontakt oss for info.

Vennligst kontakt oss med eventuelle spørsmål før avreise til Thailand ..

> Hva er liveaboard dykking
> MV Manta Queen 1+2
> MV Pawara
> MV Vilai Samut
> Similan Islands foto galleri

> Liveaboard dykkekurs
> Similan Islands divesites
Med Nitrox i tanken forlenger du tid kan du bruke vannet fordi du tar Opp mindre nitrogen under dykket. Vi erstatte noen nitrogen oksygen og forlenger våre ikke-dekompresjons-grense med så myelom som 50%. Det er mindre anstrengende og fortsetter å vokse sikkerheten i Avsjøen.

Kurset tar en dag å gjennomføre og kan Lett kombinert med andre dykk kurs og ombord våren Liveaboards.> Info om vores NITROX-kurs!
Vare Underwater Photo Workshops er ment primært for amatørfotografer som har gjort sine første forsøk elva ta bilder av vann med et kompaktkamera.

Du lære bruke kompaktkamera alternativer godteri som du kan ta kjekk fargerike undervanns bilder.

Vare Underwater Photo Workshops holdt bare Liveaboard i Similan Islands. Fire dagers varighet Starter med maks 4 deltakere.


> Underwater Photo WorkshopKombiner Norsk PADI dykkekurs/dykkesertifikat på Koh Tao med Similan Liveaboard!

SCANDINAVIAN DIVE TEAM er basert på Koh Tao, hvor vi lærer våre Skandinaviske gjester dykking. Derfor har du flere muligheter til å kombinere din dykkeferie med et PADI dykkesertifikat på Koh Tao, og deretter en uforglemmelig dykkesafari og Liveaboard på Similan Islands til god pris. Denne kombinasjonen er ideell hvis du ønsker å ta dykkesertifikat først og deretter dykke sammen med dine allerede sertifiserte venner og familie om bord på MV Manta Queen eller MV Vilai Samut. Sammen kan dere oppleve noe av verdens beste dykking med bla. Hvalhaier, Manta Rays, Skilpadder, Leopard Hai og blekksprut. Grunnkurset heter Open Water Diver, og er det mest anerkjente dykkekurs i verden.

Norsk PADI dykkekurs/dykkesertifikat på Koh Tao med Similan Liveaboard!

>> PADI Dykkesertifikat oversikt Koh Tao >> Les mer!

Aktivitet:

Varighed:

Pris:

>> DSD Discover Scuba Diving - introduksjon til dykking 1 Dag 2.000 THB
>> PADI Scuba Diver 2 Dage 7.000 THB
>> PADI Open Water Diver 3 - 4 Dage 9.800 THB
>> PADI Adventure Diver 1 Dag 6.000 THB
>> PADI Advanced Open Water Diver 2- 3 Dage 8.600 THB
>> PADI Rescue Diver 3 - 4 Dage 9.600 THB
>> Emergency First Responce 1 Dag 3.500 THB
>>PADI Open Water + Advanced Open Water Diver 5 Dage 17.500 THB
>> Genopfrisknings kurs 1/2 Dag 1.800 THB
Velkommen til Scandinavian Dive Team!


Vi bor fast på Koh Tao i Thailand, så du kan booke ditt PADI dykkekurs/dykkesertifikat (9.800 THB) selv med ganske kort varsel. Det samme gjelder for din innkvartering, som er meget gunstig i forbindelse med ditt PADI dykkekurs/dykkesertifikat. Standard dobbelt rom med vifte koster ca. 200 Thai Bath pr. natt.

Ønsker du en mer komfortabel innkvartering under ditt kurs med tv, varmt vann og aircon, så fås det fra 500 Thai Bath og opover, avhengig af sesongen. Typisk er prisene høyere fra Jul/nyttår og frem til April, samt i Juli/ August. Se våres innkvartering og priser!

Har du bruk for innkvartering ut over kurstiden, kan vi lett arrangere det for deg. Send oss en mail med dine ønsker og vi ordner resten - også din transport fra havnen til din innkvartering.

Vi gleder oss til at dykke med deg!

Søren Egeberg - Manager
PADI Master Scuba Diver Trainer Instructor #475226
SSI Advanced Open Water Instructor #50389
Scandinavian Dive Team - Thailand