Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Similan Liveaboard - PADI Open Water kursus med MV Vilai Samut fra Khao Lak

Med MV VILAI SAMUT fra Khao Lak laver vi hovedsageligt 3 - 4dages liveaboard safaris med PADI Open Water dykkerkursus til de bedste dykkerpladser på Similan Islands, Koh bon, Koh Tachai og Richelieu Rock. Turen starter fra Tap Lamu pier kl 21.00, efter bådbriefing og aftensmad. Næste morgen vågner du op på dagens første dykkerplads. Vi laver 4 dyk om dagen de første 2 dage og 2 dyk den sidste dag inden vi sejer tilbage til Tab Lamu pier og Khao Lak, med ankomst cirka kl 15.00.


Dykningen


Alle dykkere bliver inddelt i grupper med 4 personer og hver gruppe har deres egen dykkerguide/instruktør. Grupperne bliver inddelt primært baseret på dykker erfaring og luftforbrug. Par og venner som vil dykke sammen kan selvfølgelig komme til det. For vores Open Water kurser dykker i med jeres private instruktør under hele turen.


PADI dykkerkursus på Similan Islands lvieaboardMaden ombord

Ingen vil gå sulten i seng på vores liveaboard safaris, vi spiser næsten hele tidenVi serverer mini-morgenmad før dagens første dyk, fuld morgenmad efter dykket. Så er der lunch efter dyk 2, snacks efter dyk 3, og aftensmad efter dyk 4 (sunset eller natdyk).

Vi serverer primært europæisk morgenmad og Thai food til frokost og aftensmad. Alle måltider serveres som buffet på Upper Deck. Vi har også vegetariske måltider for dem som ønsker dette. Alle måltider er inklusiv i prisen. Kafffe, the, varm chokolade, vand, snacks, frugt og småkager er også inkluderet.

MV Vilai SamutMV Vilai Samut er vores nyeste liveaboard hos Scandinavian Dive Team. Det er en meget komfortabel båd som er specielt designet til liveaboard dykning. Vi har 7 aircondition kahytter, 2 med dobbeltseng, 3 med twin køjesenge samt 2 kahytter med 4 personers køjesenge ombord. Ombord har du mulighed for at oplade batterier og computer i din kahyt. Vi har 3 badeværelser med brusebad ombord plus yderligere 4 brusere på dykkerplatformen. Vi har NITROX compressor ombord og for dem med stort luftforbrug er det muligt at leje 15 Liter tanke. Sikkerheds udstyr som redningsveste, redningsflåder, ildslukker, 100% Ilt, førstehjælpskasse, radio og GPS findes naturligvis ombord.

PADI Dykkerkurser - Dykkercertifikat

Et PADI dykkerkursus ombord på en liveaboard safari er den perfekte mulighed for at udvikle sig og lære mere om dykning. På alle vores liveaboard safaris har du muligdiverhed for at tage dit PADI Advanced Open Water dykkercertifikat samt special-kurser som fx EAN-Nitrox, Underwater Photography og Deep Diver.  Kig på vores dykkerkursus side eller mail os for mere information omkring dykkerkurser på MV Vilai Samut..


Priser (inklusive fuld udstyrsleje og nationalparksafgifter)(Pris per person)
Dage/Nætter
Normal Tur Pris
Turpris inkl. Padi Open Water
4 bed cabin
3/3
17 400 B
26 400 B
Twin bed cabin
3/3
18 400 B
27 400 B
Double bed cabin
3/3
18 900 B
28 900 B

(Pris per person)
Dage/Nætter
Normal Tur Pris
Turpris inkl. Padi Open Water
4 bed cabin
4/4
19 900 B
28 900 B
Twin bed cabin
4/4
20 900 B
29 900 B
Double bed cabin
4/4
21 400 B
30 400 BLiveaboard tilmelding her!
Turplan Sæsonen 2013 - 2014


Code Afgang Retur Dage Destination Priser
Vilai samut liveaboard similan 2014
similan liveaboad vilai samut 2014


Vilai samut liveaboard similan 2014
similan liveaboad vilai samut 2014