Dyka i Thailand på Svenska! Dykking i Thailand på Norsk! Scuba Diving in Thailand in English! Send os Email

Scandinavian Diveteam on google+jScandinavian Diveteam Blogger page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam Facebook page for dykning i thailand Scandinavian Diveteam twitter page for dykning i thailand Scandinavian Dive Team on LinkedIn


Dagture med speedbåd til Similans, koh bon go richelieu rock!Koh Lanta Dagturs Dykning til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng og King Cruiser


Fra Koh Lanta laver vi dagture med dykning til de bedste dykkerpladser i South Andaman Sea fra November til April. Vi har base på Koh Lanta og ligger strategisk godt placeret for turene til Koh Haa, Phi Phi, Hin Daeng/Muang og King Cruiser Wreck. Hvis i blot ønsker at snorkle så er i også meget velkomne hos os.
> Se Indkvarterings muligheder på Koh Lanta!


Koh Lanta Dagturs Dykning Tidsplan

Dag Destination Antal Dyk

Pris

Mandag Koh Haa 3 Dyk 4,400 THB
Tirsdag Phi Phi islands 3 Dyk 4,400 THB
Onsdag Hin Daeng & Hin Muang 3 Dyk 4,900 THB
Torsdag Koh Haa 3 Dyk 4,400 THB
Fredag Phi Phi islands 3 Dyk 4,400 THB
Lørdag Hin Daeng & Hin Muang 3 Dyk 4,900 THB
Søndag King Cruiser 3 Dyk 4,900 THB

 


Dykker Pakker

Book 3 dage og få 10% rabat eller bog 5 dage eller mere og få 15% rabat. Gælder for alle destinationer, dvs en 3 dages pakke kan indeholde 1 dag på Koh Lanta og 2 dage i Krabi.

Inkluderet i prisen:
Fuldt sæt af udstyr, Pick-up fra dit hotel på Koh Lanta, Nationalpark gebyr, sodavand, elektrolyt, snacks, vand, kaffe, te, frisk frugt, tanke, vægte, vægt bælte og dive master guide . Bemærk venligst, at nogle områder et mindre transfersum vil blive tilføjet.

Rabat:
Udstyr rabat:. BCD -200 THB, Regulator -200 THB, Våddragt -100 THB, Mask / snorkel -100 THB, Fins -100 THB
Fuldt sæt THB -700/day.

Kun 2 dyk -900 THB

Hvis du har en Kon-Tiki certifikat får du 5% rabat på alle dykning og snorkling ture, PADI kurser og detailhandel.

* Kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og / eller pakke priser!

Bookings

Oplys os om følgende, når du laver din reservation:

Fulde navn på alle dykkere / snorkelers
Certificering niveau
Antal dives
Dato for sidste dyk
Dato for ankomst og afrejse
Navn på hotel i Koh Lanta
Særlige krav vedrørende fødevarer (allergier)
Dykke pakke, kamera leje, computer udlejning eller andet.

Booking her!Dykkerpladser fra Koh Lanta

  • Koh Haa
  • King Cruiser
  • Hin Daeng-Muang
  • Phi Phi Islands

Koh Haa

Fra vores dykkercenter på Koh Lanta er du bare et stenkast væk fra Koh Haa eller på thai, "Fem øer". Dette er en ubeboet øgruppe i mange øjne ses som et uberørt uberørt paradis. Kendt for sin krystalklare, turkisblå vand og beskyttede laguner disse dramatiske kalksten tinder vises som en levende postkort, der tager pusten fra dig. Oplev spændende huler, som på grund af deres majestætiske størrelse er sikre at dykke. Forbered dig på at blive bedøvet af alle regnbuens farver, krebsdyr, skildpadder og dramatiske natur fuld af fisk liv. Denne dykning tur er velegnet til begyndere såvel som erfarne dykkere.

Dybde: 5 til 40 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 15 til 30 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 6


King Cruiser

King Cruiser blev transporterer passagerer fra Phuket til Phi Phi, da hun sank på 4. maj 1997, men heldigvis var der ingen tab af menneskeliv. Fra vores dykkercenter på Koh Lanta kan du besøge denne fantastiske vrag kun 2,5 timer væk.

