Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Snorkel ture i Thailand Norske padi dykkerkurser  i thailand Dykkerture i thailand Similan liveaboard safari fra Khao Lak thailand


Vores Dykke Destinasjoner i Thailand 2012-13

Våre dykk destinasjoner i Thailand dekker alle de beste dykking fra Richelieu Rock i nord, til Hin Daeng og Muang i sør, og selvfølgelig all spenningen i mellom. Som en sertifisert dykker kan enkelt velge destinasjonen som gir deg den beste tilgangen til dykkestedene. Her er en kort introduksjon med en link til hvor du kan lese mer om priser og tur planer. Enjoy!


dykkerture til similan islands fra Khao Lak

Khao Lak - Thailand

Fra Khao Lak er den andre dykking enn den verdensberømte divesites i Similan Islands. Mens Similans er oppført som en av verdens 10 beste dykkesteder, så Khao Lak også fine vrakdykking, for eksempel Seachart, Boon Sung Wreck, Premchai Wreck, Khao Nayak og Thai Muang rev. Den mest kjente og etter vår mening det beste er Bon Soong vraket. Vi bruker hurtigbåten til våre dagsturer rundt. 70 minutter. til Similan Islands. Diving Centre ligger i Nang Tong og vi plukke opp fra alle hoteller til våre daglige turer og Liveaboards.

> Book dit Hotel i Khao Lak!

> Dykketure fra Khao Lak - Les mere!
Koh Lanta - Thailand

Fra Koh Lanta gjør vi dagsturer med dykking fra vår store dykk båt til de beste dykkestedene i Sør Andamanhavet fra november til april. Vi er lokalisert på Koh Lanta og strategisk plassert for turer til Koh Haa, Phi Phi, Koh Bida, Hin Daeng / Muang, Shark Point, Anemone Reef og King Cruiser Wreck. Hvis du er i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.

> Book dit Hotel på Koh Lanta!

> Dykketure fra Koh Lanta - Les mere!Vores destination for Dykking i koh tao

Koh Tao - Thailand

Jo mer vi dykke på Koh Tao, jo mer går det opp for oss hvor rikt et undersjøisk vi foretrekkes av her. Korallrevet er i stadig utvikling og nye arter vokser og tilpasser seg systemet kontinuerlig. Om vinteren når vanntemperaturen synker litt, besøker vi den imponerende Bull Shark som kan sees på Chumphon Pinnacle. I april-mai er de Whale Sharks besøker og gi oss en opplevelse. Selv hvaler besøker våre divesites par ganger i året. På Koh Tao du vet aldri helt hva du kan forvente å se under overflaten. Vi gjør dagsturer 3 ganger om dagen med våre flotte dykk båter med 15-40 min seljtid.

> Overnattning på Koh Tao!

> Dykketure fra Koh Tao - Les mere!
Krabi Ao Nang dykker destination

Krabi Ao Nang - Thailand

Fra Krabi Ao Nang gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Sør Andamanhavet fra november til april. Vi er basert i Krabi Ao Nang og strategisk plassert for turer til Koh Haa, Phi Phi, Shark Point, Hin Daeng / Muang og King Cruiser Wreck. Vi gjør dagure b [passbåt og vår store dykk båt. Vi gjør også spesielle turer til sjøen dykking i Khao Sok National Park. Hvis du er i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.

> Book dit Hotel i Krabi Ao Nang!
> Dykkerture fra Krabi Ao Nang - Les mere!


Phuket - Thailand

Fra Phuket gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Andamanhavet fra november til april. Vi er basert i Phuket og strategisk plassert for turer til Koh Racha Noi Yai, Phi Phi, Koh Doc Mai og King Cruiser Wreck .. Hvis du er i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​. Vi plukke opp fra alle områder i Phuket til våre turer.

> Book dit Hotel i Phuket!

> Dykketure fra Phuket - Les mere!