Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn

Rejse Information Koh Tao - Thailand: Sol, strand, palmer, PARADIS!

Koh Tao er en smuk tropisk ø i den Thailandske Golf og et af de letteste steder i Verden at lære at dykke. Vi har mange beskyttede bugter rundt om på øen og fantastisk koralrev som alle er mindre end 20 minutters sejlads
væk med båd og det betyder mindre tid på båden og mere tid under vandet med
vores fantastisk marineliv. Vejret er som regel blå himmel, strålende solskin og krystal klart vand med en temperatur på 28-31 grader. Det er virkelig et lille paradis, som i kan glæde jer til at opleve!

Koh Tao eller ‘Turtle Island’ er lille men har alt hvad i kan ønske jer indenfor rækkevidde. Bans er placeret direkte på stranden på Sairee Beach, det mest populære område på Koh Tao. Vores dykkercenter har egen restaurant og bar med øens bedste thaifood og pizzaer, vi har fri WIFI. Dagens afslutning er den bedste, tag jeres kamera, smid jer ned i en liggestol med en cocktail og nyd en af verdens smukkeste solnedgange. Få minutters gang fra vores resort finder i en overflod af internet cafeer, europæiske og thai restauranter, barer, bagerier, coffeeshops, souveniers, vekselbureau, ATM og 7/11.

Koh Tao er Thailands tyvende største ø og måler ialt 21 kvadratkilometer. Ved sidste folketælling fandtes der 650 fastboende personer på øen, hertil skal nok lægges en små 100 'udlændinge' og tilfyttere! Set fra siden, løber der en 'bjergkæde' langs Koh Tao fra nord til syd, dette betyder, at der altid er en læside på Koh Tao året rundt, næsten ligemeget hvorfra vinden blæser. Så der er aldrig nogen problember med at svømme eller snorkle i en af Koh Taos ialt 10 kønne bugter. Du tager dit danske PADI dykkerkursus på Sairee Beach, hvor Ban's Diving Resort er beliggende, lige på solnedgangs siden af øen.

>> Sådan kommer du til Koh Tao

Med fly
Den hurtigste (og dyreste) måde at komme til Koh Tao er at flyve. Vejen går fra Bangkoks nye lufthavn til Koh Samui. Selskabet som står for denne rute hedder Bangkok Airways og flyver næsten 1 gang i timen. Fra Koh Samui findes der mange overfartsmuligheder. Hvis vejret er godt og der ikke er for megen blæst, anbefaler jeg en af de hurtige speedbåde (ca. 500 baht), hvilket tager omkring halvanden time. Hvis der er bølger, er denne form for transport dog kun for de mest søstærke, så vær sikker på, at tjecke vejrudsigten. Andre muligheder er Songserms ekspresbåd (ca. 300 baht), som afgår fra Nathon kl.830 hver morgen. Den tager ca. 2½ time. Udover disse findes der også en række "langsom både" (ca.200 baht), som tager alt fra 4-6 timer og som afgår på mange forskellige tidspunkter (det bedste er at spørge sig for). På Koh Samui findes der en lang række små turistbureauer, som kan tage sig af billetreservationen til ovenstående og enddog sørge for pickup på jeres hotel eller bungalow.

Med tog eller minibus fra bangkok
Hvis budgettet ikke er til flyvning er bus og togforbindelserne gode. Kommer man fra Bangkok er det lettest, at tage til havnebyen Chumporn, kommer man sydfra (dvs. Phuket eller Krabi) er det letteste Surat Thani. De mange små turistbureauer på Khao San Road tilbyder ''kombinerede billetter'' Dvs. billeter som inkluderer transport til førnævnte byer, samt overfarten med båd. Det behageligste er at tage toget, men der er færre afgange og oftere fuldt booket, hvilket gør denne mulighed en smule ufleksibel. Hvis i ønsker information omkring transport fra hovedlandet eller Koh Samui så tjek www.lomprayah.com eller www.seatran.com hvor du finder info om busser fra Bangkok og færgetrafikken hertil.

Dansk dykkerkursus i Thailand - Koh Tao med dansk instruktør til billig pris på Ban's Diving Resort