Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedInDykning i Khao Lak | Similan Liveaboard | PADI Kurser | Dagtur Dykning | Dansk dykkerkursus/dykkercertifikat i Thailand


Dykning i Khao Lak Thailand med liveaboard og dagtur til Similan Islands

Dykning i Khao Lak Thailand med liveaboard og dagtur til Similan Islands - Vi tilbyder danske dykkerkurser i Khao Lak, på liveaboard i Similan Islands i Thailand. Dykning i Khao Lak er fokuseret på Similan Islands og her har du alle muligheder for at opleve den bedste dykning Thailand har at byde på. Du kan tage alle danske PADI dykkerkurser, fundiving med speedbåd samt det ultimative, tag dit danske PADI Open Water kursus ombord på en liveaboard dykker safari til Similan Islands, Koh Bon og Richelieu Rock. Nyt for i år har vi liveaboard dykning til Phi Phi Islands og South Andaman Sea med afgang fra Khao Lak og Phuket .

> Se Indkvarterings muligheder i Khao Lak!
Dykning i Khao Lak til Similan Islands


Vi dykker med speedbåd på Similan Islands hver dag fra November til April. Vi laver 2 dyk på vores dagture som har base på vores liveaboard Manta Queen III som ligger fast i Similan Islands. Ønsker i blot at snorkle så er i også meget velkomne hos os.
Pris 4,500 THB

Tur tilmelding her!


> Dykning i Khao Lak på Dagture med Speedbåd til Similan Islands - Læs mere!
Vrag Dykning i Khao Lak


Vi dykker hver dag til vores lokale vrag, Boonsung Wreck og Primchai, fra November til April. Vi laver 2 dyk på vores dagture til disse vrag som har max dybde fra 19-23m dybde. Ingen specielle kvalifikationer påkrævet. Open Water dykkere er velkomne på denne tur! (ikke egnet til snokeling)
Pris 2,800 THB

Tur tilmelding her!


> Dykning i Khao Lak på Dagture med Speedbåd til Similan Islands - Læs mere!
Dykning i Khao Lak - Dansk PADI Open Water Dykkercertifikat

PADI Open Water kurset er for dig som vil tage dit første dykkercertifikat. Kurset er ikke svært at gennemføre og det tager cirka 4 dage at gennemføre i Khao Lak. Du kan vælge at gennemføre kurset med base i Khao Lak og dykke med speedbåd til Similan Islands, men du har også mulighed for at tage det ombord på en 3-4 dages Liveaboard til Similan Islands.

Kursus tilmelding her!


> Dansk PADI Open Water Dykkerkursus baseret i Khao Lak - Læs mere!

> Dansk PADI Open Water Dykkerkursus ombord på Similan Liveaboard fra Khao Lak - Læs mere!Dykning i Khao Lak - Dansk PADI Advanced Open Water Dykkercertifikat

Er du allerede er certificeret dykker og har de grundlæggende færdigheder, så har du muligheden for at videreuddanne dig med et Dansk PADI Advanced Open Water dykkerkursus i Similan Islands. Du kan vælge at gennemføre kurset med base i Khao Lak og dykke med speedbåd til Similan Islands, men du har også mulighed for at tage det ombord på en 3-4 dages Liveaboard til Similan Islands.

Kursus tilmelding her!


> Dansk PADI Advanced Open Water kursus i Khao Lak - Læs mere!


Liveaboard Dykning fra Khao Lak til Similan Islands, Koh Bon og Richelieu Rock


Liveaboard Dykning fra Khao Lak til Similan Islands, Koh Bon og Richelieu Rock

Liveaboard Dykning fra Khao Lak til Similan Islands, Koh Bon og Richelieu Rock i Thailand er den ultimative rejseform når man vil dykke og udforske et af Verden's 10 Bedste Dykkersteder - Similan og Surin Islands. Ønsker du en oplevelsesrig dykkerferie med smukt natursceneri på overfladen og absolut enestående undervands landskab, koraller og marineliv, så er den her lige til dig.

Tur tilmelding her!


> Similan Liveaboard Dykning fra Khao Lak med MV Manta Queen I/II - Læs mere!
> Similan Liveaboard Dykningfra Khao Lak med MV Vilai Samut - Læs mere!
> Similan Liveaboard Dykning med MV Pawara fra Khao Lak - Læs mere!


Liveaboard Dykning til Phi Phi Islands og South Andaman Sea fra Khao Lak

Liveaboard dykning til Phi Phi Islands og det sydlige Andama Sea med MV Manta Queen IV er vores anden nyhed i år. Vi tilbyder 2-4 dages / nætters liveaboard dykning af højeste kvalitet. Manta Queen IV er vores nyeste liveaboard som vi benytter til ovres South Andaman turene omkring Koh Phi Phi, omkringliggende øer og dykkerpladser. Vi har transfer fra Khao Lak til Phuket hvor vi har afgang hver fredag. Manta Queen IV er 25 meters lang og med twin, double bed samt 2 ensuite cabins med eget toilet og bad.

Tur tilmelding her!


> Liveaboard Dykning til Phi Phi fra Khao Lak - Læs mere!