Propellerne hvile 30 meter dyb med de mest interessante områder omkring passager dæk mellem 18 og 24 meter. I løbet af de sidste 2 år vraget er begyndt at bryde op og post er ikke længere muligt, men det kan stadig være en ganske dramatisk dyk, især hvis du ikke har dykket et vrag før. Dette er mere af en avanceret dykke på grund af dybden og de ​​ofte stærke strømme, men du kan kombinere denne vraget dykke med en PADI Advanced Course .

Anemone Reef er et højdepunkt, der kommer op til 4-7 meter fra overfladen og skråner ned til over 25 meter på havbunden. Ligesom mange af de dykke steder i området er dækket i anemoner. Disse til gengæld give husly og beskyttelse til mange forskellige typer af Anemone fisk, rejer og Porcelæn krabber.

Shark Point eller Hin Musang hvilket betyder haj rock i Thai, får sit navn fra den fælles observation af Leopard hajer fundet hvile på havbunden. Ses af mange som en af ​​de bedste dykkersteder i området og Thailand, Shark Point sjældent forlader skuffet dykkere.

En af de tre pinnacles bryder overfladen. Alle tre mellem 20 - 30 meter på sit dybeste. Mange lilla og pink blødkoraller konkurrerer om begrænset plads på dette utroligt sund dive site.

Dybde: 5 til 30 meter

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 5-20 meter

Erfaring: Advanced

Dykkersteder: 3


Hin Daeng & Hin Muang

Vores dykkercenter på Koh Lanta er en af de nærmeste steder at besøge Hin Daeng & Hin Muang fra. Hin Daeng er et stort undersøisk rev bølgende op fra dybet, og bryder overfladen en smule - kun en meget lille klippe svæver over vandet. På den nordlige side af revet falder i et relativt blid skråning. Men den sydlige side har en stejl drop-off ned til mere end 50 meter. Hin Daeng gennemsnitlige dybde er 25 meter, og nåede 50 meter på max. Kig ud i det blå for Manta Rays, men observer din dybde på disse steder!

Hin Muang kan oversættes til "Purple Rock". Grunden til dette navn er de mange vidunderlige bløde koraller - pink og lilla i farve - der helt dækker de lavvandede dele af denne reef. Hin Muang ligger kun få hundrede meter fra Hin Daeng og stiger fra en dybde på mere end 70 meter. Toppen er omkring 6 meter under overfladen. Denne dive site kan prale af den dybeste drop-off i thailandske farvande og er hjemsted for de bedste spotting sites for Manta Rays i Thailand.

Disse dykkerpladser kan kun nås fra Koh Lanta i højsæsonen (november til april) på grund af vejrforholdene.

Dybde: 15 til 60 meters

Strømme: Gennemsnit - stærk

Sigtbarhed: 15 til 40 meter

Erfaring: Advanceret

Dykkersteder: 2


 

Phi Phi øerne & Bida Islands

Fra nogen af vores dykkercentre på Koh Lanta, du Phuket eller Krabi kan nyde en af de mest populære dykkersteder i Thailand. Næsten lige så berømt som sin rival, Similan øerne , Phi Phi øerne består af mere end 25 dykkersteder egnet til begyndere og erfarne dykkere. Den fantastiske udsigt over de majestætiske kalkstensklipper kaster ud i det klare vand er en oplevelse i sig selv. Her finder du lavvandede rev, dramatiske vægge og tinder og koraller marker med mere liv, end du kan forestille dig. På nogle af de steder omkring Phi Phi du har de bedste chancer i det sydvestlige Thailand til at spotte hajerne. Dykning på Phi Phi øerne kan gøres hele året rundt (mange dykkere gør!) Og er både varieret og spektakulære. Dykkerstederne omkring Phi Phi øerne, hører til noget af det bedste dykning i Thailand.

Dybde: 5 til 25 meter

Strømme: Mild - gennemsnit

Sigtbarhed: 5 til 20 meter

Erfaring: Begynder - avanceret

Dykkersteder: 10