Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedInDagture med speedbåd til Similans, koh bon go richelieu rock!


Krabi Ao Nang Dagturs Dykning til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng og King Cruiser

Fra Krabi Ao Nang laver vi dagture med dykning til de bedste dykkerpladser i South Andaman Sea fra November til April. Vi har base i Krabi Ao Nang og strategisk godt placeret for turene til Koh Haa, Phi Phi,Shark Point, Hin Daeng/Muang og King Cruiser Wreck. Vi laver også Specielle ture til med lake diving til Khao Sok Nationalpark. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os.
> Se Indkvarterings muligheder i Krabi Ao Nang!


Krabi Ao Nang Dagturs Dykning Tidsplan


MV Petchmanee Destination Antal Dyk

Pris

Mandag Koh Bida 2 Dyk 3,900 THB
Tirsdag Shark Point 3 Dyk 4,700 THB
Onsdag Excotic Phi Phi Cruise 2 Dyk 3,900 THB
Torsdag Koh Haa Yai 2 Dyk 5,900 THB
Fredag Phi Phi islands 3 Dyk 4,700 THB
Lørdag Hin Daeng & Hin Muang 3 Dyk 4,700 THB
       
Speedbåd      
Onsdag Hin Daeng & Hin Muang 2 Dyk 6,900 THB
Lørdag Hin Daeng & Hin Muang 2 Dyk 6,900 THB
       
MV Ing Mari      
Hver dag Ao Nang Islands 3 Dyk 4,000 THB
       
Minibus / Longtail      
Man - Fre Khao Sok Adventure 2 Dyk 9,500 THB

 

Passager:
Når på ferie en familie ønsker at tilbringe så meget tid sammen, så hvis din familie ikke er dykning,
hvorfor ikke bringe dem sammen som passager og nyd dagen sammen.

Pakker:
Book 3 dage og få 10% rabat eller bog 5 dage eller mere og få 15% rabat. Gælder for alle destinationer
dvs en 3 dages pakke kan indeholde 1 dag på Koh Lanta og 2 dage i Krabi.

Inkluderet i prisen:
. Fuldt sæt af udstyr, pick-up fra dit hotel, national park gebyr, sodavand, elektrolyt, snacks, vand, kaffe, te, frisk frugt, tanke, vægte, vægt bælte og dive master guide
Bemærk at der for nogle områder et mindre transfersum vil blive tilføjet.

Rabat:
Udstyr rabat: BCD -200 THB, Regulator -200 THB, Våddragt -100 THB, Mask / snorkel -100 THB,
Fins -100 THB , Fuldt sæt THB -700/day.

 

Bookings

Oplys os om følgende, når du laver din reservation:

Fulde navn på alle dykkere / snorkelers
Certificering niveau
Antal dives
Dato for sidste dyk
Dato for ankomst og afrejse
Navn på hotel i Krabi Ao Nang
Særlige krav vedrørende fødevarer (allergier)
Dykke pakke, kamera leje, computer udlejning eller andet.

Booking her!


Dykkerpladser fra Krabi Ao Nang


  • Koh Haa
  • Ao Nang
  • Khao Sok Advneture
  • King Cruiser - Shark Point
  • Hin Daeng-Muang
  • Phi Phi Islands

Koh Haa

Fra vores dykkercenter i Krabi Ao Nang er du bare et stenkast væk fra Koh Haa eller på thai, "Fem øer". Dette er en ubeboet øgruppe i mange øjne ses som et uberørt uberørt paradis. Kendt for sin krystalklare, turkisblå vand og beskyttede laguner disse dramatiske kalksten tinder vises som en levende postkort, der tager pusten fra dig. Oplev spændende huler, som på grund af deres majestætiske størrelse er sikre at dykke. Forbered dig på at blive bedøvet af alle regnbuens farver, krebsdyr, skildpadder og dramatiske natur fuld af fisk liv. Denne dykning tur er velegnet til begyndere såvel som erfarne dykkere.

Dybde: 5 til 40 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 15 til 30 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 6


Ao Nang Archipelago

De dykkersteder i nærheden af ​​Ao Nang, Krabi er hjemsted for nogle af de bedste og mest varierede makro-liv finder du i Thailand i dag. Flere arter af Seahorse, Pipe Fisk og Nudibranchs er blevet spottet her, såvel som Mantis Rejer, Coral Whip Gobie s Porcelæn krabber og Durban Dancing rejer.

Det er ikke kun den makro-liv, du vil elske på disse dykkersteder. Din Kon-Tiki Divemaster vil søge efter Bamboo Shark, Black Tip Reef hajer og Razor Fish, da disse er seværdigheder på vores lokale dykkersteder.

Khao Sok Adventure

Deltag i vores nyeste dykker eventyr. Chieow Larn søen ligger 2 timers kørsel fra vores Krabi Dive Center. Vores destination er midt i søen, en flydende landsby, hvor vi har vores måltider og bruger som base for vores dykning. Indkvarteringen her er basic, men rolig og du har en 28 graders ferskvandspool på din hoveddør.

Khao Sok National Park er et smukt sted under såvel som over vandet, så vi tager det tid mellem dykkene til at se de omkringliggende kalkklippe formationer.

