Website på Dansk! Website på svenska! Website in English!


jDansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Dansk Similan island liveboard Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Dagture med speedbåd til Similans, koh bon go richelieu rock!Koh Lanta Dagturs Dykking til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng og King Cruiser


Fra Koh Lanta gjør vi dagsturer med dykking til de beste dykkestedene i Sør Andamanhavet fra november til april. Vi er lokalisert på Koh Lanta og er strategisk godt plassert for turer til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng / Muang og King Cruiser Wreck. Om i bare ønsker å snorkle så er også velkommen til å bli med oss​​.
> Se hoteller på Koh Lanta!


Koh Lanta Dagturs Dykking Tidsplan

Dag Destination Antal Dyk

Pris

Mandag Koh Haa 3 Dyk 4,400 THB
Tirsdag Phi Phi islands 3 Dyk 4,400 THB
Onsdag Hin Daeng & Hin Muang 3 Dyk 4,900 THB
Torsdag Koh Haa 3 Dyk 4,400 THB
Fredag Phi Phi islands 3 Dyk 4,400 THB
Lørdag Hin Daeng & Hin Muang 3 Dyk 4,900 THB
Søndag King Cruiser 3 Dyk 4,900 THB

 


Dykker Pakker

Book 3 dager og få 10% rabatt eller bestille 5 dager eller mer og få 15% rabatt. Gjelder alle destinasjoner, dvs. en 3 dagers pakke kan inneholde en dag på Koh Lanta og 2 dager i Krabi.

Inkludert i prisen:
Komplett sett med utstyr, Pick-up fra hotellet på Koh Lanta National Park avgifter, brus, elektrolyttforstyrrelser, snacks, vann, kaffe, te, frisk frukt, tanker, vekter, vekt belte og dykke master guide. Vær oppmerksom på at enkelte områder en liten overgangssum vil bli lagt til.

Rabat:
Udstyr rabat:. BCD -200 THB, Regulator -200 THB, Våddragt -100 THB, Mask / snorkel -100 THB, Fins -100 THB
Fuldt sæt THB -700/day.

Kun 2 dyk -900 THB

Hvis du har en Kon-Tiki certifikat får du 5% rabat på alle Dykking og snorkling ture, PADI kurser og detailhandel.

* Kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og / eller pakke priser!

Bookings

Fortell oss følgende når du gjør din bestilling:

Fullt navn på alle dykkere / snorklere
sertifiseringsnivå
antall dykk
Dato for siste dykk
Dato for ankomst og avreise
Navn på Krabi Ao Nang
Spesifikke krav for mat (allergier)
Dykkepakke, kamera utleie, dykkcomputer utleie eller på annen måte.Booking her!Dykkepladser fra Koh Lanta

  • Koh Haa
  • King Cruiser
  • Hin Daeng-Muang
  • Phi Phi Islands

Koh Haa

Fra vår dykkesenteret på Koh Lanta er bare et steinkast unna Koh Haa eller Thai, "Five Islands". Dette er en ubebodd øygruppe i mange øyne sett på som en urørt perfekt paradis. Kjent for sitt krystallklare, turkise vannet og beskyttede laguner disse dramatiske kalkstein topper vises som et levende postkort som tar pusten fra deg. Oppdage spennende grotter, som på grunn av sin majestetiske størrelse er trygt å dykke. Forbered deg på å bli lamslått av alle regnbuens farger, krepsdyr, skilpadder og dramatisk landskap fullt av fisk liv. Dette dykking Turen passer for nybegynnere så vel som erfarne dykkere.


Dybde: 5 til 40 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 15 til 30 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 6


King Cruiser

King Cruiser hadde passasjertransport fra Phuket til Phi Phi, da hun sank på fjerde mai 1997, men heldigvis var det ingen tap av liv. Fra vår dykkesenteret i Krabi Ao Nang besøke dette fantastiske vraket bare 2,5 timer unna.

Propellene hviler på 30 meter med de mest interessante områdene rundt passasjer dekk mellom 18 og 24 meter. I løpet av de siste to årene vraket har begynt å bryte opp og penetrasjon er ikke lenger mulig, men det kan fortsatt være ganske dramatisk dykk, spesielt hvis du ikke har dykket et vrak før. Dette er en avansert dykk på grunn av dybden og ofte sterk strøm, men du kan kombinere vraket dykk med en PADI Advanced Course.

Anemone Reef

Anemone Reef er en høydepunktet kommer opp til 4-7 meter fra overflaten og synker mer enn 25 meter på havbunnen. Som mange av dykkestedene i området er dekket anemoner. Disse i sin tur, husly og beskyttelse for mange ulike typer anemone fisk, reker og porselen krabber.

Shark Point

Shark Point eller Hin Musang som betyr hai rock i Thai, har fått navnet sitt fra de mange Leopard haier er ofte sett hviler på havbunnen. Sett av mange som en av de beste dykkestedene i området, og Thailand, Shark Point sjelden skuffet dykkere.

En av de tre tinder bryte overflaten. Alle tre mellom 20 - 30 meter på det dypeste. Mange lilla og rosa myk koraller konkurrere om begrenset plass i denne utrolig sunt dykkestedet.Dybde: 5 til 30 meter

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 5-20 meter

Erfaring: Advanced

Dykkersteder: 3


Hin Daeng & Hin Muang

Vår dykkesenter på Koh Lanta er en av de nærmeste stedene å besøke Hin Daeng og Hin Muang fra. Hin Daeng er en stor undersjøisk rev bølgende opp fra dypet, og bryte overflaten litt - bare en svært liten stein som svever over vannet. På nordsiden av revet faller i en relativt svak skråning. Men sørsiden har en bratt drop-off ned til mer enn 50 meter. Hin Daeng gjennomsnittlig dybde er 25 meter, og nådde 50 meter på maks. Ser ut av det blå for Manta Rays, men observere dybden på disse stedene!

Hin Muang kan oversettes som "Purple Rock". Grunnen til dette navnet er mange fantastiske myke koraller - rosa og lilla i fargen - som helt dekker de grunnere delene av rev. Hin Muang ligger bare noen få hundre meter fra Hin Daeng og stiger fra en dybde på over 70 meter. Toppen er ca 6 meter under overflaten. Dette dykkestedet har den dypeste drop-off i Thai farvann og er hjem til de beste fange nettsteder for Manta Rays i Thailand.

Disse dykkesteder kan nås fra Koh Lanta i høysesongen (november til april) på grunn av værforholdene.Dybde: 15 til 60 meters

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 15 til 40 meter

Erfaring: Advanceret

Dykkersteder: 2


 

Phi Phi øerne & Bida Islands

Fra noen av våre dykk sentre på Koh Lanta, kan du Phuket eller Krabi nyte en av de mest populære dykkestedene i Thailand. Nesten like kjent som sin rival, Similan Islands, Phi Phi Islands består av mer enn 25 dykkesteder som passer for nybegynnere og erfarne dykkere. Den flotte utsikten over de majestetiske kalksteinsklipper stuper i det klare vannet er en opplevelse i seg selv. Her finner du grunne skjær, dramatiske vegger og tinder og koraller felt med mer liv enn du kan forestille deg. På noen av områdene rundt Phi Phi du har de beste sjansene i sørvestlige Thailand for å oppdage haier. Dykking i Phi Phi Islands kan gjøres hele året (mange dykkere gjøre!) Og er både variert og spektakulært. Dykkestedene rundt Phi Phi øyene tilhører noen av de beste dykking i Thailand.

Dybde: 5 til 25 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 5 til 20 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 10