Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn
Snorkel ture i Thailand Danske padi dykkerkurser  i thailand Dykkerture i thailand Similan liveaboard safari fra Khao Lak thailand


Vores Dykker Destinationer i Thailand 2012-13

Vores dykker destinationer i Thailanddækker alt den bedste dykning fra Richelieu Rock i Nord, til Hin Daeng og Muang i Syd, og selvfølgelig alt det spændende ind i mellem. Som certificeret dykker kan i let vælge det rejsemål som giver jer den bedste adgang til de dykkerpladser i helt vil dykke. Her er en kort introduktion med link til hvor i kan læse mere om priser og de ugentlige turplaner. God fornøjelse!


dykkerture til similan islands fra Khao Lak

Khao Lak - Thailand

Fra Khao Lak findes anden dykning end de verdensberømte divesites i Similan Islands. Mens Similans er listet som et af verdens top 10 dykkersteder, så har Khao Lak også fin vrag dykning, som fx Seachart, Boon Sung Wreck, Premchai Wreck, Khao Nayak og Thai Muang reef. Det mest berømte og efter vores mening det bedste, er Bon Soong wreck. Vi benytter speedbåd til vores dagture, ca. 70 min. til Similan Islands. Dykkercentret ligger i Nang tong og vi har afhentning fra alle hoteller til vores daglige dykkerture samt liveaboards.

> Book dit Hotel i Khao Lak!

> Dykkerture fra Khao Lak - Læs mere!
Koh Lanta - Thailand

Fra Koh Lanta laver vi dagture med dykning fra vores store dykkerbåd til de bedste dykkerpladser i South Andaman Sea fra November til April. Vi har base på Koh Lanta og strategisk godt placeret for turene til Koh Haa, Phi Phi, Koh Bida, Hin Daeng/Muang, Shark Point, Anemone Reef og King Cruiser Wreck. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os.

> Book dit Hotel på Koh Lanta!

> Dykkerture fra Koh Lanta - Læs mere!Vores destination for dykning i koh tao

Koh Tao - Thailand

Jo mere vi dykker på Koh Tao, desto mere går det op for os hvor rigt et undervandsliv vi er begunstiget af her. Koralrevet er i konstant udvikling og nye arter vokser og tilpasser sig systemet uafbrudt. I vinterhalvåret hvor vandtemperaturen daler en smule har vi besøg af de imponerende Bullshark som kan opleves på Chumphon Pinnacle. I April-Maj er det Whalesharks der besøger og giver os en på opleveren. Selv hvaler besøger vores divesites enkelte gange i løbet af et år. På Koh Tao ved du aldrig helt hvad du kan forvente at se under overfladen. Vi laver dagture 3 gange om dagen med vores store dykkerbåde med 15-40 min seljtid.

> Indkvartering på Koh Tao!

> Dykkerture fra Koh Tao - Læs mere!
Krabi Ao Nang dykker destination

Krabi Ao Nang - Thailand

Fra Krabi Ao Nang laver vi dagture med dykning til de bedste dykkerpladser i South Andaman Sea fra November til April. Vi har base i Krabi Ao Nang og strategisk godt placeret for turene til Koh Haa, Phi Phi,Shark Point, Hin Daeng/Muang og King Cruiser Wreck. Vi laver dagure b[de med speedbåd og vores store dykkerbåd. Vi laver også Specielle ture til med lake diving til Khao Sok Nationalpark. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os.

> Book dit Hotel i Krabi Ao Nang!
> Dykkerture fra Krabi Ao Nang - Læs mere!


Phuket - Thailand

Fra Phuket laver vi dagture med dykning til de bedste dykkerpladser i Andaman Sea fra November til April. Vi har base i Phuket og strategisk godt placeret for turene til Koh Racha Noi-Yai, Phi Phi, Koh Doc Mai og King Cruiser Wreck.. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os. Vi har afhentning fra alle områder i Phuket til vores dykkerture.

> Book dit Hotel i Phuket!

> Dykkerture fra Phuket - Læs mere!