Spot fugle, regnbuer eller bare nyd den betagende udsigt og stilhed. På den første dag i eftermiddag, tager vi det første dyk langs en af ​​de stejle klippevægge, blot 20 min. i longtailbåd fra rafting landsby.

Efter morgenmaden pakker vi alt og bruger formiddagen til at dykke. Efter dyk sejler vi tilbage til kajen, hvor aftensmaden venter.

Vores anden dag vi starter med morgenmad på søen og afværge at gøre en formiddag dykke. Efter ankomsten tilbage att molen minibus tager os til Khao Sok Village, hvor vi spiser frokost og nyder en times tubing ned ad Khao Sok River.


Dag 1
08:00 Transfer fra din resort til Khao Sok
10:30 Longtail sightseeing over til rafting landsbyen
12:00 Frokost på søen
13:30 Afgang for det første dyk i søen
17:00 Tilbage til rafting landsby
18:00 Middag

Dag 2
08:00 Morgenmad
09:00 Afgang til formiddag
11:00 Boat ride tilbage til molen
12:00 Frokost ved Khao Sok village
13:00 Tubing og afslapning i nationalparken
16:00 Transfer tilbage til Ao Nang
(Tiderne kan ændres uden yderligere varsel.)King Cruiser

King Cruiser blev transporterer passagerer fra Phuket til Phi Phi, da hun sank på 4. maj 1997, men heldigvis var der ingen tab af menneskeliv. Fra vores dykkercenter i Krabi Ao Nang kan du besøge denne fantastiske vrag kun 2,5 timer væk.

Propellerne hviler på 30 meters dybde med de mest interessante områder omkring passager dæk mellem 18 og 24 meter. I løbet af de sidste 2 år vraget er begyndt at bryde op og penetration er ikke længere muligt, men det kan stadig være et ganske dramatisk dyk, især hvis du ikke har dykket et vrag før. Dette er et avanceret dyk på grund af dybden og de ​​ofte stærke strømme, men du kan kombinere vrag dykket med et PADI Advanced Course .

Anemone Reef

Anemone Reef er en pinnacle der kommer op til 4-7 meter fra overfladen og skråner ned til over 25 meter på havbunden. Ligesom mange af de dykker steder i området er den dækket i anemoner. Disse giver til gengæld husly og beskyttelse til mange forskellige typer af Anemone fisk, rejer og Porcelæn krabber.

Shark Point

Shark Point eller Hin Musang hvilket betyder haj rock på Thai, får sit navn fra de mange Leopard hajer der ofte kan ses hvile på havbunden. Ses af mange som en af ​​de bedste dykkersteder i området og Thailand, Shark Point giver sjældent skuffede dykkere.

En af de tre pinnacles bryder overfladen. Alle tre mellem 20 - 30 meter på sit dybeste. Mange lilla og pink blødkoraller konkurrerer om begrænset plads på dette utroligt sund dive site.

Dybde: 5 til 30 meter

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 5-20 meter

Erfaring: Advanced

Dykkersteder: 3


Hin Daeng & Hin Muang

Vores dykkercenter i Krabi Ao Nang er en af de nærmeste steder at besøge Hin Daeng & Hin Muang fra. Hin Daeng er et stort undersøisk rev bølgende op fra dybet, og bryder overfladen en smule - kun en meget lille klippe svæver over vandet. På den nordlige side af revet falder i et relativt blid skråning. Men den sydlige side har en stejl drop-off ned til mere end 50 meter. Hin Daeng gennemsnitlige dybde er 25 meter, og nåede 50 meter på max. Kig ud i det blå for Manta Rays, men observer din dybde på disse steder!

Hin Muang kan oversættes til "Purple Rock". Grunden til dette navn er de mange vidunderlige bløde koraller - pink og lilla i farve - der helt dækker de lavvandede dele af denne reef. Hin Muang ligger kun få hundrede meter fra Hin Daeng og stiger fra en dybde på mere end 70 meter. Toppen er omkring 6 meter under overfladen. Denne dive site kan prale af den dybeste drop-off i thailandske farvande og er hjemsted for de bedste spotting sites for Manta Rays i Thailand.

Disse dykkerpladser kan kun nås fra Krabi Ao Nang i højsæsonen (november til april) på grund af vejrforholdene.

Dybde: 15 til 60 meters

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 15 til 40 meter

Erfaring: Advanceret

Dykkersteder: 2


 

Phi Phi øerne & Bida Islands

Fra nogen af vores dykkercentre i Krabi Ao Nang, du Phuket eller Krabi kan nyde en af de mest populære dykkersteder i Thailand. Næsten lige så berømt som sin rival, Similan øerne , Phi Phi øerne består af mere end 25 dykkersteder egnet til begyndere og erfarne dykkere. Den fantastiske udsigt over de majestætiske kalkstensklipper kaster ud i det klare vand er en oplevelse i sig selv. Her finder du lavvandede rev, dramatiske vægge og tinder og koraller marker med mere liv, end du kan forestille dig. På nogle af de steder omkring Phi Phi du har de bedste chancer i det sydvestlige Thailand til at spotte hajerne. Dykning på Phi Phi øerne kan gøres hele året rundt (mange dykkere gør!) Og er både varieret og spektakulære. Dykkerstederne omkring Phi Phi øerne, hører til noget af det bedste dykning i Thailand.

Dybde: 5 til 25 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 5 til 20 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 10